Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By jukie
Upravo sam ?itao pregled programa na B92 i po?inju da daju hrvatsku seriju Bitange i princeze, subotom od 20 do 21 i repriza nedeljom od 11 do 12 prepodne. Idu dve epizode pošto traju po pola sata. Tako da svi koji su želeli da gledaju a nisu, mogu.
Korisnikov avatar
By ::fy::
Možeš li da nam ukratko objasniš o ?emu se radi u seriji, pošto ja nemam pojma?
Korisnikov avatar
By Super Mario
Sitikom po ugledu na Prijatelje i W i G. Odli?na scenografija (koliko se se?am)
Korisnikov avatar
Super, onda jedva ?ekam ! :dance:
Korisnikov avatar
A evo i sadržaja sereije, deluje totalno OK

Bitange i princeze

Petoro mladih ljudi, potpuno razli?itih karaktera, u potrazi za stanom, igrom slu?aja ili sudbine postanu komšije. U veliki stan useljavaju se BITANGE: Teo, do sada uspešan advokat kojem je sre?a pomalo po?ela da okre?e leða, Kazo - zbunjeni filmofil i Teov najbolji prijatelj i Robi - zagreba?ki mangup koji uvek želi da bude u centru pažnje i voli sve što vole mladi, uglavnom fudbal i žene. U mali stan useljavaju se PRINCEZE: Irena, bivša misica i manekenka koja "konstantno" radi na sebi, a pomo?u izgleda i seksipila pokušava da reši probleme na koje nailazi, kao i Lucija - potpuna Irenina suprotnost: zbunjena devojka koja na ?udan na?in doživljava svet oko sebe. Promenom stana, kre?u i promene na ostalim životnim podru?jima. A kada se petoro živopisnih junaka sretnu na jednom mjestu, sve je mogu?e!
Subotom u 20h. Repriza, nedeljom u 11.00.
Korisnikov avatar
By Stripi
To možda i djeluje ok ali samo kao pokušaj...meni je to živo njesra...
Korisnikov avatar
By jukie
Baš si no?as negativan stripa?... :sluske: ta serija je pre svega lepa razbribriga... fabula jednostavna, u suštini gledaš koliko ?e uverljivo da odglume taj uvrnuti lik (a Kazo izgleda kao da i ne glumi)... moram da priznam da mi je jako zabavno kada govore tim lokalnim naglascima
Korisnikov avatar
By djo
šajaznam
naleteo sam na par epizoda na hrt

suviše kristalna slika za moj ukus :vezan:
Korisnikov avatar
By Stripi
Nisam negativan nego naši ne znaju glumit. A kad neko ne zna glumit odmah mi je to u ?emu se pojavljuje sranje.
Živo.
By fencysmurf
jedva cekam da se pravoslavna srbadija zavali da gleda seriju , a ono bas ta epizoda u kojoj svi obojeni u sahovnicu najvijaju za hrvatsku fudbalsku reprezentaciju...
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by fencysmurf
jedva cekam da se pravoslavna srbadija zavali da gleda seriju , a ono bas ta epizoda u kojoj svi obojeni u sahovnicu najvijaju za hrvatsku fudbalsku reprezentaciju...
Ubij, ubij kajmana... igrali su valjda sa kajmanskim ostrvima... ako tako nešto uopšte postoji...
možda ?e da bude sec-sec... pa te epizode volšebno nema...
[size=-2]se?am se da su izbori u seriji Alfred Džonatan Kvak išli upravo u vreme izbora kod nas (tada je pobedio Sloba)... i da su imali tri kandidata sa istovetnim osobinama kao naši pravi kandidati... naravno postizbornu epizodu nisu dali nego neku drugu... tek posle mnogo godina kad su išle reprize videli smo da su kod njih tada pobedile demokratske snage...[/size]
a ima jedna epizoda kada se najavljiva? sportskih vesti obu?e u srbijanski dres, a šef televizije zakuka kako ?e im branitelji uništiti televizijsku stanicu
Korisnikov avatar
By MARQUE
Originally posted by jukie

a ima jedna epizoda kada se najavljiva? sportskih vesti obu?e u srbijanski dres, a šef televizije zakuka kako ?e im branitelji uništiti televizijsku stanicu
Mislim da ?e ovo ipak izrezati ... :roflmao: :roflmao:

