Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Omiljeni Sitkom

Will & Grace
13
25%
Cybill
4
8%
Dharma & Greg
1
2%
Friends
10
19%
Seinfeld
Nema glasova
0%
Allo Allo
7
13%
My Family
Nema glasova
0%
Adams Family
1
2%
Spin City
Nema glasova
0%
Two and a Half Man
1
2%
Men Behaving Badly
Nema glasova
0%
The Nanny
1
2%
3rd Rock From The Sun
1
2%
Only Fools And Horses
4
8%
Absolutely Fabulous
3
6%
Roseanne
Nema glasova
0%
Everybody Loves Raymond
3
6%
The Black Adder
4
8%
Mr. Bean
Nema glasova
0%
By superfly
addams family mi jako lezi u filmskom izdanju, dok seriju nisam gledao a voleo bih,
tako da mi sa (jako siromasne) liste preostaje the nanny.

:hekla:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
pa predlozite nesto

inace meni je Cybill super, kad se samo setim kako izgovaraju ono Dr Dick, stomak mi puca od smejanja. Maryanne Thorp je prica za sebe
Korisnikov avatar
By Dominion
allo allo, black adder i dodao bih 3rd rock from the sun kao i murphy brown
Korisnikov avatar
By Dina
Will & Grace

Nadam se da ce i Maza glasati isto :cekam:
Korisnikov avatar
By jukie
Ja mislim da nisu sve ove serije sitkomi
ali glasao sam za Darma i Greg jer je Greg jako draga osoba
oni su kao što je Grejs jednom rekla Vilu "to možda upali u paralelnom univerzumu where my hair is straight and so are you".
E sada smo videli kako taj paralelni univerzum izgleda.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Dosta njih su mi u datom momentu 'naj' .. (skoro) nikada se ne daju u isto vreme .. i sve su sa 'ha-ha' smehom, svaka je prica za sebe...

Ali..ajde, glasala sam za Cybill !!!!!!! merien i cerka zoi ... ma looooode su skroz :hail2:

@ colonia_boy - imas mozda Cybill na diskovima? :trep:
Korisnikov avatar
By Nestao
Will & Grace i Friends
Korisnikov avatar
By Kupper
Glasao sam za nesto:misli: ali 'Treci kamen od sunca', Litgow i 192 Kirsten bi imala moj glas da je na listi.

Ma, svi sitkomi su dobri.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
od ovih gore ističu se Friends i Will&Grace. Dharma&Greg su mi bili odbojni iz početka, ali posle sam se skroz skenjao kad su ih skinuli. od nenabrojanih uživao sam u Birds of a Feather...
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by 2Q2Bstr8
Dharma&Greg su mi bili odbojni iz početka, ali posle sam se skroz skenjao kad su ih skinuli.
Mislim da postoje razni načini da se odredi da ti se neka serija sviđa ili ne sviđa. Neke serije imaju jako dobar zaplet ili su jednostavno zanimljive kao ideja (npr. Alo Alo kod koje nemam omiljenu ličnost nego su mi svi zajedno omiljeni), a kod drugih ti se dopadaju određeni likovi iako je okolina u kojoj oni žive grozna. Npr. mislim da je otac iz "Moja porodica" baš fin, ali je (seksualni?) rob supruge poremećene toliko da mi dođe da joj uradim zakonom kažnjive stvari, stvarno me maksimalno nervira. Zatim Vil koji je na početku bio moj uzor sve se više pokvario druženjem sa imbecilnim Džekom i šlogiranom Karen i postao senka od čoveka (stvarno ne razumem kako neko može da kaže "Karen je carica, vidi kako lepo maltretira druge ljude" a baš me zanima kako bi im bilo da se oni nalaze sa druge strane mača, npr. da izgube posao jer je Karen dunulo u glavu da dođe da se žali; da li bi rekli "U kul carice, baš si me sjebala, idem sad da prosim na Knez Mihajlovoj, tako si moćna"? ). Jednostavno mi neke stvari nisu smešne.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Originally posted by tinkerbell
@ colonia_boy - imas mozda Cybill na diskovima? :trep:

neeeeeeeee, a trazim ju vec dugo. serija je dogurala samo do trece sezone iako je imala pristojnu gledanost.
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Dina
Will & Grace

Nadam se da ce i Maza glasati isto :cekam:
Naravno! Vec glasao.:)
Korisnikov avatar
By Kiborg
The Black Adder

Obožavam taj vid humora koji je u toj seriji doveden do perfekcije.
Ove američke seriju jesu zanimljive i njih sam rado gledao, ali ipak američki humor je nekako isprazniji i očigledniji, nema, "dubinu" kao engleski.
Korisnikov avatar
By ogi_ns
oд набројаних, омиљени су ми Вил и Грејс, а затим "Пријатељи" (гласао за В&Г)
за 5 од горе набројаних нисам никад ни чуо :neznam: одавно нисам више носилац титуле ТВ манијака...

од ненабројених, НАЈСМЕШНИЈА серија коју сам икад гледао је

"Брачне воде" (Married with children) са РТЛ-а. То је једина серија где сам се стварно цепао од смеха, а не само хехе као код већине...
Korisnikov avatar
By gorilica
Allo, Allo (glasah za njega) i Black Adder su bez premca.
Allo, Allo zato shto smatram da teshko da ce se ikada vishe na jednom mestu okupiti takva galerija sharmantnih likova,frikova koji ce prizemni humor uzdici na vishi nivo.
Rene, Mimi, Madam Edit, poruchnik Gruber, Mishel .... Zar je moguce jednostavno ih ne voleti? :)
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
info: danas od 15.30 na Tv Pink pocinje sa emitovanjem serija Two And A Half Men sa Charlie Sheenom u glavnoj ulozi. nije losha serija, mada koliko sam cuo iz reklame, ruzicasti su otkupili samo prvu sezonu.
Korisnikov avatar
By Draco
Absolutely fabulous. To mi je vrh vrhova.

Od navedenih, hmmm, The Adams family :hail2: , Men behaving badly i u poslednje vreme Friends <koju pratim sa zenom mi>.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
"Crna guja", "Sibil" i "Porodica Adams" su mi najjaci.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
"Dva i po muskarca" su sranje nevidjeno, kao i onaj gusacki "Sajnfild".
Korisnikov avatar
By jukie
Ima nekoliko serija na temu Dva i po muškarca, jedna mislim ide na HRT i zove se hmmm... ne sećam se hrvatske reči ali nešto kao "zaostali". A mislim da ima nešto na studiju B na istu temu. (znam da u jednoj od tih serija imaju zgodnog butch dedu).
Meni te serije sa roditeljima koji deci sve dopuštaju i koji ne umeju da ih vaspitavaju jer su GLUPI jako idu na k.
By pčelica
Ja sam odrasla gledajući Monti Pajtona,
pa kontam da mi je taj britanski crni humor
od starta odredio razvoj.
Od ovih novijih (ponuđenih) se lomim između
W&G (izuzev poslednje sezone koja mi je bila bljaksi)
i Trećeg kamena.

Mada je moj favorit svih serija u stvari CSI sa svim
spin off-ovima.
Korisnikov avatar
By jukie
Ovih dana gledam Dok Martina na Halmarku (od 15.45 ili 19.15)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!