Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By HalfJack
Imate najdraže tv trenutke? Iz bilo koje serije. : D Trash, drama, komedija bilo šta. Veseli, tužni trenuci kojih se rado sjećate i rado vraćate?

Uglavnom, 6 feet under. Zadnja epizoda.

Ultimate pussy episode where you just want to cry all the time.

Jedna od najboljih serija ikada. :leviathan: :hail:

Sex & the City. Imaju stvarno duhovite trenutke, ali nekada tu glupu Carrie želim ubiti koliko je sve znala komplicirati. Uglavnom. Samantha. <3

If you're a whore what does that make me? :radosnice:

Best chick fight scene u Aliasu:

South Park. :love: Cartman. :love:

Itd.
By alexandermagic
Sjajna ti je tema.

Dozvolit ćeš mi da ne odgovorim, pošto bih na taj način, možda :awesome: , otkrio neke svoje slabe točke, što mi naravno ne odgovara, ali to me neće spriječiti da sa velikim zadovoljstvom ispratim sve tuđe odgovore. :hvala:
Korisnikov avatar
By HalfJack
alexandermagic napisao:Dozvolit ćeš mi da ne odgovorim, pošto bih na taj način, možda :awesome: , otkrio neke svoje slabe točke, što mi naravno ne odgovara, ali to me neće spriječiti da sa velikim zadovoljstvom ispratim sve tuđe odgovore. :hvala:
:lol: Oh God. :love: Onda ću se ja samo ovdje zabavljati. Ovo je topic samo za mene. :awesome:

OnTopic: Edie...

:love:

True Blood. *roflmao*

:sweet:

I am so over Sookie and her precious fairy vagina and her stupid name! Fuck Sookie! :radosnice:

Futurama. :love:

:'(
Korisnikov avatar
By HalfJack
A Bunch of Daria moments :love:

Jane: "She'll never have to worry about mind control."
Daria: "No, but she'll have to watch out for farrots building a nest in her head."
Slika
Korisnikov avatar
By ilija f
Filmovi se pikaju? Ako da, ovo je scena na koju se pretvaram u najveću plačipičku:

A ovo je isto mnogo moćna, Sheldon <3

I naravno, Sex and the City, Samantha car, bilo koja scena sa njom, al evo npr ove:

il ona scena kad se one tri guske nešto svađaju i ona kaže "who wants to talk 'bout cancer" EPIC

edit: a za scenu iz Futurame što neko post sa psom: aaaaa i na to sam plakao :(
Korisnikov avatar
By Tungi
^
Počev od soundtracka, main title-a (i tel mi tako zvoni), pa do toga da sam rekorder čini mi se u gledanju, iznova i iznova... Svi su mi genijalni.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Ako mogu filmovi, ne vidim zašto bi live nastupi emitovani na tv i awards shows klipovi bili problem? Svakako više pripadaju ovom podforumu nego inserti iz filmova.

On topic:
Robot Chicken Star Wars (mix)

"Fuck you, stripy bag. .!."

"You, sir, are an asshole.. heh."

"Next time just let it go. Let it go.."

...itd. Sva tri SW specijala su presjajna. Obožavam. :smeh:
Korisnikov avatar
By Srklet

So if you are stymied to find a prognosis, And ask yourself just like Freud, "Himmel, was los ist?" (German for "Heavens, what's going on?") Stop scratching your head, Let us cure it instead, On our show, on our show. Now here is the man, to explain, The tortured terrain, of your brain, The man who feels, everyone's pain, Dr Crane! Dr Crane! Frasier Craaaaaane!

:balerina:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!