Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By bu
serija se prikazuje na drugom kanalu..oko devet..pola deset..da li ima jos neko ko je gleda..ima dosta glumaca i glumica koji/e su vrh.. :)

Slika

a na ovu sam odlepila ..tako je hoott
Slika
Korisnikov avatar
By maka
zena i ja gledali dok je bilo na FOXu,sad nema vise.. Sajmon je najlepsi u celoj seriji.

Slika
Korisnikov avatar
By Rei
^ Kjut je ali zgleda kao da je nadrogiran na snimanju (u seriji, ne na fotki)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
I ja gledao na fox-u

A od glumaca mi je najjebozovniji Brian :bale:
Slika
Korisnikov avatar
By bu
meni ova gore..i sajmon :) ..al serija je dobra..samo sto osecam da ce na drugom da pokazu jednu sezonu i kraj..tako da ce pasti skidanje epizoda sa neta :)
Korisnikov avatar
By Srklet
zanimljiva pocetna ideja, no serija je sranje. svaka epizoda je losija od prethodne. fala bogu da je u medjuvremenu otkazana.
Korisnikov avatar
By maka
što je otkazana,popeče?
Korisnikov avatar
By Rei
Velika shteta :) Mislim da je serija verna naslovu u smislu da je pravljena iskljuchivo za zgrtanje para, nema u sebi nishta originalno niti preterano interesantno, nego tako neke besmislene celebrity skandalchice koji su koliko kontam pokupljeni iz holivudskih tracheva koje smo vec prezhvakali i ispljunuli. Ono, ok za pogledati kada na Discovery-i-slichnim kanalima idu bajkeri i pop-scienece gluposti.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Dobra je serija, gledao sam je.
Kad bih ja postovao šta sve gledam na fox life-u kada zasednem, počeo bi spam.

Ja jednostavno volim trash! :awesome:
Korisnikov avatar
By BellyButton
"Trash" skoro da deluje kao hipokoristik reci "djubre". A u stvari su sinonimi. Jeste li to primetili?
:)
Korisnikov avatar
By Dirrty
:lol:
Svestan sam toga.

Kao što već rekoh, volim đubre i ne stidim se toga... jer volim i mnoge druge stvari, što me drži u (skoro) savršenoj ravnoteži :bubblegum:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Ekvilibrijum je esencijalan. Ti si neko ko ce dobro proci u zivotu. Kakvo god djubre da slusas/gledas i konzumiras...
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by maka

zena i ja gledali dok je bilo na FOXu,sad nema vise.. Sajmon je najlepsi u celoj seriji.

Slika
Jaooooj, taj crnac je vrh. :bale: On je glumio Mirandinog decka u par epizoda.. :bale:
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
gledah seriju neko vreme na fox-u... nije nesto, a nije bas ni nista.

meni su zena od tog advokata/sina/naslednika/komplikatora i od blizanaca-blizanac simpaticni...a ta razmazena bogatasica sa 5 bivsig muzeva..ju ju ju... :down:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!