Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by demianA sta ti tu nije jasno?
pa ja sam ovu epizodu koju pustaju veceras gledao pre dve nedelje, kada su prvi put pustili na pinku... nije mi jasno?!! jos kontam, propustio sam drugu epizodu....
u principu nije mi jasna ni serija, pokusacu da je gledam, ako se setim, jer ne volem kada ide samo jedared nedeljno i ne volem sto ide na pinku sa sve gomilom reklama...
Originally posted by M M and IOriginally posted by spliffPA kako i ne bi....em sto je serija dobra, em sto je konkurencija bila manje-vise...
btw, ova serija je pokupila skoro sve nagrade za najbolju tv seriju u americi ove (prethodne) sezone....
Originally posted by Technical KnockoutPa mene zanima tvoje mišljenje.....Originally posted by avalonnagrade ništa ne zna?e (slažem se), ali to što svake nedelje 30 miliona amerikanaca gleda tu seriju je pravo merilo da je serija dobra???
A i te nagrade....ništa ne zna?e.....Kao što sam ve? rekao, svake nedelje, 30 miliona Amerikanaca gleda "Doma?ice"![]()
![]()
![]()
anywayz, ja sam ispratila par epizoda prve sezone i malo je re?i da sam razo?arana... mrzi me sad da objašnjavam zašto, a i vas sigurno jako interesuju razlozi...![]()
Originally posted by avalonHe-he... Ab-Fab mi je daleko najbolja serija ikada! To opet potvrdjuje moju tezu da je BBC najbolja tv-produkcija na svetu. Em sto ih gledah na TV em sto imam DVD-ove, em sto imam par nekih stvari koje nisu isle u seriji nego su ekstra materijal...
Ah.....pa posle Ab Fab-a ne bi trebalo nista da gledam na TV-u... ali opet...."Doma?ice" su mi mnogo zanimljivije i bolje od recimo "Prijatelja" ili "Sex and the city"![]()
Originally posted by M M and IImam isti stavOriginally posted by avalonHe-he... Ab-Fab mi je daleko najbolja serija ikada! To opet potvrdjuje moju tezu da je BBC najbolja tv-produkcija na svetu. Em sto ih gledah na TV em sto imam DVD-ove, em sto imam par nekih stvari koje nisu isle u seriji nego su ekstra materijal...
Ah.....pa posle Ab Fab-a ne bi trebalo nista da gledam na TV-u... ali opet...."Doma?ice" su mi mnogo zanimljivije i bolje od recimo "Prijatelja" ili "Sex and the city"![]()
![]()
![]()
![]()
E sad, Desperate Housewives nije ni blizu Ab-Fab...Ali mi je posle te serije jedna od najboljih...
Friends su mi bili dobri u prvoj sezoni, u drugoj tu i tamo a posle su malo zatajili...
Sex and the City mi je bila donekle zanimljiva prve sezone...da bi posle prerasla u nezamislivo dosadnu seriju...
Originally posted by Technical Knockoutbas tako !!
@avalon
a šta ja znam...
recimo da mi je nezanimljiva, iznad svega predvidljiva (to mi možda najviše smeta), gluma osrednja, fazoni - lejm (mada je istina bilo par doooobrih)...
ne?u da kazem da je serija katastrofalno loša, gledljiva je, samo na mene li?no nije ostavila neki utisak... možda zato što sam mnogo više o?ekivala... reklama je ?udo, and i should know better...
Originally posted by Kiwi
Nemam pojma ko je ko ... nisam gledao ove nedelje.. nisam stigao, obaveze u školi... ako je Susan ona cura što ima ?erkicu i muva James Dentona... onda je ona i meni omiljena.. samo se beda?i tu i tamo... ali ok... najstaloženija je od ove ostale ?etiri... bar je sama u glavi
...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!