Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Madonna
skinuo sam that 70s show sve sezone i gledam kad imam vremena
Korisnikov avatar
By nsc
iako sam rekao da vise necu gledati tekuce serijale, vec samo snimati i gledati kad imam cele sezone, trenutno iz nedelje u nedelju zudno iscekujem Nashville, Vegas, Last resort i Chicago Fire
od starih pratim Two & A Half Men, The Good Wife i Gossip Girl
snimio sam cele sezone jos nekih serija, samo ne stizem da ih pogledam
jedva cekam nastavak GAYXAMPLE, Games of Thrones, Smash, Borgias i Otvorena vrata
Korisnikov avatar
By Sisorama
ALO NJEGOVAN OVDE
el može neko da mi kaže ova serija "Modern family" koliko je govno, tj. da li da je gledam, ili preskačem?
Korisnikov avatar
By bothways
Meni se sviđa. Nije tipičan sitkom, više kao mockumentary. Nisam siguran da bi se svideo tvom istančanom ukusu. :giggle:
Korisnikov avatar
By Misfit
počela četvrta sezona misfitsa. :sigh:

i dalje nije to - to, kao prve dve sezone, ali gledljivo je barem. mada, sad kada je otišla i čavica keli, pitam se koliko će mi držati pažnju. da nema rudija, batalio bih skroz. vrv.
Korisnikov avatar
By V25
Pratim "Homeland" i "American Horror Story" (od kog polako odustajem). Svi mi preporučuju "Boss", ali nisam siguran da imam vremena i živaca da me još jedna serija "uzme pod svoje", nakon odgledanih svih sezona "Dynasty" i "Six Feet Under" ove godine. I da, "Downton Abbey". Sad je već podosta razvodnjeno za moj ukus, ali hajde, do kraja sezone je ostala još jedna epizoda.
Korisnikov avatar
By castor
Damages. Poslednji serijal i kraj :(
Korisnikov avatar
By Misfit
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2466501#p2466501]KorvinOdAmbera napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2465899#p2465899]Misfit napisao:[/url]počela četvrta sezona misfitsa. :sigh:

i dalje nije to - to, kao prve dve sezone, ali gledljivo je barem. mada, sad kada je otišla i čavica keli, pitam se koliko će mi držati pažnju. da nema rudija, batalio bih skroz. vrv.
Meni je kul. Nisu toliko loši novi likovi. Osvežili su seriju.
rudi je meni fantastičan. :smokin: videćemo kako će sad ovi novi likovi da se razvijaju, ali serija je u principu počela da se klima scenaristički u globalu.
Korisnikov avatar
By horus.

japanska sapunjara koja se bavi pitanjem lezbejske ljubavi i maltretiranjem zena... na momente jako tupavo (a ti momenti su precesti), ali im ne uzimam za zlo, jer je namenjeno prosecnom japancu koji verovatno misli da su lezbejke cudovista koja jedu muskarce... ako izuzmem trivajalnost i pateticnost, super gay friendly serija...
Korisnikov avatar
By ilija f
CCCCCCCCCCCCcalifornication :) :D

Serija koja naizgled deluje da je 'Hank Moody koji samo jebe sve što ima pičku', ali je zapravo serija o skenjanosti života ^_^. Odgledao do sada sve što ima i sutra bi trebalo da grupno otpočnem gledanje svega iz početka :)
Korisnikov avatar
By АlexxэlA
:shok: Glee! :bljak:

Pratio sam True Blood, a sve mi se čini da neću ni to više. Poslednja sezona je teško sranje. I prethodna, samo drugo pakovanje. :sigh:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pa ti ne možeš biti istinski Britney fan ako ne gledaš Glee... ne zaluđuj se da je njena muzika smislenija od toga.
Korisnikov avatar
By V25
Jedna reč - HOMELAND !!!
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 119
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!