Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Vasa84
Bolje rečeno, gej priče u sapunicama.
Oni delovi koje ljudi režu pa kače na jutjub.
Pratite li to, jeste li gledali nešto?
Korisnikov avatar
By Vasa84
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2505779#p2505779]MDNA napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2505774#p2505774]Vasa84 napisao:[/url]
Oni delovi koje ljudi režu pa kače na jutjub.
Pratite li to, jeste li gledali nešto?
wtf
Pa znaš da u sapunicama imaš jedno deset priča koje se povremeno ukrste. Neko lepo uzme pa izreže samo delove koji se tiču gej priče i to zalepi na jutjub. Tako svakog trećeg dana recimo dobiješ po jednu ''epizodu'' od 5-10 minuta.
Korisnikov avatar
By Vasa84
Ja mu se zahvaljujem. Za tri, četiri dana odgledaš sve što te interesuje, ne moraš da se voziš dve godine kroz seriju i da gledaš Markove probleme sa kravama muzarama ili Ebigejlina razmišljanja na temu da li mi je ćerka kurva, ahahaha!
Korisnikov avatar
By Vasa84
Aha, i ja se povremeno za sebe zabrinem.
Korisnikov avatar
By Vasa84
Zanimljivo, nisam gledao.
Mislio sam na Hollyoaks, Emmerdale i slične britiš sapunjare, mada kače ljudi i nemačke, vidim.
Pošto mi je troje tražilo linkove u pvt poruci, otvoriću posebnu temu - u pitanju su jutjub linkovi, ništa nelegalno, čak su za neke serije sami producenti dali dozvolu da se kače...
Korisnikov avatar
By Vasa84
Ahahahahaha, kul, šteta što nije snimljena serija. :D
Korisnikov avatar
By Vasa84
To prvo, ''Zabranjena ljubav'', to je prerada nemačke serije ''Verbotene Liebe'', zar ne? I to je neko stavljao, od 2007. ide i još se snima.

By filipkum
Ja sam gledao ove Nemce malo na youtube-u Kristijana i Olija bilo mi zanimljivo dok se nisu smuvali posle sam prestao dosadilo mi
Korisnikov avatar
By Vasa84
Eeeeeee, posle se i venčali Nemci, pa ga onda zatupili nešto oko deteta... Ne znam šta se sad događa.

Taj Fer i David mi delovao uvek kao kliše, tragična gej ljubavna priča. A vidim da su svi obrađivali. Postoji čak i ruska verzija te serije...
Korisnikov avatar
By afraid
ah Fervid su preslatki :D cesto gledam njihove klipove na yt :)
FoQ je jedna od serija koja je meni iskreno dosta pomogla i stvarno sam presretan sto nesto takvo postoji :D
Korisnikov avatar
By Electric Dream
Ima takvih priča uglavnom u argentinskim serijama, oni su po tom pitanju najliberalniji.

Ovo je iz serije "Botineras gde ima priča sa gejevima fudbalerima, nisam pratio pa ne znam o čemu se radi.
Korisnikov avatar
By Coryn Cral
I ja sam slab na te sapunice.... :smeh:

Emmerdale mi je bila prva, i bas mi se dopala...:lol:

(Doduse pratio sam je kao storyline, posto me ostale str8 price nisu interesovale...)

Sad gledam One Life To Live (Oliver&Kyle), koji je tezak trash, gluma tragedija, ali su tipovi slatki...:povrsna:

:kosa:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!