Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Escobar
Pretpostavljam da je dosta nas odavde gledalo, po meni najbolju seriju ikada, pa me interesuje koje su vam omiljene replike.....?????

:eya:
By fazza
Meni je ta serija bila krsh zivi!

Bejahu ok glumci, narochito ova...kako se zove...shto glumi mamu...al' serija
je bila taaaaaaako dosadna...:borring:
By fencysmurf
ja nista bolje na srpskom jeziku nisam gledao.

moje omiljene su "ubistvo kenedija" i serija zamene identiteta medju clanovima porodice...

" ...a onda su rekli da ce da me badze. Katarina dete, molim te, sta to znaci da badzimo fosila ? ... "
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
serija je bila ok, pomerila je neke granice, ali za moj ukus je bila prespora sa isuvishe dosadnih detalja na kojima je ochigledno reditelj insistirao
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Escobar
Pretpostavljam da je dosta nas odavde gledalo, po meni najbolju seriju ikada, pa me interesuje koje su vam omiljene replike.....????? :eya:
Tada je bila nešto savršeno jer sam bio u tom tripu. Ona mala klinka mi je u tom trenutku bila super li?nost ali ne verujem da bih je sada trpeo...
Omiljena replika hmm... "moja ?erka... tako je vrckasta..."
Se?am se da je trebalo da ide epizoda u kojoj nestaje struja zbog neke zavere ali televizori rade i prenose one poruke za ispiranje mozga. Dakle sednem ja i ?ekam da po?ne, kad stvarno nestade struja baš tada... Aaaah... ala sam vrištao... :shocked:
Korisnikov avatar
By HARP
Jao se?ate se kada Vesna Trivali? doživi amneziju,pa umisli da je pevaljka,hahahaa...
Kao vežba pevanje pa stavi mikrofon u publiku,a brat joj kaže,ej Cakana pa ti nisi koncertna nego kafanska pevaljka,kao ideš oko stolova,hahahhahaaaaa.....
:smeh:
By Markky
Da da ija sam u toku posete SCG, odgledao bas tu epizodu kad umislila da je pevaljka...
Kako ono peva?

Coca-Cola
Marbolo ,Zuzuki
Diskoteka i (e sad dalje sam zaboravio)
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by Fedex
Da da ija sam u toku posete SCG, odgledao bas tu epizodu kad umislila da je pevaljka...
Kako ono peva?

Coca-Cola
Marbolo ,Zuzuki
Diskoteka i (e sad dalje sam zaboravio)
Coca-cola
Marlboro,Suzuki,diskoteke,kafane buzuki,to je život,to nije reklama,nikom nije lepše nego namaaaaaaAAAAaaaa....
:smeh:
Ma Vesna je legenda....
Korisnikov avatar
By Escobar
Caki turbo folk!

"Ja sam Cakana i mnogo me boli glava! Doshla sam iz Zitishta Donjeg u Beograd da okusham srecu!"

Super je epizoda!!!!! :eya:

Strava je i ona sa bubama, kad pevaju onu pesmicu

"Ko je sada buba ta?
Mozda Kaca, mozda ja,
Mozda deca i to sva?????"

:teletabisi:
Korisnikov avatar
By nEne
gorepomenute epizode sa bubama, epizoda gde cakana peva pesmu viki miljkovic (to je zivot, to nije reklama, nikom nije lepse nego nama) su ekstra.

ali, neprevazidjena je epizoda gde su cakanu 'badzili rta?i iz ki?bloa' :smeh: 'ja im kazem, deco, badzite... pa sta bude' :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
Jao, najbolja naša serija, ikad :smeh:
Vesna je genijalna... ma neprevazidjena...
Meni je najbolja ona epizoda sa Brankom Kati?, kad dolazi kao poznata pevaljka, pa Milica provali da je ona u stvari drugarica iz škole koju su zvali ?ora :lol:
I da, super je ona epizoda kad su Vesnu 1/2rta?i iz ki?bloa1/2kako ih ona zove :lol: bacili u Savu jer nije htela da je badze, jao bouže :smeh:
Volela bih opet da gledam tu seriju :D
Korisnikov avatar
By d` Winter
Najbolja nasa serija!

