Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Šta mislite o izborima lepote?
Zašto su toliko popularni?
Da li ih pratite?

Ne mogu da se pohvalim da znam zašto su izbori lepote toliko popularni. Čini mi se da su posebno popularni u manjim zajednicama i da se emitovanje izbora na TVu tamo čeka danima i gleda sa najvećim uživanjem i divljenjem.

Slika

Iskreno, ne mislim da je moguće objektivno moguće odabrati najlepšu osobu na bilo kom izboru, pod uslovom da su prošle nekakvu selekciju pre toga (kao što je npr. Miss Univerzuma). Sve persone (momci i/ili devojke) iz svih krajeva sveta imaju neku specifičnu lepotu ... Mislim da je nefer takmičenje japanki i amerikanki u tim izborima jer su kriterijumi lepote tih devojaka potpuno različiti.

A sada je počela moda i novih drugačijih i neobičnijih izbora lepote. Prvo su počeli sa izborima za najlepše srednjovečne žene (što potpuno podržavam), a posle toga je sve poludelo. Tada su niodkuda počeli izbori za najlepšu indijku u Britaniji, najlepšu pripadnicu vojske USA, izbor za najsličniju lutki Barbie ... I taman kad čovek pomisli da je tu kraj, počinju stvarno bolesne stvari:

Mis Nagaznih mina
Slika

Mis Trudna tinejdžerka
Slika

Miss Klingonske imperije (za ljubitelje Star Trek-a)
Slika

Miss Plastične hirurgije
Slika

Miss Džambo (za žene preko 100kg)
Slika

Mister i Miss savršene zadnjice
Slika

I najnovije čudo ... Mister Deka ... najlepši deda na svetu:

''''''''''

Obavezno pogledajte video!
Korisnikov avatar
By bas bleu
mene tu zanima samo jedno: zasto je miss universe uvek sa zemlje?
Ljudi vole da vide lepe, mlade žene, pa otud verovatno i velika gledanost takvih manifestacija.
Različiti ljudi ih gledaju iz različitih razloga - neki da bi parili oči obnaženim ženskim telima, neki zato što su uključeni u taj biznis, a neki, kao ja, zato što infantilno vole da gledaju raznorazna relaksirajuća takmičenja, kao što su Evrovizija, Izbor za Miss itd.
Reč 'lepo' ili 'najlepše' ima arhetipsku vrdnost. Lepo=omiljeno, poželjno, isplativo. Duboko je utkano u heteronormativno poimanje sveta gde je važno da ona hoće a on može, a on može ako je ona lepa. Što je lepša više je njih. Tako da se kroz kolektivno nesvesno očuvalo poštovanje prema 'najlepšem' makar se to odnosilo i na najlepšu gaborku ili najlepšeg dedu. A da ne govorimo koliko se novca vrti oko takvih takmičenja, a izvesni mozgovi će iskoristiti za obrt kapitala i kolektivno nesvesno i prodati vlastitu majku.
Galateja napisao:Reč 'lepo' ili 'najlepše' ima arhetipsku vrdnost. Lepo=omiljeno, poželjno, isplativo. Duboko je utkano u heteronormativno poimanje sveta gde je važno da ona hoće a on može, a on može ako je ona lepa. Što je lepša više je njih. Tako da se kroz kolektivno nesvesno očuvalo poštovanje prema 'najlepšem' makar se to odnosilo i na najlepšu gaborku ili najlepšeg dedu. A da ne govorimo koliko se novca vrti oko takvih takmičenja, a izvesni mozgovi će iskoristiti za obrt kapitala i kolektivno nesvesno i prodati vlastitu majku.
Rubbish.
Niko nema poštovanja prema lepoti gaborke, debele žene ili mongolke vanzemaljskog izgleda..
Ur post isnt about this thread.

Izbori za raznorazne "najlepše" su tu, i gledani/zabavni su kao i sva ostala takmičenja i nadmetanja.. zbog potrebe ljudi da posmatraju "kandidate", ocenjuju, osuđuju, komentarišu. A organizuju se i prave - zbog "okretanja" novca, to jeste istina.
Dokle god postoji neko ko će da plati za gluposti, postojaće i gluposti..

Izbori za ženske "najlepše" su popularniji i gledaniji i iz istog razloga iz kog su žene na svim mogućim reklamama za sve moguće proizvode, a ne muškarci.. jednostavno.

No big mistery. Simply as that. :alexis:
Korisnikov avatar
By KiWi
Naravno, ljudi vole da su u ulozi sudije. Ali zasto ih onda gledaju kada npr. kod Mis Univerzuma nemaju pravo glasa, a kod ove nase Mis Srbije uticaj na ishod je zanemarljiv.

Mislim da je kljuc u komentarisanju ...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!