Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
emisiju možete pogledati online:
http://hrt.hr/index.php?id=enz&tx_ttnews" target="_blank[cat]=384&cHash=a97927e085

dobra emisija za glupe homofobne narodne mase.

http://www.crol.hr/portal/aktivizam-pol ... priku.html" target="_blank

U jučerašnjoj emisiji "8. kat", voditeljica Daniela Trbović suočila je Miroslava Šarića s Goranom Hadžićem, kojega je u listopadu 2010. godine zajedno sa svojim bratom brutalno pretukao nanijevši mu teške i po život opasne ozljede.

Sud je taj teški napad okvalificirao kao zločin iz mržnje, a Šarići su dobili sedam mjeseci zatvora.

Kad ga je Trbović pitala zašto je to učinio, Šarić je, uglavnom gledajući u pod, kazao kako "to inače ne bi napravio, ali je te noći bilo previše alkohola" te da "vjeruje da bi se isto dogodilo da je bio posrijedi bilo tko drugi". Dodao je i kako to "nije bio nikakav zločin iz mržnje".

Podsjetimo, dok su hrabra braća cipelarila nedužnu žrtvu, vikali su "Udri ga! Ubij ga! Ubij ga! Mamu mu jebem pedersku", na što je podsjetio i sâm Hadžić, inače hrvatski branitelj i ratni vojni invalid.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja vas molim da me podseite na emisiju u kojoj ce da nastupi Stefan Arandjelovic (sa potpuno novim izgledom).

Ona u kojoj ce da isprica CELU pricu o svom zivotu.

I posle koje u Srbiji NISTA nece da bude kao pre.

Faaala!
By Glasnik
Ne preziva se dečko Aranđelović već Radović. :shamar:

:wundy:
By Glasnik
Zapravo, meni se ova emisija jako dopala.

Ne s aspekta da mi je neke nove horizonte otvorila, ali ovo je idealan tip emisije za širu publiku.

Šarenolik odabir gostiju i njihovih priča koje bacaju različita svetla na celu zajednicu i probleme s kojima se suočava.

:up:

Pitam se samo koliko ćemo mi ovde još morati da čekamo da bismo dočekali ovako nešto da vidimo na RTS-u? :sigh:
Korisnikov avatar
By Stripi
mene ona nekako, malo živcira sa svojim načinom vođenja.
Kao da još vodi Hit Depo.
Ali ajde, hvalevrijedan potez, šta jes - jes.
By tasa
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2289750#p2289750]Popeye napisao:[/url]pogledat cu da mogu bolje pljuvati po filmu. :D

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2314583#p2314583]Popeye napisao:[/url]
antibiotic napisao:
To laksrdijasenje na racun gejeva se jos uvek smatra kao 'gay friendly`, medju heteroseksualcima koji odluce da budu 'tolerantni'. Slicno je i sa drugim manjinama. Tako ce np. u domacem filmu jedan rom uvek (ali uvek) biti neka vic figura, muzikant, neprilagodljiv drustvu, a ne profesor, doktor...
U onim komedijama koje ja volim da gledam stereotipe uzimaju da bi ismejali stereozipno razmisljanje, ne da bi ih utvrdili.
e to. potpisujem.

ovo si lupao o filmu Parada a u ovoj emisiji Goran i Danijela lepo pricaju o pomenutom filmu
jesi li to mozda progledao od tada ili je 8. kat mudroserenje jedne Danijele :srba: :zacepi:
Korisnikov avatar
By Mars
Meni ovu emisiju secka do negledljivosti.
Korisnikov avatar
By Stripi
meni ona svaku emisiju sjecka do negledljivosti.
Neki dan sam slučajno bacio oko dok su pričali o sestrama.
Strašno.
Em fejk osmijeh, em glupa pitanja, em u pizdu strininu.
Možeš nekoliko emisija unazad pogledat na ovom linku :

Svijetla točka emisije je gost Goran Hadžić - hrvatski branitelj, pa još uz to Srbin, pa još i peder. Originalna kombinacija :yes:
Korisnikov avatar
By Sylar
mali off
hahah kombinacija je stvarno malo žešća.
Korisnikov avatar
By Laerem
Sjajni komad mainstream pro-gay propagande. Moze se reci da je u Hrvatskoj aktivizam... well... pobjedio. :)
Korisnikov avatar
By deran
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2345266#p2345266]Stripi napisao:[/url]meni ona svaku emisiju sjecka do negledljivosti.
Neki dan sam slučajno bacio oko dok su pričali o sestrama.
Strašno.
Em fejk osmijeh, em glupa pitanja, em u pizdu strininu.
Možeš nekoliko emisija unazad pogledat na ovom linku :

Svijetla točka emisije je gost Goran Hadžić - hrvatski branitelj, pa još uz to Srbin, pa još i peder. Originalna kombinacija :yes:
đe link?
Korisnikov avatar
By CareBear
Emisija je bas veliki plus za HRT. Sto rece neko, ne otvara horizonte, ali je za homofome bila donekle obrazovna. Od RTSa valjda mozemo da ocekujemo samo obraz-ovne emisije.
Inace je Danijela uglavnom zanimljiva za pustiti mozak na otavu posle posla.
Korisnikov avatar
By spliff
danas josh zanimljivija tema
respect!
kada ce neko u srbiji da napravi ovakvu emisiju?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!