Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By deran
Slika

...uvek imamo tu nesreću da pink kupi dobru i popularnu seriju,a onda je emituju i bez reda i u nekom levom terminu,a ti hvataj dal će biti u pola dvanaest,il u pola četriri...

uglavnom,ja sam kupio dve sezone,treća je izašla,a koliko sam shvatio,četvrta sezona biće poslednja...

ko još gleda,da li vam se dopada,koliko se događaji i osobe razlikuju od onog što ste čitali....i tako...:srbin:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Jonathan Rhys Meyers je tako jebozovan, ima neku auru oko sebe, ružan je ko puž ali bez pogovora bi klistirao slona ako bi to tražio od mene u krevetu.

Natalie Dormer kao Anne pljunuta je moja bivša komšinica, sve s tankom bledom kožom i s bulldog crtama lica.
Anyway ok serija. Jebanje na svakom koraku, mnogo smrti i mladići u helankama...nije ni čudo što je serija popularna.

''

''

Dve predivne pesme od Hungry Lucy, s delovima iz serije.
Korisnikov avatar
By Torry
Jonathan je bio jos jebozovniji u Velvet goldmine

inace imam sve tri sezone,. cekam cetvrtu
Korisnikov avatar
By sing&dunum
@ deran

Kazes, kupio si neke sezone serije? :wow:

A gde, a gde? :eya:

Shvatio sam da ne mogu vise da pratim, mnoooogo je kasno (mnoooogo su bezobrazni:shamar: ), nisam ni za sta sutradan, a imam pune ruke posla! :doh:

Odgledacu jos vecerasnju epizodu, do Aninog pogubljanja, a potom cu morati ranije da lezem... :sigh:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Inace, Jonathan poseduje neki magnetizam, definitivno. :yes:

Uvek se obradujem kad ga vidim u nekom filmu, a narocito je jebozovan:lol: u ulogama gej momaka. :sudija:

:giggle:
Korisnikov avatar
By Dina
Jao pronasla sam klub ljubitelja Tjudorovih, uclanjujem se odmah... :yay: Pisem s posla pa ne mogu da se raspisem ali cu kasnije...

Na mom avataru je inace Ana Bolen :love:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Torry

Jonathan je bio jos jebozovniji u Velvet goldmine
jonathan je bio najjebozovniji u velvet goldmine. a second najjebozovniji u ride with the devil.

seriju nisam gledala, uđoh samo da oftopikujem o gorepomenutom. :lol:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Ako, ako. Slobodno kazi da ti je sexy, mi se necemo ljutiti. :D
Korisnikov avatar
By starky
skidala sa net-a jos pre dve godine.odlicna serija.glumci isto.
:like: ;)
Korisnikov avatar
By Dina
Evo me, sad cu se malo ponavljati iz kafica ali posto je ovo klub Tjudorovih valjda se prasta... Ja sam se prvo fascinirala knjigom "Druga Bolenova kci". Obavezno procitajte ako niste. A ako jeste ja sam negde cula da je to trilogija, ali ne znam kako se zovu druge dve knjige... znate li vi (ako je to uopste tacno)? Mada to sigurno nije o Ani Bolen jer je ona nastradala na kraju ove knjige, ali mozda o drugim Tjudorovima. Elem, Ana je tu prikazana gore nego u seriji, ambicioznije i bezosecajnije... ali mene je fascinirala. Takva ambicija, da postane kraljica iako niko nije verovao u nju, iako njena porodica nije bila tog ugleda da bas daje kraljice. Sem toga ona je doprinela da kralj ponisti brak sa Katarinom Aragonskom, dok se Ana nije pojavila, njemu to nije palo na pamet iako je varao kraljicu na svakom koraku. Ali zato je Ani palo :lija: Mada kad je jednom video da mu je sve dozvoljeno nastavio je to i kasnije, a za Anu je moglo da vazi ono "Ko se maca laca od maca ce poginuti"... Mada da nije bila toliko ambiciozna i stvarala tolike neprijatelje, mozda bi joj neko i pomogao ovako... mada bi mozda bilo isto. Ali bila je zaista opsednuta samo uspehom, cak je i rodjenu sestru Meri proterala sa dvora jer se udala za nekog koga joj porodica nije odobrila. I Meri je zanimljiv lik u knjizi, ona je bila kraljeva ljubavnica pre Ane i to je iskorisceno da se ponisti brak kasnije sa Anom, ali ona je bila retka zena u to vreme koja se udala iz ljubavi. Ana je bila i majka kasnije kraljice Elizabete.

Seriju sam pocela da gledam nakon knjige, nervira me sto je menjaju sa pinka na pink family i nazad... Rastuzila sam se kad su pogubili Anu i valjda cu sad nastaviti da gledam dalje... mada mi nije serija sad toliko interesantna bez Ane...

