Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By colorado
Ko prati osim Kiborga, hlaefdi i mene?

Ja sad ogledao poslednju epizodu 3. serijala... !!!!!!!!!!! Hocu jos!!

Spojleri za one koji nisu pogledali do kraja:

Malo sam i razocaran... Nekako mi isiljeno deluje razotkrivanje ova 4 sajlonca... bas se iznenada desilo... a i sto Senon nije cula muziku kad je saznala da je sajlonka?

No, sta je tu je? Ko mislite da je 5?
Ja:
1) Starbak - nekako mi je cudno to njeno pojavljivanje i prezivljavanje. Mislim da je vaskrsla. A i bila je jako stalozena... kao Sestica.
2) Predsednica - Em je imala zajednicki san sa Seron i Sesticom, em se cudno ponasala za vreme nestanka struje, bas kao i ostalih cetvoro (no moguce je da je samo zbog lekova)...

I, sta mislite kakav ce biti odnos Starbaka i Lore u 4. sezoni? Lora je umisljeni prorok, predsednica i vodja... i sad se pojavljuje Starbak s pricom da zna gde je Zemlja i da ce da ih vodi... Da li mislite da ce saradjivati ili biti suparnice??

AAAAAAAAAAAAAA!!!! Mozak ce mi eksplodirati!!
Korisnikov avatar
By jukie
Dakle, ja sam kao planirao da to gledam i redovno upisujem u planer
E baš tad uvek imam nešto drugo da gledam ili da radim tako da nisam gledao nijednu epizodu i ne znam ni ko su likovi...
Bio sam do wikipedije da vidim šta oni kažu... nisam baš stekao utisak da bi mi se mnogo svidela serija...
Doduše meni su mnoge od tih tajni agent serija čista naučna fantastika i nemam pojma koja je supposedly realistična...
Uvek mi padne na pamet kako mi mali ljudi eto živimo svoje živote a neko koga svaki dan viđamo je ustvari prerušeni tajni agent koji nosi masku običnjaka...
Korisnikov avatar
By colorado
Neeeeee.... Serija je mnogo, MNOOOOGO slojevitija od toga. Karakterizacija likova ide jako duboko i radnja se jako brzo desava i jako je malo epizoda i scena koje su tu da ispune vreme.
Po meni, ovo je najbolja serija posle Tvin Piksa.
Pocni veceras da gledas miniseriju!!
Korisnikov avatar
By colorado
Jbg, trazio sam ali mi pretrazivac nista nije izbacio...
Korisnikov avatar
By colorado
Posto ce se ova tema spojiti s onom, nastavicu ovde da pisem.

Kada je Diana videla ko su poslednjih petoro sajlonaca, dotakla je lice jednog od njih i izvinila se... sta mislite ko je bio u pitanju i zasto?
Korisnikov avatar
By gorilica
Saznacemo sredinom iduce godine, verovatno, buduci da sam ubedjen da ce se peti pojaviti tek sredinom sezone ili mozda chak i na kraju. :)
Korisnikov avatar
By colorado
Sto ne znaci da nagadjanje nije dozvoljeno. :)
By Dragonite
Ženo, pa pratim ja! Neprekidno tražim od Kiborga da mi prepričava sadržaj epizoda!
Korisnikov avatar
By colorado
Odlicno pratis ako ti treba neko da ti posle prepricava. haha

I odgovori onda na pitanja, zenska glavo!!
Korisnikov avatar
By Kiborg
Hm, ja sam očekivao da saznamo identitet svih pet Sajlonaca.
Iskreno, sa ovih četvoro su me propisno iznenadili. Možda malo manje za pukovnika Taja, ali u svakom slučaju iznenadili su me i to dosta. Zato i ne smem da nagađam ko bi bio sledeći, jednostavno nemam predstavu.

A što se tiče toga kome se D'Anna izvinjavala, mislim da je pukovniku baš jer je on žestoko stradao tokom okupacije Nove Kaprike. Tj., da je znala, valjda mu ne bi vadila oko :D
Korisnikov avatar
By colorado
Ima logike. A i Starbakovu su mucili...

I da, zar nije Taj malo mator da bi bio jedan od sajlonaca. Ima garant preko pedeset posto se u jednom momentu reklo kako preko 30 godina sluzi u vojsci... a znamo da je poslednji kontakt sa Sajloncima bio pre 40 godina. To znaci da su oni ovaj plan morali smisliti mnogo ranije... i onda ubaciti samo jednog coveka... pa cekati 20 godina da ubace ostale modele. Malo nelogicno.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Oni su mašine i besmrtni su, vreme za njih nije od nekakvog naročitog značaja. Sami su se trudili da istaknu tu činjenicu.

