Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
:hypno:

''''''''

Ja kada sam poslednji put čuo i kada smo komentarisali ovog čoveka...interno smo se nadali (tj. bili sigurni) da će da ga pojede medijski mrak, ono...smejala se nacija budali, smejala, smejala...pa će da dosadi i njima koji su mogli da ga gledaju, pa će da ga nema....

Kad ono vidi. Zvezda emisije (ne bih umeo žanrovski da je odredim).

I još ovaj talenat diplomirani glumac Karanović, "Jelena", BKTV, Bogoljub, Janićije, DnD, Hafa Karić...

Au kao ružan flash. Kako kako ružno...
By Hans
ZlatnaPtica napisao:Dosadno, prepotentno, bljutavo. :barf:
Čitav koncept te televizije je upravo to iznad.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Koncept skoro svih domacih televizija, kad malo bolje razmislis. :lol:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
gle samo kako se osmehuje
ne da mi se da pustim play, ignorance is blissful
Korisnikov avatar
By Mars
I on to tako ima da se kočoperi celu sezonu? Svaka epizoda ON protiv novog kandidata??

Mislim...verujem ja da je i to po licenci, ali ipak...

Ja gledao isto na preskok. Uhvatio kada udaraju onu boksersku krušku (koja ke pre 100 godina služila dziberima da na mom vašaru kući fasciniraju svoje ženske...) i penjanje uz konopac...i neko vazdan čekanje rezultata, frenetični Karanović, još frenetičniji aplauzi..i tolko, više nisam mogao.

Kakvo dno.
By sncbgd
zato ja radije TV ne gledam, skidam filmove i cele sezone serija i odgledavam natenane, ako mi se nesto ne dopadne, preskocim - izbrisem i mirniji sam
Korisnikov avatar
By Mars
Ja do ovog snimka došao preko nekog teksta u novinama.

A do tog teksta stigao zbog...drugog teksta.

Sam kriv, sam kliknuo...znam.
kal zakath napisao:Kupili licencu namačkog Schlag den Raab.
Koji je takodje dosadio i bogu i narodu, ali je barem talentovan i produkcija im je ogromna i skupa. Milan je jadan uzasno dosadan, nema osecaj za televiziju, pred kamerama se ponasa kao da je sa drustvom u kafani...

Zeljko je, inace, na pinku napravio veliku cistku nakon svog post-rehab perioda, gomilu ljudi je otpustio, cak ni Vojtehovska vise ne radi za njih, a za nove emisije nasao nove ljude kojima je bitnije da su u zizi nego da dobijaju dobre i redovne plate. Pink je u finansijski puko k'o zvecka.
Korisnikov avatar
By Mars
Ne samo da je netelevizičan nego je i glup ko noga od stola.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!