Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Herald
Duplirali su minutazu. Previse je 40min. PReleteo sam preko epizode jedino da gledam na tv-u, onda mozda i odgledam sve.

Cakanin glas je neprijatan.
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
ja se osecam nelagodno dok slusam Vesnu. :S
a Bojana Maljevic je postala iritantija sa godinama i nimalo bolja glumica.
Korisnikov avatar
By Cincila
Citala sam razne komentare oko serije. Licno mi se jako dopada, za sada sve pozitivne ocene.Nadam se samo da je nece upropastiti jer obicno svaki rimejk je promasaj :(
Korisnikov avatar
By Cincila
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2537253#p2537253]constantine napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2537251#p2537251]Cincila napisao:[/url]Citala sam razne komentare oko serije. Licno mi se jako dopada, za sada sve pozitivne ocene.Nadam se samo da je nece upropastiti jer obicno svaki rimejk je promasaj :(
ali cnicnilo ovo nije rimejk!
Pa meni kao da jeste, mozda gresim :D
Korisnikov avatar
By Delete
Prva epizoda mi je bila bleda, blaga, prerazvucena i pomalo dosadna dok se nije pojavila Milica...a onda mi je progresivno raslo odusevljenje i do kraja druge epizode sam vec imala konstantan osmeh na licu i osecaj zadovoljstva.
Mislim da ce ovo biti priblizno zanimljivo kao nekad.
ne znam na koji nacin ste vi ocekivali da se ova serija nastavi, ali ovo sto sam do sad video je sasvim smisleno i sasvim odmereno za danasnje vreme. Ne mozemo ocekivati isti scenario i isti nivo kritike drustva kao pre deset godina, to je jasno. Prva epizoda jeste malo dosadna na pocetku, dok se ne pojavi Vesna i ne odnese ulogu. Zena je nosila seriju pre deset godina, nosi je i sad. Sofija Jovic je savrsena, na moje veliko iznenadjenje, ona se nije promenila. Bice ovo ok serija.
Korisnikov avatar
By constantine
niko ne ocekuje da bude isto posle 20godina, ali meni sve nekako izgleda vestacki. i kao da na silu nesto pokusavaju. klinka me mnogo nervira. suvisna je, do sada je bila jedna dobra provala i to je to. moje misljenje :)
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2538790#p2538790]haemoglobin napisao:[/url]ne znam na koji nacin ste vi ocekivali da se ova serija nastavi, ali ovo sto sam do sad video je sasvim smisleno i sasvim odmereno za danasnje vreme. Ne mozemo ocekivati isti scenario i isti nivo kritike drustva kao pre deset godina, to je jasno. Prva epizoda jeste malo dosadna na pocetku, dok se ne pojavi Vesna i ne odnese ulogu. Zena je nosila seriju pre deset godina, nosi je i sad. Sofija Jovic je savrsena, na moje veliko iznenadjenje, ona se nije promenila. Bice ovo ok serija.
Skoro 20 (precizno, pre 18). :D

Nego, :up: za post.
Meni se dopada, nisam imao nikakva ocekivanja, samo strepnje da li ce uspeti da je smisleno nastave. Sto se mene tice, uspeli su. :) No, videcemo dalje sta ce i kako ce da bude... :saksofon:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2539233#p2539233]sing&dunum napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2538790#p2538790]haemoglobin napisao:[/url]ne znam na koji nacin ste vi ocekivali da se ova serija nastavi, ali ovo sto sam do sad video je sasvim smisleno i sasvim odmereno za danasnje vreme. Ne mozemo ocekivati isti scenario i isti nivo kritike drustva kao pre deset godina, to je jasno. Prva epizoda jeste malo dosadna na pocetku, dok se ne pojavi Vesna i ne odnese ulogu. Zena je nosila seriju pre deset godina, nosi je i sad. Sofija Jovic je savrsena, na moje veliko iznenadjenje, ona se nije promenila. Bice ovo ok serija.
Skoro 20 (precizno, pre 18). :D

Nego, :up: za post.
Meni se dopada, nisam imao nikakva ocekivanja, samo strepnje da li ce uspeti da je smisleno nastave. Sto se mene tice, uspeli su. :) No, videcemo dalje sta ce i kako ce da bude... :saksofon:
joj malo mi ne ide racunanje proteklog vremena..nikako da se naviknem da sam mator :D
Korisnikov avatar
By sing&dunum
S nestrpljenjem iscekujem trecu epizodu (na tjubu)... :hyper:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Odgledao sam je sinoc. :D

Ali, pajkani kojima je bitno jedino lajkovanje na fejsu i fotkanje za Time Line... :lol:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Odgledah sve tri epizode. Nisu loše, šta znam...
Sofija i Vesna su fantastične. :love:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Cetvrta epizoda je bas dobra. :D

Da sumiram: treca mi je, od prve cetiri, najslabija karika.
Sto bi rekla braca Nemci, fali joj Spannung (ne znam koju bih odgovarajucu srpsku upotrebio :krezavi: )... Bas sam se bio smorio kad sam je gledao... :shrug:
Korisnikov avatar
By Delete
Odgledala sam petu epizodu i razocarala sam se neinventivnoscu i dosadom kojom su svi zracili.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Uh ova peta je bila najdosadnija ep. do sada. Stvarno su delovali smoreno. Mada ove prethodne nisu bile tako lose.
Korisnikov avatar
By constantine
nikada nisam video tolko reklamiranja u jednoj epizodi. i to bas potenciraju
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!