Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Hton
Gledao sam samo jedno 20ak epizoda i jako su slatke:D
Korisnikov avatar
By Dr. M
Serija je Hit !!!

Ja imam prve 3 sezone i mogu da ih gledam iznova i iznova i nikad mi nije dosadno...

:hail: :hail: :hail:
Korisnikov avatar
By XerYuS
jaoj :yay: kako volim ovu seriju. ali sam je vec davno gledao. moracu da ih nabavim
By Ulix
Imam skoro sve epizode, fali mi dve tri... Obozavam ih, sto bi bojandjo rekao: do imbecilnosti. :)
By Ulix
Ne znam, toliko me nervira Radovan III da ni jednom nisam izdrzao vise od polovine. Zapalo mi za oko kad je to bojandjo negde napisao. Zvuci slatko. :sweet:
Korisnikov avatar
By Starman
Eddy :love: Patsy :love: :love:

apsolutno obozavam tu seriju

:cheer:

moram ih nabaviti

:wanders_off_to_teh_interwebs:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
upisujem se u fan club, a i u klub onih koji/e pate što nemaju seriju. meni se torrent skida sto godina i zdravo me nervira... :mad:
Originally posted by ns.happy
zar to nije rekao radovan III?
jašta je. :yes:
Korisnikov avatar
By Vespertine
Edwina se pojavljuje kao Rosova tashta u Friends... Ili me secanje malo wara... Znam da je imala gostujucu ulogu u nekom sitkomu... 92,3% sam siguran da su Friends u pitanju :joint:
Korisnikov avatar
By sofia
Originally posted by Supervixen
Edwina se pojavljuje kao Rosova tashta u Friends... Ili me secanje malo wara... Znam da je imala gostujucu ulogu u nekom sitkomu... 92,3% sam siguran da su Friends u pitanju :joint:
jeste 200%
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by ns.happy

Slika
:lol:

..

Preluda serija :)
Korisnikov avatar
By Rei
Previshe preterivanja i histerije za moj ukus. :P
Korisnikov avatar
By Stanwik
Steta sto je serija zavrsena. Toliko su dobre...
Da podsetim na cela imena Eddy i Patsy:

Edwina Margaret Rose Monsoon i Eurydice Colette Clytemnestra Dido Bathsheba Rabelais Patricia Cocteau Stone
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Edina Monsoon: Sweetie, make mama a cup'a'coffee. You're so clever and you know where everything is, don't you? I think it's marvelous that you know where things are. I think you're marvelous.

Saffron Monsoon: Flattery won't turn me into your slave. The coffee is on the table in front of you. Pick up a spoon, put coffee in cup, pour on boiling water...

Edina Monsoon: ...and scald my hand and get third degree burns, screaming in agony. Do you really want THAT in your conscience this morning, darling?

Saffron Monsoon: All right.

Edina Monsoon: Thank you, darling. Not instant, darling. Not instant. Grind some beans for God's sake. Instant coffee: beans that've been cremated. I don't want THEM. I want them entire, full with life force today. Would you not pull that face while you grind? I don't really want to drink a cup full of your anger...
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Wh1t3 Tra$h
Edina Monsoon: Sweetie, make mama a cup'a'coffee. You're so clever and you know where everything is, don't you? I think it's marvelous that you know where things are. I think you're marvelous.

Saffron Monsoon: Flattery won't turn me into your slave. The coffee is on the table in front of you. Pick up a spoon, put coffee in cup, pour on boiling water...

Edina Monsoon: ...and scald my hand and get third degree burns, screaming in agony. Do you really want THAT in your conscience this morning, darling?

Saffron Monsoon: All right.