-Milice,fasisto,sto si se vratila,znas da je nedelja mamin dan"
-Jungsta pozicija muve je sa trijenala u Veneciji"
-Komsija,komsija...
-Il da te badzimo ili u Dunav-Cakana ja bi onda rekla ,deco badzite pa sta bude!
-Sta fali Bajazi?

Sto je ne repriziraju,ako neko ovo cita,pliz reprizirajte!
Korisnikov avatar
By Escobar
Ajmo peticiju da repriziraju!!!!!

Komshija komshija dok ti zena u bashti ti se pusti mojoj mashti...

By Anka Crnotravka....
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
po meni je ovo najbolja doma?a serija, najviše mi se dopala doza bizarnosti koja postoji u svakoj epizodi. verujem da je za originalnost najzaslužnija producentska ku?a, ali na žalost (pretpostavljam zbog nedostatka sluha nekih bitnih ljudi) serija se vrtela samo na 3K koji ima mizernu gledanost. nisam propustio nijednu epizodu, a što se ti?e najboljih... uf, pa recimo ve? pomenute - ona sa bubom, zatim ?ora i Katarinina amnezija. omiljeni su mi uvek bili Vojini momenti i Mili?ine replike na njega.
By ^Divlja^
Ajmo peticiju da repriziraju!!!!!

Komshija komshija dok ti zena u bashti ti se pusti mojoj mashti...

By Anka Crnotravka....
ahahahahahah, de se ovoga seti, jaoooo :lol: :lol:
eeee, komsho BRE! koma kewe mi...
kao i ona pesma to je zhivot, to nije reklama... :lol:
a drushtvo me je jedno mesec dana zezalo posle neke epizode u kojoj je izvaljeno "Ana, zheno, prokletnice" :) )))
bash ste mi podstakli nostalgiju za serijom:P
Korisnikov avatar
By KiWi
Komšinica Angelina: Pa ne mogu da lažem... nije da ne?u, ne mogu. Ne da mi religija!
Mlaðana Milica: Koja to religija zabranjuje da se predstavite kao Mi?ina žena u jednom potpuno nevažnom telefonskom razgovoru?
Komšinica Angelina: Ja sam jehovin svedok, nama je najstrože zabranjeno da lažemo!
Mlaðana Milica: Pa da, to i li?i na mamu .. od svih zgrada ona naðe da nas useli u leglo neke sekte (okre?e se ka komšinici Angelini) .. ništa li?no..
Komšinica Angelina: Pa.. možda bih i mogla ... dok pevam... mogu da lažem dok pevam!

....

Cakana: Mi?o, upravo mi je jedna žena preko telefona otpevala da je tvoja žena!
Mi?a: Cakana, ?ekaj da ti objasnim ....

....

?ora: Ja bi htela neke ?asove onako instat ... francuski, klavir, geoo-grafija ..
Cakana: Evo ovako.. prelistaje ove knjige: Japanski kuvar, Makrobiotika, Portugalski kuvar .... Maðarski kuvar ... Bonton! ... Probudi se!!!!!! Kakav bezobrazluk, ja se ovde mu?im da ti pomognem, a ti spavaš... ??? .. dušo .. ovde sam!!!!
Milica: ?oro, pa to si ti ... stavi nao?are, ovde si meðu svojima :) ?ora je bila naš voða u izviða?ima...

.......

......

A sviðaju mi se i epizode ''Turbo Caki'', ''Trinsi Sistem - Televizija bez struje'' ... ''Ubistvo Kenedija'' ... fenomenalna serija za ljude koji razumeju humor koji nije na prvu loptu ... što kaže moja šveca: serija za ljude sa ''bubrezima''
By fencysmurf
Komshija, komshija,
dok ti zena radi u bashti,
ti se pusti mojoj masti,
komsija, a bre komsho, komshija ....
By ^Divlja^
Originally posted by fencysmurf
Komshija, komshija,
dok ti zena radi u bashti,
ti se pusti mojoj masti,
komsija, a bre komsho, komshija ....
/ana zhena prokletnica veselo mrda goozom :dancingfever:
la la la :vogue:
By fencysmurf
btw. jedina serija u kojoj Lane Gutovic ne glumi samog sebe.
Korisnikov avatar
By Escobar
"TRINSI" system....

TRI ukazuje na Sveto trojstvo
to je jasno...

