- 04 Avg 2005, 15:51
Pretpostavljam da je dosta nas odavde gledalo, po meni najbolju seriju ikada, pa me interesuje koje su vam omiljene replike.....?????

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by EscobarTada je bila nešto savršeno jer sam bio u tom tripu. Ona mala klinka mi je u tom trenutku bila super li?nost ali ne verujem da bih je sada trpeo...
Pretpostavljam da je dosta nas odavde gledalo, po meni najbolju seriju ikada, pa me interesuje koje su vam omiljene replike.....?????![]()
Originally posted by FedexCoca-cola
Da da ija sam u toku posete SCG, odgledao bas tu epizodu kad umislila da je pevaljka...
Kako ono peva?
Coca-Cola
Marbolo ,Zuzuki
Diskoteka i (e sad dalje sam zaboravio)
Originally posted by Escobarahahahahahah, de se ovoga seti, jaoooo
Ajmo peticiju da repriziraju!!!!!
Komshija komshija dok ti zena u bashti ti se pusti mojoj mashti...
By Anka Crnotravka....
Mlaðana Milica: Pa da, to i li?i na mamu .. od svih zgrada ona naðe da nas useli u leglo neke sekte (okre?e se ka komšinici Angelini) .. ništa li?no..
Probudi se!!!!!! Kakav bezobrazluk, ja se ovde mu?im da ti pomognem, a ti spavaš... ??? .. dušo .. ovde sam!!!!ali, dušo ovde sam
Milica: ?oro, pa to si ti ... stavi nao?are, ovde si meðu svojima?ora je bila naš voða u izviða?ima...
Originally posted by EscobarA onda Dragoslavova keva Kristina od mila Tin?e, predstavi se Japancima kao Tin ?e
-Pomaze Bog, ja sam Teodor, brat Dragoslavljev.
Bog nam dade isto oblichje ali nam putevi bejahu razlichiti
![]()
A Cora kad peva
-Majchino bih mleko dala samo da mi kazesh hvaaaalaaaa...
A Milica ce na to....
-E. nemoj to s mlekom, malo je morbidno...
A ono kad im dolaze Kristijan Zu i njegov ljubavnik, pa kad ih Katarina, Milica i Angelina dochekuju u kimonima sa Ujditeeeeee.....
Originally posted by EscobarSeka je tu extra ... kao neki prorok .... pa kad krene da pri?a iz TV-a:
"TRINSI" system....
TRI ukazuje na Sveto trojstvo
to je jasno...
N ukazuje na Nebesa....
S na Svetoga duha....
I potiche od stare srpske rechi, potpuno neopravdano zaboravljene - ILARITI
ilariti shto znachi.....dzdxddzdzzzd se Bogu.
![]()
![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!