Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By erkondisn
mogli bi navesti par serija koje su vas toliko odusevile, ali koje su jednostavno ostale negdje zanemarene, pod tepihom...

npr:

3. Father Ted - brit serija koja masovno blati katolicku crkvu, prica se vrti oko par svecenika koji zive na jednom (zelenom :D ) otoku

2. Arrested Development - znam da je u Srbiji to emitirao RTS tu i tamo, no HRT je ovu po meni genijalnu seriju totalno zabio u nekakav netermin... i mislim da nigdje nije bila nesto izrazito popularna, tek je stekla kultni status nakon sto je ukinuta; inace saga o jos jednoj disfunkcionalnoj obitelji koja je bogatstvo stekla na smrznutim bananama (totalno ideja za Sue Ellen Mischkie spinoff :lol: )

1. Keeping Up Appearances - jednostavno genijalna i neponovljiva Hyacinth Bucket u svoj svojoj brit-malograđanštini :love:
zagorcava zivot susjedima, sestrama, lokalnoj zajednici, pijanim lordovima i svom (gej) sinu... po meni obavezna lektira za sve antitorijevce
The Bouquet residenceeee, lady of the house speaking :balerina:
Korisnikov avatar
By bern
Keeping Up Appearances :love:

"Coupling" takođe nije loša. ima svojih finih momenata. "od smijeha se lice bora, stoga se smiješim samo zgodnim muškarcima" :lol:

onda, "Nighty Night". urnebesna crna komedija sa BBC-ja. :krezavi:

Korisnikov avatar
By Misfit
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2416305#p2416305]erkondisn napisao:[/url]Father Ted - brit serija koja masovno blati katolicku crkvu, prica se vrti oko par svecenika koji zive na jednom (zelenom :D ) otoku
od linehana su 'father ted' (uz 'black books' i 'the it crowd') još i najpoznatije. ja bih u duhu ovog topika pre tu metnuo njegov 'big train'.

ali u principu su sve te britanske serije koje nisu bile emitovane kod nas, ili o kojima se ne priča toliko na našim internetima, skrajnuti biseri: '15 storeys high', 'brass eye', 'jam', 'monkey dust', 'spaced', itd. (dobro, ovo poslednje i nije toliko skrajnuto, u zavisnosti od toga koje internete posećuješ.)
Korisnikov avatar
By Laerem
The League of Gentleman, Moonlighting, I, Claudius (the bestest thing ever)... uhm... nista mi vise ne pada na pamet.
By space_oddity
Twilight Zone podcenjen? Bio je, koliko kapiram, dosta aktuelan u svoje vreme.
A za mene je aktuelan bio i u moje vreme :)
Korisnikov avatar
By Waldorf
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2422475#p2422475]space_oddity napisao:[/url]Firefly.
Ja baš mislim da nije ni milimetar podcenjena. Ne poznajem osobu koja je tu seriju odgledala (ne računam one koji i inače ne gledaju SF), a da im nije postala jedna od najomiljenijih. Kao što je bio slučaj i sa Arrested Development, problem sa Fireflyom je bio glupi Fox - epizode nisu emitovane po redu, vreme emitovanja je stalno menjano i jako je slabo reklamirana. Ja nešto mislim da je upravo Serenity dokaz da su posle izlaska i prodaje DVDa neki tamo šabani skontali koliko je Firefly gledan i obožavan.
By space_oddity
Mislila sam na to da je snimanje prekinuto nakon 13te epizode, pošto su došli do zaključka da niko to ne gleda i da je sranje koje treba ukinuti. I na to da je malo ljudi zapravo čulo za tu seriju.

Da se svidi velikoj većini onih koji je odgledaju, druga je stvar :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!