Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
Glee jedino moze da bude za pohvalu
imaju zaista talentovane glumce i pevache
dosta njihovih obrada su bolje od originala
promovishu equal rights za LGBT populaciju
a Britney je zasluzheno dobila 2 epizode u toj seriji

ont:

spisak serija koje pratim:

2 broke girls
pretty little liars
gossip girl
vampire diaries
american horror story
true blood
glee
90210
Korisnikov avatar
By Dirrty
Jedino ako ti je ukus krajnje pop trash i/ili ako si na početku puberteta, razumljivo je...
Korisnikov avatar
By scout_finch
mislim da sam od homeland-a odustala. imam dve epzode skinute i tako stoje vec 4,5 dana.
pocela da gledam friday night lights. super je.
modern family. ok, nista spektakularno.
By Ulix
Meni je Homeland pravo otkrovenje.
Korisnikov avatar
By scout_finch
ja sam gledala do trece epizode druge sezone, i ta mi se bas nije svidela. valjda sam ocekivala dosta, da serija bude na nivou the wire ili the sopranos, a oni prave dextera. svako malo ti treba suspension of disbelief da bi progutao sta ti serviraju.
tako se meni cini.
Korisnikov avatar
By Misfit
homeland definitivno nije u rangu sopranosa ili the wire, ali dovoljno je uzbudljiv i ideološki podnošljiv da može da se gleda. zaista šteta što serija nije bolja, jer krenuli su zanimljivom putanjom, barem što se tiče američke tv produkcije i obrade post-9/11 amerike. no, malo mi opada elan kako druga sezona napreduje...

claire danes previše dobro glumi mentalno poremećenu osobu. :maska:
Korisnikov avatar
By Neutron
Trenutno sam se navukao na: "New Normal". Skoro je krenula na Fox-u, radi se o gay paru koji hoce dete, pa je unajmio surogat majku... Fina serijica. :love:
Korisnikov avatar
By V25
"The Wire" nisam gledao. Za "The Sopranos" ne mogu da kažem da nije dobra serija, ali mi se nikada nije dopadala. Ja baš imam utisak da je druga sezona bolja, upravo zbog Claire koja je sjajna.
Korisnikov avatar
By scout_finch
@Misfit
upravo to, zao mi je sto nije bolja. jbg showtime nije hbo.
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2472000#p2472000]Neutron napisao:[/url]Trenutno sam se navukao na: "New Normal". Skoro je krenula na Fox-u, radi se o gay paru koji hoce dete, pa je unajmio surogat majku... Fina serijica. :love:
Meni je a serija negledljiva. Bukvalno me mučnina uhvati koliko je loša.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2471999#p2471999]Misfit napisao:[/url]

claire danes previše dobro glumi mentalno poremećenu osobu. :maska:
:yes:

Nikada nisam pretpostavljao da ona zaista ume da glumi. Ali ovde je fantastična.
Korisnikov avatar
By Misfit
završavam prvu sezonu IT'S ALWAYS SUNNY IN PHILADELPHIA. kakvi grozni ljudi. :lol:
nešto kao SEINFELD koji je odrobijao zbog dvostrukog ubistva i silovanja, navukao se na krek, i završio u nekoj mentalnoj instituciji.
fantastično. :yay:

uopšte mi nije jasno zašto mi se ovo nije svidelo na prvo gledanje, pre nekih pet godina.
pripisaću to mladenačkoj ludosti. :neznam:
Korisnikov avatar
By Myself
Ja sam pocela da gledam "Person of interest".
Svidja mi se glavni glumac. :D
Postacu straight!
Korisnikov avatar
By bas bleu
upravo odgledala prve dve epizode trece sezone the killing na bbc4. :yay:
Korisnikov avatar
By Herald
Ummmmmmmmmmmmmm sto je fringe dobar. Piter ce postati celavac!!!
Korisnikov avatar
By Hys.
^bron/broen sam pogledala sa vel'kim zadovoljstvom, hvala na preporuci :)! odmah posle sam htela da skinem the killing - oma mi iskocilo kao recommended posle bron - dobro me sad seti' da ocem to da gledam :klap:

Posle mozda ako mi se dojmi vidnem i americki.

Inace pratim Modern Family, odmor za mozak i simpa su likovi.
Korisnikov avatar
By V25
Odgledah "Political Animals". Solidna serija, a Sigourney Weaver je sjajna!
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
Pratim malo Dextera, Person of interest i ove klinačke Pretty little liars i Misfits
Korisnikov avatar
By bas bleu
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2474105#p2474105]bas bleu napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2474082#p2474082]Simor napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2473974#p2473974]bas bleu napisao:[/url]upravo odgledala prve dve epizode trece sezone the killing na bbc4. :yay:
:bale:

To je treća sezona danskog serijala, jel'?
jeste.
ja taman pocela da kriziram u nedostatku skandinavskih serija.
eksli, ima vec sedam epizoda online. kjuuuuuul.
By Simor
Bas sam se iznenadio kada sam pročitao da gledaš The Killing jer sam ja kontao da pošto je prestalo snimanje američke verzije da je i danska prekinuta.

Video sam da će se emitovanje svih 10 epizoda biti završeno do 25. novembra (u Danskoj), odnosno 15. decembra (na BBC Four), tako da već vidim zabavu za predstojeće praznike. Još je u pozadini serijala globalna finansijska kriza...

:yay:
Korisnikov avatar
By nsc
pre neki dan sam otkrio, juce skinuo i jutros odgledao prvih 5 epizoda gej serije DTLA (Downtown LA), jedva cekam vikend da vidim sledecu epizodu
Korisnikov avatar
By Misfit
poslednje dve epizode TREME su predivne. :love:
david simon ga plete, sve imam utisak kao da čitam knjigu.
Korisnikov avatar
By Mauna
Trenutno pratim Last Resort, New Girl, 2 Broke Girls i završio sa Better Off Ted.

Fenomenalne serije.

Samo se pitam kada bi se Better off Ted emitovao na kablovskoj koliko bi samo još mogli bili uvrnutiji? :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 119
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!