Ina?e, na www.podzemlje.com, www.crnaberza.com (i na još nekim stranicama) možete skinuti skoro svaku epizodu Bitangi i Princeza; svaki petak nakon prikazivanja na HRT-u omogu?en je torrent za download :zvezda: Druga sezona na HRT-u je ve? pri kraju ... :volinevoli:
Korisnikov avatar
By Marvin
Meni su simpati?ni. Razbibriga serija. U prvih 5,6 epizoda ?ak i smešni. Lucija odl?no osmišljena a lik koji glumi Kazu bi?e da i ne glumi, takav je gde god da sam ga video.
By Gost
Originally posted by Stripi
A kad neko ne zna glumit odmah mi je to u ?emu se pojavljuje sranje.

Meni samo ona plava piskutava mlogo smeta.
Ostali se daju izdržati, a bome su mi par puta bili i simpati?ni.
Korisnikov avatar
By bigiboy
i meni je simpaticna serija, gledao sam par epizoda na HRT-u i mnogo mi se svidja ... :hiphip:
Korisnikov avatar
By KiWi
Veoma zanimljiva serija :) Volim zagreba?ki naglasak (još od one predstave koju sam gledao sa Avalonom)
Korisnikov avatar
By Super Mario
dosta fora sa aluzijama na gej tematiku. Prosle subote je bila epizoda kada se cimeri klade u kaficu (kelner je gej) i on kao sluša opkladu a ,ustvari, ?ita ?asopis globus na ?ijoj naslovnoj strani se dva muškarca ljube (?ini mi se da je re? o hrvatskim politi?arima). Trebalo je videti kako on to drži (kao transparent) dok ga kamera prikazuje u srednje krupnom planu. :hail:
Korisnikov avatar
By Kupper
Ma odlicna je. Drugacija.
Korisnikov avatar
By KiWi
Danas su obe glavne akterke pokušale biti lezbjeke. Bilo je kom?ino :) Pokušali su zadovoljiti uvjete unuke koja je nasledila njihove gajbe. (?itati na zagreba?kom)
Korisnikov avatar
By Escobar
OK je razbribriga. Narocito gledati Robija & Tarika :volinevoli:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
koji bre zagreba?ki akcenat?! ta serija nema veze sa Purgerima..

btw, gledao sam par epizoda, doðe dobro kad nemaš šta pametnije da radiš. imam blagi predose?aj da ?e za par epizoda scenaristi ispucati sve svoje kreativne ideje, pa ?emo gledati reprize i reinterpretacije svega što se ve? dogodilo.
Korisnikov avatar
By Bole
Slucajno sam jednom nalteo na jednu epizodu i od tada ne propusta ni jednu epizodu....serija je bas opustena i interesantna....:B
Korisnikov avatar
By m..
Meni se svidja. Onak kajjaznam volim slusat hrvatski.
By Gost
Originally posted by m..
Meni se svidja. Onak kajjaznam volim slusat hrvatski.

:radosnice:
Me too, me too!!!
(Doduše, više ikavicu.)
Korisnikov avatar
By m..
Tebe cemo kod 2Kune.
By Lemur
Meni se isto dopada. Lepo me razonodi i nasmeje. :yes:

Super je fora sto gay kelner stalno muva Robija! :smeh:
By Çâðê_DUP
Originally posted by m..
Tebe cemo kod 2Kune.

:yay: :radosnice:
A tebe do Stripija.
Korisnikov avatar
By bambola
Originally posted by MARQUE
Originally posted by jukie

Mislim da ?e ovo ipak izrezati ... :roflmao: :roflmao:
Bogami nisu izrezali...ja nisam ni provalila da je srpski dres u pitanju,mislim da je stos u srpskom prezimenu?!

Inace seriju uvek odgledam,posto ide tacno posle Sex&the City-pa me mrzi da menjam kanal.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!