Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By DarkStar
Ako niste imali prilike da igrate Guitar Hero, ili pak Rock Band, evo prilike da potpuno besplatno isprobate svoje prste. U pitanju je igra JamLegend koja, za razliku od pomenutih igara, ogromnu prednost daje mladim bendovima bez diskografskih izdanja u smislu promocije istih. Ima svega i svačega, od jazz-a do metala, i dosta bendova sam počeo da pratim baš preko ove igre... Doduše, nađe se i po koji popularniji metal bend, nešto klasične muzike (!!! :awesome: ), pa čak i obrade popularnih pesama i score-ova iz legendarnih video igara (Sonic, Final Fantasy, Castlevania itd.)

Nije čak ni obavezno da se registrujete, jednostavno dođite na sajt i odsvirajte par pesama da isprobate svoje umeće. Igra se preko tastature (1,2,3,4 i 5) i postoje čak 3 vrste sviranja: standardni Guitar Strum (odgovarajući broj za odgovarajuću notu+enter za svaku notu), Guitar Tap (iskljucivo samo note) i Beatjam (svirajte uz ritam muzike); poslednja opcija, doduše, je veoma dosadna, tako da za je za početnike savršen Guitar Tap.
Svaka vrsta igre ima više nivoa težine: Normal, Skilled, Insane i Legendary. Normal i Skilled podrazumeva samo 4 note, dok Insane i Legendary koristi 5. Možete spojiti svoj JamLegend account sa Facebook-om i dobijati update-e o novim pesmama, rekordima koje ste postavili, dodavati prijatelje i chatovati sa njima preko Meebo chat bar-a (ja sam do sada upoznao nekoliko ljudi iz komšiluka).

Takođe postoji i Live Multiplayer gde svako može da otvori svoju sobu i izabere sve gore navedene funkcije igre; birajte da li soba automatski pokreće pesmu ili sami kontrolišete start; možete i postaviti šifru i pozvati samo prijatelje da igraju sa vama bez upadanja drugih ljudi sa strane.

Da bi ste mogli igrati ovu igru potreban vam je Adobe Flash, ali pretpostavljam da većina to već ima :shrug:

Ako se registrujete, dodajte me, moj username je Gornot, pa da se igramo zajedno :D
Ja u 99% slučajeva cepam Insane Guitar Tap još od juna prošle godine :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!