Uglavnom su ti Tjudorovi zanimljivi, ja sam posle knjige dosta citala o njima sto me pre nije zanimalo... Ima dosta na netu o njima, i njihov bas sajt, posvecen samo njima, pa o svima redom, pa moze da se vidi ko je kome sta i i sta se sa kim zbilo...
Korisnikov avatar
By Dina
Nego videh da je serija u pola dva nocas... mislim kako da izdrzim do tog vremena a ako izdrzim kako da sutra budem sposobna za dnevne obaveze? :hypno:

Znate li kad je repriza?
Korisnikov avatar
By hlaefdige
joj ja malkico vucem traume od engleske istorije..pa mi se nesto ne da da pokusam da gledam
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Gledala, jednom i bas mi se dopala, ali je vreme u koje se daje ne daj Boze, ili nisam kod kuce ili spavam ili me nesto spreci.. :nokti:
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Dina

Nego videh da je serija u pola dva nocas... mislim kako da izdrzim do tog vremena a ako izdrzim kako da sutra budem sposobna za dnevne obaveze? :hypno:

Znate li kad je repriza?
tek u petak po njihovom sajtu-zapravo i ne znam da li je to repriza,il nova epizoda,pošto bi večeras trebalo da se završi drugi serijal---ko to sa pinkom može znati...

dam ti stranu sa streamingom,valjda možeš tamo da gledaš?
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Inace,ovaj lik cije slike stavljate u velikom broju je tako zvalav, kao Nikola Rokvic. :barf:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by deran

Znate li kad je repriza?
tek u petak po njihovom sajtu-zapravo i ne znam da li je to repriza,il nova epizoda,pošto bi večeras trebalo da se završi drugi serijal---ko to sa pinkom može znati...

dam ti stranu sa streamingom,valjda možeš tamo da gledaš?
Hvala, ma taj pink je uzas...
Korisnikov avatar
By deran
no,evo,hajd da vidimo,da li leti glava......:giljotina:
Korisnikov avatar
By Dina
Jao i ja docekala i posle ovog komentara jurnula ka tv... poceli ranije znaci... kad, ovu epizodu sam ja vec gledala na pink family... ne bih mogla opet da gledam kako ubijaju Anu :(

Idem sad da spavam definitivno... :zeva:
Korisnikov avatar
By deran
u,jbt,naupečatljivija epizoda,sjajno muzički animirana...

a kralj-sifilis ga razbija...:praznoglavi:
Korisnikov avatar
By walt333
Gledam i ja seriju, jako je zanimljiva i lepo uradjena, istorija nikada nije izgledala ovoliko seksipilna nego u ovoj seriji:love:. Samo ponekad me nervira cinjenica da se zivot Henrija VIII i njegove kcerke Elizabete non-stop ekranizuje. Neko bi pomislio da drugih interesantnih vladara nema....

Jonathan Rhys Meyers je zasista neobjasnjivo jebozovan ali meni je mnogo vise jebozovniji Henry Cavill kao Charles Brandon
Slika
:fuck: :fuckbed:

Bilo mi zao sto je Ani otisla glava, sad ostaje jos samo 4 braka da gledamo,,,, :venchanje:

Ja sam se prvo fascinirala knjigom "Druga Bolenova kci". Obavezno procitajte ako niste. A ako jeste ja sam negde cula da je to trilogija, ali ne znam kako se zovu druge dve knjige... znate li vi (ako je to uopste tacno)?
Knjiga ima zapravo 6 delova a kod nas imas prevedene osim prvog dela Druga Bolenova kci i drugi deo Kraljicina luda i 5 deo pod nazivom Nasledje Bolenovih. Ja nikako da procitam knjigu Druga Bolenova kci ali sam gledao film koji su snimili po knjizi sa Skarlet Johanson i Natali Portman
Korisnikov avatar
By Dina
Hvala Walt333,
potrazicu po knjizarama ili cu mozda reci majci pa da uzme iz biblioteke :yay:

A kada pocnes da citas "Drugu Bolenovu kci" izdvoj vreme, jer neces moci da prestanes :cita:
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by walt333

Gledam i ja seriju, jako je zanimljiva i lepo uradjena, istorija nikada nije izgledala ovoliko seksipilna nego u ovoj seriji:love:. Samo ponekad me nervira cinjenica da se zivot Henrija VIII i njegove kcerke Elizabete non-stop ekranizuje. Neko bi pomislio da drugih interesantnih vladara nema....

Jonathan Rhys Meyers je zasista neobjasnjivo jebozovan ali meni je mnogo vise jebozovniji Henry Cavill kao Charles Brandon

u tom kontekstu i nema-henri ne zbog svoje veličine,već zbog svoje ludosti i početku otpora svetoj stolici-to se uvek nekako zaboravi reći...ako se dobro sećam,on čak nije bio ni ekskomuniciran,premda je radio šta je hteo i proglasio se poglavarom engleske crkve...tek je elizabeta nakon godina vladanja ekskomunicirana...

opet,sama činjenica da je u engleskoj poštovan nasledni red i kad su u pitanju ćerke je izuzetak u odnosu na druge zemlje tog toba...katarina mediči je vladala kao regentkinja (jeste bila kratko vreme kraljica,ali ne i pravi vladar po zvanju)...

elizabeta je ipak bila velika i ja ne znam nijednog vladara koji je zemlji dao takvo zlatno doba kao ona-posle dugog boravka u tamnici,pokušaja kravave meri da vrati katoličanstvo,njenog stupanja na tron-i na to sve dodaj višedecenijsku borbu sa marijom stjuart i opet sukob katolika i protestanata...gde ćeš bolju priču...

slažem se s tobom i za henrija-glumca :D još da si stavio bolju sliku...
Korisnikov avatar
By scout_finch
i o viktoriji je snimljeno dosta filmova, mini serija i dokumentarnih filmova. skoro je na rts-u bio film mrs. brown.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!