Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Da li gledate TELENOVELE?

da
4
17%
ne
19
83%
Korisnikov avatar
By Ctatyc
Sadrzaj ovog posta je obrisan usled krsenja autoskih prava. Molimo Vas da ubuduce ne postavljate sadrzaj na forumu koji ce na bilo koji nacin krsiti bilo cija autorska prava. Hvala Vam na saradnji. GS Tim
Korisnikov avatar
By s0k0j
Odbijam da pratim ta...blago re?eno sranja...sa dubokim gnušanjem...

Ali, ko voli nek izvoli bweeeeee :B :B :B
Korisnikov avatar
By ...
Pa ovom pitanju nije mesto u kutku "Kultura i umetnost"...
Korisnikov avatar
By SouthSide
Isuvise su mi drage moje nervne celije da ih na takav nacin zatupljujem :burner:

:cekam:
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by SouthSide
Isuvise su mi drage moje nervne celije da ih na takav nacin zatupljujem :burner:

:cekam:

:up:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Ako se ra?una u telenovele, onda Un Paso Adelante. Ima sve elemente telenovela, including španski, osim loše glume koji mi kod "pravih" telenovela ide na živce.

"U prošloj epizodi Carmen je pala i povredila se kad je trebalo da ode u New York kod Adele, koja je razglednicom javila Marthi da se odande ne?e vratiti, i ležala je tako sve dok je Horacio, koji je hteo da se iskrade iz stana i da vrati violinu koju je ukrao, nije pronašao, pozvao pomo? i tako s njom izgladio stvari. Alicia i Silvijin otac razvojili su Pavela od Silvije tako što su otkrili slike na kojima se vidi da je Pavek oženjen i da ima dete. Juan je prodao Dianin auto da bi mogao da plati putovanje jer su novac koji su skupili studenti on i Jota Jota prokockali, a Lolina ma?eha zaposlila se u Carmeninoj školi i time olakšala muke Antoniju, ali otežala Loli jer je ova odbija. Naziru se nove veze izmeðu Cristobala i Diane, i Juana i Jote Jote, dok je Carmen i dalje ljuta na Horacija zbog veze sa Adelom, a Alicia sve zagorelija što iskaljuje na deci..."

Zar ovo ne zvu?i sasvim kao telenovela? :trep:
By Paris
Zvuci...ali Un Paso Adelante je za mlade jugend telenovelicare. ;)

btw, ja ne gledam.

Espagnol mi je ok, ali Portugalski mi je disgusting:barf:
By ~ Le Saint X ~
1998 sam pogledao zadnju....

znam da je Thalia igrala u njoj...
Korisnikov avatar
By Torry
nije da gledam al dovoljno je da temeljno pratim jednu epizodu i znam sve :)

ali samo ako ima zgodnih glumaca i glumica :)
Korisnikov avatar
By mili86
Odavno ne... poslednje sto sam gledao je bila Rubi i to je bio vrhunac telenovela... sve posle Rubi je delovalo jadno i prazno

:roflmao:
Korisnikov avatar
By Torry
Originally posted by mili86

Odavno ne... poslednje sto sam gledao je bila Rubi i to je bio vrhunac telenovela... sve posle Rubi je delovalo jadno i prazno

ima li zivota posle Rose salvahe? :P
By Hans
Poslednja koju sam pratio je bila La Usurpadora iz 1998. Posle toga ništa. A bio sam peti razred tada. :)
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Torry
Originally posted by mili86

ima li zivota posle Rose salvahe? :P
I bogati placu je bila prva...Posle nje Rosa,Ljubavne veze..I ne secam se da sam gledao ijednu vise.Kassandru sam odbijao do polovine da gledam,zato sto su je svi pratili:lol:

Resistire ne racunam u klasicnu telenovelu.
Korisnikov avatar
By Galateja
Ja kad sam bila mala gledala Ljovisnu i Marisol. :smeh:

Mada, postoji jedna telenovela koja mi se dopala, Resistire, zbog uneobičajenog koncepta. Ne kažem da je remek delo, ali je bolja od drugih serija te vrste i prijala mi je.
Korisnikov avatar
By Torry
ja sam gledala kasandru zbog glumice...al to tada sebi nisam htela da priznam, hihihi :P
Korisnikov avatar
By walt333
Telenovele su bili sastavni deo mog odrastanja i obrazovanja. Danas je to kao sramota reći da si gledao, ali mene nije. :)

Imam čak i omiljenu glumicu :love:
Slika
Korisnikov avatar
By Tungi
She's got Bette Davis eyes:)
Korisnikov avatar
By Sunce
Vise ne. Kad sam bio mladji, gledao sam Lus Mariju npr. :) Zaljubljen sam bio i u glumca i u glumicu.
Korisnikov avatar
By Ferdie
Nekada...u začetku telenovela kod nas..."Kasandru" do zadnje epizode, iako se posle desete pretvorila u seriju za retardirane.

Da nemaju istu radnju, da imaju bolje dijaloge i da traju dosta kraće, možda bih i gledala. Ah da, i da ih ne pišu oni sa urađenom lobotomijom...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!