N ukazuje na Nebesa....

S na Svetoga duha....

I potiche od stare srpske rechi, potpuno neopravdano zaboravljene - ILARITI
ilariti shto znachi.....dzdxddzdzzzd se Bogu.

:eya: :eya: :eya:
Korisnikov avatar
By IriS
Mlaðana Milica: Pa da, to i li?i na mamu .. od svih zgrada ona naðe da nas useli u leglo neke sekte (okre?e se ka komšinici Angelini) .. ništa li?no..
:smeh: jao, Milica je genije :lol:

Probudi se!!!!!! Kakav bezobrazluk, ja se ovde mu?im da ti pomognem, a ti spavaš... ??? .. dušo .. ovde sam!!!!
Milica: ?oro, pa to si ti ... stavi nao?are, ovde si meðu svojima :) ?ora je bila naš voða u izviða?ima...
ali, dušo ovde sam :smeh: :smeh: :smeh:
jao jeste, vodja u iziða?ima :lol: Branka je genijalna u toj ulozi :D

Dobra je i ona kad je kao Mi?a umro, pa dolazi njegov brat, pop... tj. on :lol:
I kad deda dodje u BG, pa kad ga zove komšija od preko puta na phone, i donose mu phone, a on staje na prozor i kre?e da se dovikuje sa komšom, jao bouže... :lol: kako mi nedostaje ova serija...
Korisnikov avatar
By Escobar
-Pomaze Bog, ja sam Teodor, brat Dragoslavljev.
Bog nam dade isto oblichje ali nam putevi bejahu razlichiti
:opatica:

A Cora kad peva
-Majchino bih mleko dala samo da mi kazesh hvaaaalaaaa...
A Milica ce na to....
-E. nemoj to s mlekom, malo je morbidno...

A ono kad im dolaze Kristijan Zu i njegov ljubavnik, pa kad ih Katarina, Milica i Angelina dochekuju u kimonima sa Ujditeeeeee.....
Korisnikov avatar
By KiWi
-Pomaze Bog, ja sam Teodor, brat Dragoslavljev.
Bog nam dade isto oblichje ali nam putevi bejahu razlichiti
:opatica:

A Cora kad peva
-Majchino bih mleko dala samo da mi kazesh hvaaaalaaaa...
A Milica ce na to....
-E. nemoj to s mlekom, malo je morbidno...

A ono kad im dolaze Kristijan Zu i njegov ljubavnik, pa kad ih Katarina, Milica i Angelina dochekuju u kimonima sa Ujditeeeeee.....
A onda Dragoslavova keva Kristina od mila Tin?e, predstavi se Japancima kao Tin ?e :)

A Ana je ?oru pokupila u teretani ... lol .. ludilo bre :smeh:

Mislim da ?e serija ve?no ostati ovako zanimljiva.. gledao sam sve tri reprize i svaki put se iznova oduševim .. ?uo sam da je sad prikazuju na satelitskom programu BK televizije ....
Korisnikov avatar
By KiWi
"TRINSI" system....

TRI ukazuje na Sveto trojstvo
to je jasno...

N ukazuje na Nebesa....

S na Svetoga duha....

I potiche od stare srpske rechi, potpuno neopravdano zaboravljene - ILARITI
ilariti shto znachi.....dzdxddzdzzzd se Bogu.

:eya: :eya: :eya:
Seka je tu extra ... kao neki prorok .... pa kad krene da pri?a iz TV-a:

Seka: Milice, gde ti je majka?
Milica: U Bugarskoj (to je ona epizoda kada je Cakana otišla da švercuje u Bugarskoj i od njih sakrila svu hranu, pa su jeli orahe iz veš mašine :lol: )
Seka: Dragoslave, što si propao ... iju....

Ilariti zna?i biti blizak Bogu
Korisnikov avatar
By Escobar
Seka je fenomenalno odigrala!!!!!!

-Ja sam to jasno videla. U snu mi se javio jedan glas i rekao mi:
"Podaricu im svetlost iz kutija u kojima zivahu mali ljudi..."

E a kad reche vesh mashina, dobra je i ona kad umesto vesh mashine dobiju mashinu za unishtavanje papira!!!!

-Lepo ja kazem, kad mashina kaze uuuuuu, to znachi da izbacje vodu.

