Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by spliff
gleda li tko?

yeah well...just look at my mood :cheer: :minibounce::dancingfever:
Korisnikov avatar
By nEne
pa ja sam ovu epizodu koju pustaju veceras gledao pre dve nedelje, kada su prvi put pustili na pinku... nije mi jasno?!! jos kontam, propustio sam drugu epizodu....

u principu nije mi jasna ni serija, pokusacu da je gledam, ako se setim, jer ne volem kada ide samo jedared nedeljno i ne volem sto ide na pinku sa sve gomilom reklama...
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by demian
pa ja sam ovu epizodu koju pustaju veceras gledao pre dve nedelje, kada su prvi put pustili na pinku... nije mi jasno?!! jos kontam, propustio sam drugu epizodu....

u principu nije mi jasna ni serija, pokusacu da je gledam, ako se setim, jer ne volem kada ide samo jedared nedeljno i ne volem sto ide na pinku sa sve gomilom reklama...
A sta ti tu nije jasno?

Uh ne volim ni ja kad mi seriju ili film prekidaju 174 puta zarad reklama...Inace volim sto kod nas na Kanal5 ide jednom nedeljno tako je manja sansa da propusyim epizodu...a ako bas ne mogu da budem kod kuce nije mi resko da jednom u nedelju dana snimim po jednu epizodu....

PS: OVA BI SERIJA TREBALO DA IMA VLASTITI SMAJLI OVDE NA GS-u :trep: :tamoamo:
Korisnikov avatar
By avalon
Jedino sta gledam na TV-u. :hail2:
By the way, veceras su reprizirali 1. epizodu jer prosle nedelje nije isla serija zbog izbora za MISS SCG...
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Kiwi
Bolja serija od prose?nih ameri?kih .. po meni u rangu sa The Frineds i Will&Grace ... :up:
Uh, Kiwi, pa kvalitetnija je bar 100 puta. Ja volim obe serije koje si naveo ali ova je ipak za koplje i po bolja.
Korisnikov avatar
By Mars
Ne gledam.

Postalo mi je opterecenje da drzim u glavi koji je dan i koji je sat i remetim svoje druge sktivnosti - zbog bilo koje serije na tv.

Mislim da sam, bar sto se zabavnih serija tice-svoje bure lozovace popio...

"Marsovo dupe - jer Vi to zasluzujete"
http://www.modernman.com/
Korisnikov avatar
By M M and I
btw, ova serija je pokupila skoro sve nagrade za najbolju tv seriju u americi ove (prethodne) sezone....
PA kako i ne bi....em sto je serija dobra, em sto je konkurencija bila manje-vise...
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by M M and I
btw, ova serija je pokupila skoro sve nagrade za najbolju tv seriju u americi ove (prethodne) sezone....
PA kako i ne bi....em sto je serija dobra, em sto je konkurencija bila manje-vise...

Pa malo grešite...."Doma?ice" nisu dobile Emmy za najbolji sitcom iako su važile za favorita (nagrada je dobila serija "Svi vole Rejmonda")....Doduše, za utehu, "Doma?ice" svake nedelje gleda u proseku oko 30 miliona Amerikanaca. :eya:
Korisnikov avatar
By Kupper
'Svi vole Rejmonda'??? A to je smesno? Kvalitet?
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by Technical Knockout
Originally posted by avalon
A i te nagrade....ništa ne zna?e.....Kao što sam ve? rekao, svake nedelje, 30 miliona Amerikanaca gleda "Doma?ice" :zvezda:
nagrade ništa ne zna?e (slažem se), ali to što svake nedelje 30 miliona amerikanaca gleda tu seriju je pravo merilo da je serija dobra??? :evil:
;)

anywayz, ja sam ispratila par epizoda prve sezone i malo je re?i da sam razo?arana... mrzi me sad da objašnjavam zašto, a i vas sigurno jako interesuju razlozi... :zeva:
Pa mene zanima tvoje mišljenje.....
Korisnikov avatar
By TKO
@avalon

a šta ja znam...
recimo da mi je nezanimljiva, iznad svega predvidljiva (to mi možda najviše smeta), gluma osrednja, fazoni - lejm (mada je istina bilo par doooobrih)...

ne?u da kazem da je serija katastrofalno loša, gledljiva je, samo na mene li?no nije ostavila neki utisak... možda zato što sam mnogo više o?ekivala... reklama je ?udo, and i should know better...
a i ja sam poznata hejterka, tako da nemoj da me shvataš suviše ozbiljno... heh
Korisnikov avatar
By avalon
Ah.....pa posle Ab Fab-a ne bi trebalo nista da gledam na TV-u... ali opet...."Doma?ice" su mi mnogo zanimljivije i bolje od recimo "Prijatelja" ili "Sex and the city" :D
Korisnikov avatar
By M M and I
Ah.....pa posle Ab Fab-a ne bi trebalo nista da gledam na TV-u... ali opet...."Doma?ice" su mi mnogo zanimljivije i bolje od recimo "Prijatelja" ili "Sex and the city" :D
He-he... Ab-Fab mi je daleko najbolja serija ikada! To opet potvrdjuje moju tezu da je BBC najbolja tv-produkcija na svetu. Em sto ih gledah na TV em sto imam DVD-ove, em sto imam par nekih stvari koje nisu isle u seriji nego su ekstra materijal... :yay: :yay: :yay:

E sad, Desperate Housewives nije ni blizu Ab-Fab...Ali mi je posle te serije jedna od najboljih...

