Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By HalfJack
Navedite televizijske serije koje uopće ne kužite i nisu vam niti jedan posto smiješne.

1.) 30 Rock - I just do not get it. :neznam: Odgledao čitavu prvu sezonu, razni ljudi su mi pokazivali i puštali epizode. "Čekaj, čekaj! Sada će histerično smiješni trenutak!" i onda prođe čitava epizoda i niti mrdnem. :radosnice:

2.) Weeds - not funny? Ikome osim meni? Beskonačno me dosađivala i ne kužim ikakvu privlačnost. :drama:

3.) Curb Your Enthusiasm. :retard: I think not. Čitave epizode sam gledao poput mrtvaca i nisam se niti mrdnuo. Isprva sam mislio da je to neki reality show oi nekom starijem čovjeku koji samo mrda svojim gradom i snimaju ga kako ismijava lezbe. :radosnice:

4.) Only Fools and Horses - ništa. No feelings. Nothing. <3

5.) The Big Bang Theory :shrug: Iritantna publika koja se smije na svaku riječ. Nezanimljivi cast.

6.) How I Met Your Mother - ? :merlinka:

7.) 2 And Half Men - Charli Šin je dobivao toliku plaću od nekih 2 milijuna dolara po epizodi. Ovo mi je jedini zanimljiv podatak o ovoj seriji. :lol:

itd.
Korisnikov avatar
By Tungi
Negde sam već naveo.

Sex and City
Desperate Housewives
True Blood

Dodajem:

Prison Break
Friends
Glee

....

Al od svih, sitcomi su mi najmučniji.
Korisnikov avatar
By sylar.croatia
@HalfJack
pa kud baš big bang?
meni oni imaju baš odličnu radnju. a za ono smijanje iz publike me zaboli.
Korisnikov avatar
By bern
According to Jim
Reba

... i sličan white trash sa foxa.

2, 3, 6 iz prvog posa nisam gledao... ostalo su mi dobre serije :D
Korisnikov avatar
By Mauna
Whitney, BFF, The Middle... Apsolutno bzv.

Sa liste je naravno 30 Rock najbolji :)

Ali, ni meni Weeds nije posebno smešan.

A Curb Your Enthusiasm je sasvim druga priča. Meni je fora to što on stalno tera neku svoju logiku i politiku, a kad shvati da to baš i nije primenljivo na sve događaje u životu, onda se povlači. I sve što radi, radi na neki svoj specifičan način. Eto i seriju kad snimi, snimi. Nema rokova od strane HBO-a.
Korisnikov avatar
By bern
aaaaa, ja sve čitam "3rd rock from sun"... ne nisam ni tu pod 1 gledao.

takođe: sve sa diznija. ne kontam šta je tu interesanto. mislim da bih slično mišljenje imao i sa 12.
Korisnikov avatar
By ilija f
Friends.. Jebeni Friends. Da nije Fibi, ta serija ne bi tek bila za kurac, a nije ni ovako. Prison Break je isto kurac go... U svakom slučaju dosta se slažem sa Tungijem, s tim što bih Sex & City skinuo sa liste

Onda desetina serija sa Fox Life, ne bih im znao imena, sve mi nekako deluju
slične i glupe. Čak i Walking Dead mi je glupa, iako glumi Andrew <3
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2415583#p2415583]MDNA napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2415473#p2415473]ilija f napisao:[/url]Friends.. Jebeni Friends. Da nije Fibi, ta serija ne bi tek bila za kurac, a nije ni ovako.
Amin

Da, |Fibi <3

E weeds mi je bila zanimljiva, a ne smesna..

Ne pratim serije, al stvarno.
Retko se desi da pogledam, i to bude svega par epizoda.

Volim south park.
Korisnikov avatar
By Dirrty
LOST - odgledao par epizoda, bilo dosadno ko đavo. A kad videh da ima više sezona, nije mi bilo jasno šta tačno mogu da rade toliko epizoda na (skoro) pustom ostrvu.

GLEE - nisam pogledao niti jednu epizodu, niti sam pokušao. Infantilno i smešno (ali ne u cool smislu).

Naiđem X puta na neke low budged British humorističke serije, ništa mi se to ne dopada.

Umalo da zaboravim na telenovele, koje su počele da me smaraju s godinama, mada sam ih voleo tokom detinjstva i tinejdžerskih godina (Ruby :love:). Osim toga, ne razumem pomamu za turskim serijama, imajući u vidu da su znatno usporenije od nekada popularnih latinoameričkih ostvarenja (jedino što ima jebozovnih tipova). I na kraju, indijske serije, za one koji su jednom nogom u grobu, koliko su usporene - jedna scena čitava epizoda. Devojke su slatke, ali meni kao pederu to ništa ne znači!
Korisnikov avatar
By erkondisn
- Sex & grad/Prijatelji recimo meni bi bio/li gotovo negledljiv/i da nema Samanthe/Phoebe.

- the Office me uopce nije privukao

- Curb Your Enthusiasm - svi su masovno pricali o tome, no nista... ok, jedna epizoda mi je bila ok, no samo zbog nekih dijelova politicke nekorektnosti.

isto tako jedan dio serija je jednostavno pregazilo vrijeme pa ih se jednostavno ne moze sagledati u ovakvom aktualno-politicko-gospodarskom trenutku :lepeza:

noooo... [EPP] HalfJack me inspirirao za jedan totalno suprotni topic -> http://www.gay-serbia.com/forum/podcije ... 48907.html" target="_blank
Korisnikov avatar
By bothways
Ne znam sta vam je sa tom Fibi. Meni je ona najneomiljeniji lik u toj seriji. Ona i Dzoi, nerealni glupaci.
Korisnikov avatar
By ilija f
Za Džoija se slažem, ali Fibi <3
Korisnikov avatar
By HalfJack
sylar.croatia napisao:pa kud baš big bang?
Mazohist sam i dajem više šansa i danas sam gledao i opet ima neki Sheldon okej trenutak ali inače poprilično nesmiješno. :neznam:

Nadodajem na listi i The Office, već je netko to spomenuo. :drama:

Kakve veze ima moje godišnje s ičime?

...
Prijatelji su s vremenom postali sve iritantniji i prolaze jedino za gubljenje vremena. :lol:
By polarlicht4.1
It's Always Sunny in Philadelphia - ja ovo ništa ne razumem, ali potpuno i savršeno ne razumem. Mislim da bih i tuvaluški bez prevoda pre shvatio nego ovo, toliko mi je van svakog referentnog sistema značenja.
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Joey, i jos gomila stvari koje se sada prikazuju na Fox Life...
Korisnikov avatar
By antibiotic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2415427#p2415427]HalfJack napisao:[/url]

1.) 30 Rock - I just do not get it. :neznam:
they are hilarious :lol:

mala evolucija americkog humora :)

mozda malo insajderski-smesni za nerdove i ljude koji rade u medijima.

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2417798#p2417798]deran napisao:[/url]uz masu pomentih serija,dodajem i absolutely fabulous-mada mi se ćini da pravim pedersku blasfemiju-ali glupo i glupo... :sudija:
slicno kao 'french & saunders', ko ne prati hronolski nece nikad biti siguran sta je tu toliko smesno :)

britanski zenski humor :love:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!