Ili kad se Cakana zavari u svoju skulpturu.......:lol:
Korisnikov avatar
By SouthSide
Otvorena vrata su za mene najbolja domaca serija,
uzivao sam dok sam je gledao, a sto je najzanimljivije totalno je niskobudzetna, cine je samo glumci....
Obozavam ih, jel nece mozda da je izdaju na DVD-u ili tako nesto?

#
Korisnikov avatar
By Cute_Boy
Epizoda u kojoj Cakana upoznaje Enrikea (sa Barbadosa), a u medjuvremenu se ostali Andjelici bacaju u prevaru sa kockarima, koji ih hvataju, i sve ih strpaju u kupatilo kod Cakane, koja navodno ne zeli da ucestvuje u prevari. Na zalost, u toj bandi kockara, nalazi se i njen Enriko!

Cakana: U sopstvenoj kuci sedim zakljucana u kupatilu kao kreten. Eto gde me dovela saradnja sa vama BANDO KOCKARSKA!
Milica: Pa dobro mama pa ti se i inace zakljucavas (misli na kupatilo!)
Cakana: Cuti! Ja samu sebe zakljucam i to onda kada ja hocu.
Milica: To jeste.
Cakana: Tako mi i treba. To je zato sto ja nasedam na te glupe i naivne ideje o brzoj i lakoj zaradi. Pa dobro, znate li koga ste vi nasli da izvacarite. Pa to su profesionalni kockari. Oni zive od toga sto varaju posten svet..... A ja sam do danas bila umetnica, a sada vise nisam, zahvaljujuci vama. Ja sam sada jatak.... Ja sam...pomagac secikesa. (Okrece se ka vratima od kupatila i govori kockarima i obraca se kockarima): Gospodine, vi se nalazite u mojoj kuci, i ja vas molim da otvorite vrata. Mi smo svi svesni da je ovo otmica, i ukoliko ne otvorite vrata, moze doci do.... (kockar je otvorio vrata, a Bata je gura da joj kaze da prestane i da se ne dere)...cuti pusti me.... videcete sta ce biti..... pusti me... jer ja mogu, ako hm....... (shvatila je da je kockar pored nje)
Kockar (obraca se Bati): Direktore, odi ovamo.
Bata: Pa zasto ja, ona vas je zvala.
Angelina: Gosin Bato, budite dzentlmen.

Ili ona epizoda u kojoj dolazi Konstantin De Sisti - Kocha (Branimir Brstina)! Kada Cakana odvodi Batu i Dragoslava u kupatilo da joj objasne ko je Kocha! Uvodi ih, zatvara vrata od kupatila i gadja ih nekom skulpturom.
Dragoslav: Sta je to bilo?
Cakana: Zivot moreplovca. Druga nagrada na bijenalu u Veneciji.... (Cakana se obraca Dragoslavu a pokazuje prstima na Batu...tj. pokazuje kroz zid, misleci na Kochu): Dragoslave, ko je ovaj covek?
Dragoslav, zbunjeno: Pa kako ko je ovo, pa to je Bata, tvoj brat?
Bata: Cakana pa to sam ja.
Cakana: (Bati) Ti debilu da cutis! (Dragoslavu): Ne pitam te ko je ovaj covek, nego ko je onaj covek?
Dragoslav: A onaj covek...pa to je... Kocha brate...Kocha
Bata: Da, Kocha.
Cakana: Kocha? Koji Kocha?
Dragoslav: Pa kako koji Kocha? Pa...nas Kocha....
Korisnikov avatar
By Cute_Boy
Ej, sta kazete da otovrimo neki klub ljubitelja serija Otvorena Vrata!!???

Da napravimo neku diskusionu grupu ili forum, pa cak i webprezentaciju, na kojoj bi smo okupili istomisljenike. Puno ljudi iz moje okoline obozava ovu seriju, a na zalost, i vreme prikazivanja joj nije islo od ruke, kao ni ciljna grupa...s obzirom da se radi o visoko intelektualnom humoru!

Sta vi mislite na ove predloge?
Korisnikov avatar
By Galateja
GALATEJA - DEFINITIVNO FAN POMENUTE SERIJE ! ! !
P.S.- Najbolja mi je epizoda sa ocem Teodorom.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!