Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Zonche!
Po motivima spanske a potom i americke serije RUZNA BETI, televizija FOX i RTL u hrvatskoj su krenuli da snimaju seriju Ne daj se Nina.

Pogledao sam malopre novine i glavna glumica je ista America Ferrera.

Sta mislite o ovom fenomenu "moderne bajke" i da li ste gledali bilo koju verziju ove serije.

Ja redovno pratim UGLY BETTY i zaista je sjajna.

Slika
Korisnikov avatar
By M M and I
Sranje...zesche smaranje...Cak je i sexualni zivot Yoko Ono zanimljiviji od te dve serije :bljak:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Pa prosto bih se zacudio da je bio pozitivan komentar :lol:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Dobro, Zonche, stvarno ne znam kakav si komentar ocekivao za ovakvo sranje od serije... :puzzle:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Afka jel si uopste gledao americku verziju serije ili pljujes po default-u?
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Video sam dve spanske verzije, i ako su je pravili po istom scenariju stvarno ne vidim nikakvu sansu da bude interesantno.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Predpostavio sam.

Ne kenjaj onda molim te ako ne znas...
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Onda reziser mora da bude suvi genije da bi od onoga napravio "zaista sjajnu" seriju.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ja spansku verziju nisam gledao, ali mogu da zamislim kakva je bila. Americka verzija nije radjena identicno kao i spanska, samo je ideja ista. Ove godine je bila nominovana za gomilu emmy nagrada, i uveliko ide druga sezona.

Humor je sjajan, a serija idealna za razbibrigu.

Domaca verzija krece na foksu od utorka koliko sam shvatio.
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Zonche
Pogledaj pa se javi.

Ja gledao...i ponavljam...cak je i sexualni zivot Yoko Ono zanimljivi od tog sranja od serije :bljak:
Korisnikov avatar
By pazzaz
Meni je americka vezija sjajna, ne mislim da serija ima neki poseban kvalitet ali je itekako zabavna.
Korisnikov avatar
By Rei
Odgledao sam jednu epizodu ruzhne Beti, ono kad se skockala za sastanak sa onim slikarom sa kojim je ishla u shkolu? :)

A Ruzhna Leti je pish od serije, ne pratim redovno, ali kad uhvatim, ostavim da vidim koju su glupost sledecu smislili :lol:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by M M and I
Pogledaj pa se javi.

Ja gledao...i ponavljam...cak je i sexualni zivot Yoko Ono zanimljivi od tog sranja od serije :bljak:
Nisam se tebi ni obratio. Zaista ti je zamoran taj hejt.
You should really get a chill pill.
Korisnikov avatar
By jukie
Moja mama na Enteru gleda seriju Debeljuca. Iz koje zemlje je ta verzija?
Korisnikov avatar
By erkondisn
Po motivima spanske a potom i americke serije RUZNA BETI, televizija FOX i RTL u hrvatskoj su krenuli da snimaju seriju Ne daj se Nina.

Pogledao sam malopre novine i glavna glumica je ista America Ferrera.

Sta mislite o ovom fenomenu "moderne bajke" i da li ste gledali bilo koju verziju ove serije.

Ja redovno pratim UGLY BETTY i zaista je sjajna.
gledam kad stignem. kolumbijsku verziju sam vidio (ne svidja mi se).
americka je napravljena po malo drugacijem principu s vecim naglaskom na ironiju i boljom produkcijom, pa serija dobrano podsjeca na nekoc prikazane Cure u trendu (Popular - Mary Cherry i ostale, ako ih se itko sjeca :giggle: ), skroz je simpaticna za ubiti 45 min.
jednom sam naletio i na grcku verziju koja je cista telenovela, kao i kolumbijska.

rtl-ova Ne daj se Nina snima se s dosta visokim budzetom i najskuplji je njihov projekt (skuplji cak od big brothera) i uzdaju se mnogo u seriju za koju su angazirani mnogi domaci dizajneri i navodno se pazilo na mnoge modne detalje (cure nose i Baldinini cipele, koje su postale zastitni znak Ocajnih domacica i sex&grad ekipe). kakav ce biti rezultat - vidjet cemo vrlo skoro :yes:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Baldinini?

Pa to su reklamirale Modelsice, ja sam mislio da je to rebrendirano "Borovo". :smeh:
Korisnikov avatar
By nEne
ja sam pogledao prve tri epizode abc-ove verzije Ugly Betty, i onako, zabavno i mogao bi je redovno skidati i gledati. da, ima ironije i nije telenovela. takodje, pogledacu i rtl/foxovu verziju, bas me zanima kako ce to izgledati.
Korisnikov avatar
By KiWi
A gde se se prikazuje ta američka verzija?
Korisnikov avatar
By LEDILOMOZGA
Slika

Nadam se da ima jos ljudi koji prate ovaj SHOW.
Da li ste fan ove serije? Ja jesam. Prosto je obožavam! Jako je zabavna i uvek mi vrati osmeh na lice.
By Pending-For-A-Bending
Ma serija je super. Nisam ljubitelj takvih serija, ali ova je bas dobra. Cimer je pratio i kao super super, a ja "Ma govno".
I onda pogledam neki specijal i pocnem da gledam.

Jako je zabavna. Puno poznatih osoba.

Najvise mi se doduse svidja Selma Hajek dok kao glumi u nekoj sapunici koju Betin cale prati
Korisnikov avatar
By erkondisn
update, meksicka verzija na Novoj TV, i to (preodvratno) sinkronizirana na hrvatski :smeh:
rijec trash je preblaga za ovo
Korisnikov avatar
By Dirrty
Gledao sam prvu i pravu verziju. Bilo je mozda pre godinu, dve na BK.

U pitanju je brazilska serija Betty La fea...

Najbolja glumica... i najbolja serija.

Sve ostalo je samo jadni pokusaj... mexicka... hrvatska... americka...
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by Dirrty19g
Gledao sam prvu i pravu verziju. Bilo je mozda pre godinu, dve na BK.

U pitanju je brazilska serija Betty La fea...
Kolumbijska :lezkiss:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Je l' ima neko muziku iz "Ne daj se, Nina"? :smeh:
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
ja sam gledao samo onu meksichku verziju,shta znam,svodi se na klasichnu sapunicu,mada je jako smeshna
Korisnikov avatar
By Zonche!
KAKO JE DOBRA POSLEDNJA EPIZODA!!!

Igraju Naomi Kembl i Lindzi Lohan a muzika je sa novog albuma Madone!!! :dance:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!