Friends su mi bili dobri u prvoj sezoni, u drugoj tu i tamo a posle su malo zatajili...

Sex and the City mi je bila donekle zanimljiva prve sezone...da bi posle prerasla u nezamislivo dosadnu seriju...
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by M M and I
He-he... Ab-Fab mi je daleko najbolja serija ikada! To opet potvrdjuje moju tezu da je BBC najbolja tv-produkcija na svetu. Em sto ih gledah na TV em sto imam DVD-ove, em sto imam par nekih stvari koje nisu isle u seriji nego su ekstra materijal... :yay: :yay: :yay:

E sad, Desperate Housewives nije ni blizu Ab-Fab...Ali mi je posle te serije jedna od najboljih...

Friends su mi bili dobri u prvoj sezoni, u drugoj tu i tamo a posle su malo zatajili...

Sex and the City mi je bila donekle zanimljiva prve sezone...da bi posle prerasla u nezamislivo dosadnu seriju...
Imam isti stav :D
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by Technical Knockout
@avalon

a šta ja znam...
recimo da mi je nezanimljiva, iznad svega predvidljiva (to mi možda najviše smeta), gluma osrednja, fazoni - lejm (mada je istina bilo par doooobrih)...

ne?u da kazem da je serija katastrofalno loša, gledljiva je, samo na mene li?no nije ostavila neki utisak... možda zato što sam mnogo više o?ekivala... reklama je ?udo, and i should know better...
bas tako !!

i totalno kapiram zasto je u americi tolika halabuka oko nje. licno mi se ne svidja trip 'pucamo na sva trzista' : serija niti je prava komedija, ni ozbiljna drama, ni triler - nego sve po malo. previse zbrckano...

gledam je, ok.
ali NIKADA je ne bih smela uporediti sa will & grace, ili sex & city... :no:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ogledala prvu epizodu....i skontala da su uspeli da objedine na jednom mestu sve razloge zbog kojih se necu udati...
Korisnikov avatar
By Kittrie
gejevi vs. lez !! topic: ocajne kucanice :D
Korisnikov avatar
By greenwich
odgledala sam 10ak epizoda, i nije mi nesto, ali je i dalje gledam ( valjda cje mi se samo recji why :puzzle: )

inace, neki delovi/momenti ko da su prekopirani iz dogville-a...

e da
pohvale za shpicu :)
Korisnikov avatar
By Dr. M
Meni je serija OK.

Odgledao tri do sad prikazane epizode i nemam zamerki...

Nego...

Ko vam je bolje mace ?

James Denton

Slika

ili

Jesse Metcalfe

Slika
Korisnikov avatar
By Kupper
Ne znam ni da li mi se dopada, ni da li ne...nisam se udubljivao previse. Ne bih se slozio u vezi s glumom ali nebitno. Spica jeste super ali glavni utisak posle svake odgledane epizode je taj da postajem depresivan, potpuno neraspolozen. Tako je bilo i sinoc.
Korisnikov avatar
By djo
uh, nesto mi ove godine uopste ne idu serije :cekam:

@mmi, a da podelis tu abfab dvd kolekciju sa mnom :sweet:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Dr. M
Ko vam je bolje mace ?

James Denton ili Jesse Metcalfe
Zna se da volim zrelije ... dakle James!
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Dr. M
Ko vam je bolje mace ?
James Denton ili Jesse Metcalfe
jesse
Korisnikov avatar
By Dr. M
Koja vam je omiljeni lik ?

Slika

Meni je Susan omiljeni lik...
Korisnikov avatar
By KiWi
Nemam pojma ko je ko ... nisam gledao ove nedelje.. nisam stigao, obaveze u školi :( ... ako je Susan ona cura što ima ?erkicu i muva James Dentona... onda je ona i meni omiljena.. samo se beda?i tu i tamo... ali ok... najstaloženija je od ove ostale ?etiri... bar je sama u glavi :D ...
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by Kiwi
Nemam pojma ko je ko ... nisam gledao ove nedelje.. nisam stigao, obaveze u školi :( ... ako je Susan ona cura što ima ?erkicu i muva James Dentona... onda je ona i meni omiljena.. samo se beda?i tu i tamo... ali ok... najstaloženija je od ove ostale ?etiri... bar je sama u glavi :D ...

Mnogo me bre podseca na mene :D
Korisnikov avatar
By avalon
Teri Hatcher....Susan Mayer
Slika

Marcia Cross....Bree Mason Van De Kamp
Slika

Felicity Huffman....Lynette Lindquist Scavo
Slika

Eva Longoria....Gabrielle Solis
Slika

Nicollette Sheridan....Edie Britt
Slika
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 16
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!