Što se tiče godina, pogledaj model oca Cavil-a i on je prilično mator :) mada izgleda da postoji neka inkonzistencija u godinama, moram još da razmislim o tome :D
Korisnikov avatar
By colorado
Da, ali otac je drugaciji. On ne prolazi kroz proces odrastanja i starenja. Sol je morao to da dozivi jer drugacije ne bi sebe 50 godina dozivljavao kao coveka.
Korisnikov avatar
By colorado
Ima li neko titlove za 1 sezonu?
Korisnikov avatar
By colorado
Hvala! Nalozio sam druga, ali ima malo problema s razumevanjem. :)
Korisnikov avatar
By gorilica
Valjda nece imati problem i sa hrvatskim. :lol:
By Dragonite
Originally posted by colorado
No, sta je tu je? Ko mislite da je 5?
Ja:
1) Starbak - nekako mi je cudno to njeno pojavljivanje i prezivljavanje. Mislim da je vaskrsla. A i bila je jako stalozena... kao Sestica.
2) Predsednica - Em je imala zajednicki san sa Seron i Sesticom, em se cudno ponasala za vreme nestanka struje, bas kao i ostalih cetvoro (no moguce je da je samo zbog lekova)...

I, sta mislite kakav ce biti odnos Starbaka i Lore u 4. sezoni? Lora je umisljeni prorok, predsednica i vodja... i sad se pojavljuje Starbak s pricom da zna gde je Zemlja i da ce da ih vodi... Da li mislite da ce saradjivati ili biti suparnice??

AAAAAAAAAAAAAA!!!! Mozak ce mi eksplodirati!!
Kladim se na Starbak.

Meni je Laura Roslin zakon. Ta žena je stanju da održi onaj mučenički osmeh na licu dok izbacuje drugu osobu iz vazdušne komore.

Sa Kiborgom sam diskutovao nedavno o nekim nelogičnostima u samoj seriji.

Oni imaju FTL drive. Kako to da im je fizika toliko napredovala, a maltene sve druge nauke su na nivou današnjice (medicina pogotovo). Malo je i smešno što npr. imaju starinske telefone na mostu, a ne bubice ili neke star trek komunikatore. I JASNO mi je da su AI zabranjene i da nema umrežavanja, ali su ga malo preterali sa tim.

setiću se ja još stvari
Korisnikov avatar
By colorado
Pocela je da se emituje 4. sezona.
Ima neko linkove za torent?

Ne mogu da docekam!!!
Korisnikov avatar
By gorilica
:yay:
Ja cu da sachekam [ukoliko izdrzim] dase nakupe 4-5, pa da ih sve odjednom odgledam. :) :dance:
Korisnikov avatar
By Egmont
Zo, ko je sajlonac? Starbak ili predsednica? To be continued :)
Korisnikov avatar
By Nocturnal
I kako vam se svidja pocetak 4. sezone :) ? Meni su prve dve epizode nekako bile sporohodne, skoro nista se nije desavalo, dok su u 3. vec poceli da se popravljaju. Nadam se da ce nastaviti tako :yes: .
:sesir:
NOX
By spf 3000
Originally posted by gorilica
Ja cu da sachekam [ukoliko izdrzim] dase nakupe 4-5, pa da ih sve odjednom odgledam. :) :dance:

ja sam mislila da cekam season finale pa da odgledam ceo serijal u jednom danu :mini:
ali nisam uspela da sprovedem u delo :misici:

inace ne mislim da je starbak peta. way too obvious :serlok:
Korisnikov avatar
By Egmont
Dragi Zemljani, izađite na prozore i pogledajte u nebo, ako ste još živi. Jer, Battlestar Galactica je pronašla Zemlju! :)
Korisnikov avatar
By Kiborg
Stavljam desetu epizodu da se skida IZ OVIH STOPA.
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by Electra
Originally posted by gorilica

ja sam mislila da cekam season finale pa da odgledam ceo serijal u jednom danu :mini:
ali nisam uspela da sprovedem u delo :misici:

inace ne mislim da je starbak peta. way too obvious :serlok:
Ja josh uvek nisam odgledao ni jednu.
Svesrdno mi je u tome pomoglo to shto sam mesec i kusur bio bez compa, tako da moze da se desi i da sachekam i sam kraj, pa da onda sebi priushtim uzivanciju. :unic0rn:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!