Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Na stogodišnjicu potonuća najpoznatijeg broda na svetu, cela Evropa ovih dana na tv-u prikazuje seriju snimljenu specijalno za ovu priliku. Pa tako i naš '' javni servis ''.
Meni se baš sviđa odluka RTS-a da ne razvlači mini seriju na mesec dana, već da sve 4 epizode prikaže danas i sutra.
Gledate li i imate li utiske vredne deljenja ?
:surfer:
Korisnikov avatar
By deran
ali,ovako,na oko-deluje bolje nego čuveni film...
By Glasnik
Celo ovo recikliranje priče oko Titanika mi je preterano.

Moj stav povodom ovog bi bio sažet u jednom od komentara koje sam video na YouTube-u:
'It sank. Get over it!'
By Sixto
I da. Bzvz praviti seriju a pre toga Titanik najprodavaniji film posle Avatara.
Nema se sta novo reci.

Ajd ova Blood and steel je o izgradnji samoj, ovo je cisto bacanje para.
Korisnikov avatar
By ordnick
Мене је малчице збунио ток приповедања - у првој епизоди стигоше до леденог брега за неких 25 минута! Мислим се „ала су ови компромитовали (компресовали?) радњу“ ... онда видим у другој епизоди да крећу испочетка, само што прате друге ликове.

Није лоше, више ми се допада од Камероновог холивудског клишеа ...
Korisnikov avatar
By ManToy
Gledao i na RTSu i na FoxLife. Titanic: Blood and Steel je sniman i u Srbiji. :D
Korisnikov avatar
By V25
Šta je na kraju išlo na Foxu i na RTS-u, ova iTV serija "Titanic" ili "Titanic:Blood and Steel"? Skinuo sam tri epizode ovog prvog. Nako, gleduckam sa nepunom pažnjom.
Korisnikov avatar
By V25
I, šta je bolje? (zanimljivije)
By Sixto
Nisam gledao na RTS, na FOXu sam.

Kontam da serija ne moze da prismrdi filmu jer su buzdeti neuporedivi, al ajd da ne prejudiciram dok ne pogledam.

Ovo Blood and steel je relativno ok, prica prati mladog metalurga koji pokusaava nesto da uradi, ali se svi sprdaju s njim i busaju u grudi sa pedesetogodisnjim iskustvom gradjenja brodova.
Vide se snimci iz Savezne skupstine, zgrade Narodne banke, Belog Dvora.
Koliko znam od ranije, scene gradilista su snimane u Kragujevcu, Kraljevu, gde li... Zene opsedale Zverku dok je boravio u Srbiji, spopadale ga po Knezu.
By Kragi
^ U Kg-u, bre!

ont: nisam gledao, ne zanima me.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!