Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Speculum Columbae
Animirana serija Seth-a MacFarlane-a se vrti oko porodice Griffin, koja živi u izmišljenom gradiću Kouhog, na Rod Ajlendu.
Kritikovani, optuživani za plagijatorstvo, osporavani i otkazivani, a ipak su izdržali uz veliku gledanost.
Ima li fanova?
Ako ima - koji vam je omiljeni lik?
Iskreno, iako jako volim Simpsonove, FG mi je bolji i od njih (koji su se, izgleda malo umorili) i od South Park-a.

Slika

''
Korisnikov avatar
By simarrgL*
obozavam :hyper:

zanimljiviji mi je od Simpsonovih

tesko da bih mogla da izdvojim omiljeni lik, svi su kul :D
Korisnikov avatar
By Rei
Hiljadu puta chuo za njih, ali nekako me mrzi da skidam... Jel ima negde online da se gleda ?
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Naravno da su bolji i od simpsonovih i od SP.
Imam sve epizode, vecina mi je jako dobra :)
lots of gay jokes.

Oni koji vole FGuy, nek pogledaju American Dad. Jedan od likova je gej vanzemaljac Roger, meni omiljeni animirani lik ikada:

''
Korisnikov avatar
By ns.happy
volim! dufke mi je narezao i doneo sve epizode i razvaljivao sam se od gledanja dok nisam sve odgledao... posle sam serovao te cedeove, i pola su mi vratili, a pola je nestalo u akciji...
omiljeni lik mi je pas, kako mu bese ime...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Clockwork Orange

Naravno da su bolji i od simpsonovih i od SP.
Imam sve epizode, vecina mi je jako dobra :)
lots of gay jokes.

Oni koji vole FGuy, nek pogledaju American Dad. Jedan od likova je gej vanzemaljac Roger, meni omiljeni animirani lik ikada:

''

:kiss:

usla sam ovo da kazem
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
^
: *

Meni je Piter omiljeni lik, mada svi imaju dobrih momenata.
A Seth MacFarlane je neverovatan lik, veoma harizmatican...

''
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Pie is not a pie without a cool whip

:lopta:

Aa inace volim i onu sluzavku Konsuelu, onog Oh-Noo! gej tipa, pedofila (glas je odlican) i Greased-up Deaf Guy.
Korisnikov avatar
By ManToy
Obozavam i redovno gledam! Takodje volim i American Dad i onu utehu za crnce Cleveland Show. :)
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Meni je Cleveland show uzasno dosadan. Odgledao sam prve 2 epizode i smorio se.
Korisnikov avatar
By ManToy
Prve epizode su smor sada su se dosta popravili ali kako hocete. :D

Mislim na ovo sam odlepio. :)

''

(pojacajte zvucnike los je snimak i tiho je)
By Ulix
Mnogo ih volim, naročito njega:
Slika

Mislim da bi ova divna žena dole bila presrećna kad bi mogla da se poigra sa njim. :giggle:

Slika
Korisnikov avatar
By Srklet
moja omiljena animirana serija. cak stavise, odgovorno tvrdim da je to cista umjetnost. :)
Korisnikov avatar
By walt333
Mnogo ih volim . Predobri su. Trenutno gledam 8 sezonu. Interesatno je to kako mi nikada ne dosade mogao bih da ih gledam iznova i iznova

Nemam omiljenog lika volim ih sve:love: a posebno Stjuija i Brajana (sad sam bas gledao dirljivu scenu kada Brajan pojede Stjuijeva govna da Stjui ne bi dobio osip). Meni se cini da se Stjui malo lozi na Brajana :wink:

i da. Zelim da pisem peticiju da scenaristi prestanu da ismejavaju sirotu Meg Grifin toliko. Takav sadizam prema nekom crtanoim liku me dovodi do besa. Jadna Meg
Korisnikov avatar
By idiotcide
Obožavam, gledam otkako su krenuli, mada mi se ne sviđa pravac u kojem serija ide. Postaju brutalniji, bešćutniji, non-P.C. na neukusan način. U osmoj sezoni ima epizoda o Quagmireovom tati koji mijenja spol koja je borderline transfobična. I mada je dosta toga samo standardni Family Guy humor, epizoda mi uglavnom nije bila smiješna. They're pushing the envelope & I'm not really liking it. Zapravo, ne mogu vjerovati da to govorim, but they need to tone it down, take it down a notch, jer inače odoše u pičku materinu i prestaje biti smiješno.

@walt333: Zapravo, kao što Stewie reče Brianu u spomenutoj epizodi, radi se o dubokom prijateljstvu. A Brian je, inače, jedna fejk liberalna P.C. šupčina and he's my least favorite character. Meg iz sezone u sezonu postaje cooler, Lois me sve više i više nervira, a ostali su manje-više isti.
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Ja volim kad se zezaju na racun LGBT populacije, ali ta epizoda sa trans-caletom je bila bas dosadna.

:neznam:
Korisnikov avatar
By walt333
Originally posted by idiotcide

Obožavam, gledam otkako su krenuli, mada mi se ne sviđa pravac u kojem serija ide. Postaju brutalniji, bešćutniji, non-P.C. na neukusan način. U osmoj sezoni ima epizoda o Quagmireovom tati koji mijenja spol koja je borderline transfobična. I mada je dosta toga samo standardni Family Guy humor, epizoda mi uglavnom nije bila smiješna. They're pushing the envelope & I'm not really liking it. Zapravo, ne mogu vjerovati da to govorim, but they need to tone it down, take it down a notch, jer inače odoše u pičku materinu i prestaje biti smiješno.
hmmmm meni se bas svidja sto su postali brutalniji i sto bas u poslednje vreme preteruju :)
A ni ta epizoda mi u osnovi nije bila transfobicna, Kvegmajer lepo prihvati svog oca na kraju zar ne? A sa druge strane kada pogledam koliko Seth MacFarlane je stalno ukljucen u LGBT aktivizam i daje punu podrsku istopolnim brakovima onda zaista negde kapiram da ismejavanje LGBT osoba nije iz mrznje vec iz zezanja.:tamoamo:
Korisnikov avatar
By Srklet
@iditcide: you PC douche. :jezik:
pa jedna od najboljih epizoda ikada je kad meg zavrsi u zatvoru i postane lezba, dok petera siluje bik. i da, sve sto se ima reci o brianu mu je quagmire sasuo u jednoj epizodi u facu. :D
Korisnikov avatar
By idiotcide
Originally posted by Popeye
pa jedna od najboljih epizoda ikada je kad meg zavrsi u zatvoru i postane lezba, dok petera siluje bik.
Da, da, to je odlična epizoda. :love:
I nisam P.C. douche, ali mislim da bi epizoda bila funnier da je bila (yes, this sounds weird) malo više P.C. :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!