Edina Monsoon: Thank you, darling. Not instant, darling. Not instant. Grind some beans for God's sake. Instant coffee: beans that've been cremated. I don't want THEM. I want them entire, full with life force today. Would you not pull that face while you grind? I don't really want to drink a cup full of your anger...
:roflmao: ovo je jedna od najjacih scena! meni je licno najbolja kad petsi upada kod safron u sobu da je ova ispipa zbog tumora na sisi. pa ono uvlacenje i prica o majci... :lol:
By polarlicht4.1
Originally posted by Lepa Krepa
upisujem se u fan club, a i u klub onih koji/e pate što nemaju seriju. meni se torrent skida sto godina i zdravo me nervira... :mad:
Znam jedno mesto gde može direktno sa sajta da se skida...Mali problem samo može biti ako nemaš rapidshare premium nalog jerbo se čeka između delova ali ako imaš ondak o-ho-ho merry christmas. :dedamraz:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
ti si stvarno jedna riznica download linkova! :yes:
šteta što amnesia više nije na forumu, međ' vama bi se sigurno rodila strasna ljubav... :lol:
enivej, nemam premium, uglavnom koristim rapidshare da pošaljem nešto ili skinem meni poslato, tako da mi nije ni trebao.
al šibni mi ga na judvaju, neće se baci...

ovo moje je teškom mukom doguralo do 40%, što će reći - ide odlično! :roflmao: :cheer:
By polarlicht4.1
Eh mila jošte nisam razotkrio sve svoje tajne... :zongler:

Mada, moram priznati, prava je muka živeti sa svešću o svim tim linkaćima - nikad ne mogu da stignem da downloadujem sve što hoću. :sigh:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
a ni da konzumiraš sve što si skinuo, jelte...
u starosti će te sačekati obimna biblioteka, kinoteka i fonoteka koje ćeš moći natenane da gustiraš... pod uslovom, naravno, da u nekom trenutku rešiš da odustaneš od daljeg downloada. :lol: u kom slučaju predlažem da napraviš projekat e-zadužbine.
vidiš, mogao bi da ih zaveštaš pravoslavnoj crkvi!
Originally posted by j::s

Edwina Margaret Rose Monsoon i Eurydice Colette Clytemnestra Dido Bathsheba Rabelais Patricia Cocteau Stone
:roflmao:
ovo mi je promaklo! sjajno.
By polarlicht4.1
pod uslovom, naravno, da u nekom trenutku rešiš da odustaneš od daljeg downloada. :lol:
I hajd sad reci da li si i sama za trenutak poverovala u gore napisano? :smeh:

u kom slučaju predlažem da napraviš projekat e-zadužbine.
I ovo ti je jedan ogromni non sequitur. Zadužbina treba da sačuva prikupljeno, po definiciji je l', ali ako bih svoju darovao majci crkvi ista bi bila spaljena...Mislim zadužbina, ne crkva...mada... :vatroslava:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by polarlicht4.1
pod uslovom, naravno, da u nekom trenutku rešiš da odustaneš od daljeg downloada. :lol:
I hajd sad reci da li si i sama za trenutak poverovala u gore napisano? :smeh:
najn. ou si di daunlouder iz indid uot ju ar. :)

Originally posted by polarlicht4.1
u kom slučaju predlažem da napraviš projekat e-zadužbine.
I ovo ti je jedan ogromni non sequitur. Zadužbina treba da sačuva prikupljeno, po definiciji je l', ali ako bih svoju darovao majci crkvi ista bi bila spaljena...Mislim zadužbina, ne crkva...mada... :vatroslava:
misliš da bi je možda za'vatilo spontano samospaljivanje u susretu s tvojom kolekcijom?

:rock:
Korisnikov avatar
By hush
ah meni su taaaaaaaaaaaaako mocne :yes:

prosto sam jedno vreme bila navucena na njih

po meni, najjjjjjjjjjachaaaaaaaa scena- kad su krenule u obican soping (po kvaku), da bi na kraju su zavrsile u New York-u :cvetduga:

sad mi se opet gledaaaaa!!!
Korisnikov avatar
By hush
uh zamrsila sam recenicu ajoj :kiss:
Korisnikov avatar
By Stanwik
u iščekivanju Apsolutno Fantastičnih USA 2009, evo jednog zanimljivog klipa:

Absolutely Fabulous guest appearance on Roseanne
''
Korisnikov avatar
By Azdaja
da li neko moze da mi nareze seriju? :molise:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!