Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by sing&dunum
Originally posted by deran
Ne znam,ne vatam ni RTS 1 :kralj:

:shok: :shok: :shok:

Crno dete!!! :giggle:

Pa sta ti hvatas uopste??? :iskolacen:

TV Temisoara,Bucaresta,etc :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
I hoćeš da kažeš da sada ne možeš da gledaš Bolji Život, Srećni LJudi, Porodično Blago, reprize Otpisanih, Pozorišta u Kući...48 Sati Svadba, Ranjenog Orla (koja TV emituje čuvenu Babu koja se češlja?)

Pa ti ćeš NAČISTO da zaglupaviš tamo...
Korisnikov avatar
By deran
Aaaaaaaa,jedino mi žao Pozorišta-gospođa ,Niklajević je neprevaziđena...ostale znam manje više napamet...

(A sad se iskradam na kafu)...:)
Korisnikov avatar
By Mars
Ma drži se ti te Temisoare. Ne isplati se oštećivati svoj cns zbog jedne Nikolajevićke...

:)
By жњ
Od domacih - utisak, petkazanje, i to je uglavnom to... ranije sam pre posla u spremanju volela ukljuciti jutarnji na b92.. i to radio :D

od stranih, vatreni sam poklonik mythbustersa, a volela sam i travel sick.. al to nije islo na discoveriju
Korisnikov avatar
By ok_decko
Imam potpitanje:giggle: : Interesuje me kako forumasi dozivljavaju Ivon Jafali (Studio B - "Beograde, dobar dan", "Jos uvek budni (sa Ivon)") ?
Ivon je meni bila super dok je radila jutarnji na studiju B, gledao sam ga samo zbog nje, ne znam sta joj se dogodilo otkako vodi "Jos uvek budni", znaci, samo na pocetku emisije pogledam sta je obukla da mogu da je pljujem naredni dan, i to je to. Imam inace polaznicu koja radi na studiju B, iz njene price sam skapirao da je Ivon kao osoba totalna splacina... :doh:

ont: ranije sam, kao i KG, bez izuzetka pratio kulturni nokaut, dok Maja nije presla na rts, nekako mi je sve delovalo isforsirano dok je radila emisiju na doticnoj televiziji. Voleo sam i Oljinu klopku, na BK, dok je isla na pinku nisam je nijednom gledao jer sam bio u fazonu da je to jos jedna naduvana plavusa koja pokusava da vodi "ozbiljnu" emisiju, mislim, pink i ozbiljne emisije... :lol:

trenutno sam, kada su emisije u pitanju, potpuno u trash zoni, jedno vreme sam gledao E! (Dr.90210, Girls of the Playboy Mansion... :kesa: ), a sada se ne skidam sa diskaverijevog "travel&living" kanala, gde pratim najgoru trashinu:
-little people big world
-jon&kate plus 8
-flip that house
-while you were out
-family fat surgeons
-say yes to the dress

a uskoro krece i emisija didn't know I was pregnant (zivo me zanima na sta ce to da lici)

sve u svemu, 'leba i igara :kesa:

A ovamo, kao, ne gledam pink.... :doh: :doh:
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by ok_decko
-flip that house
e ovo volim da pogledam
Korisnikov avatar
By Mars
-little people big world
-jon&kate plus 8

a uskoro krece i emisija didn't know I was pregnant (zivo me zanima na sta ce to da lici)
A jel ide The Little Couple?? Oni su sjajni.

A ovo prvo sto kažeš - jel oni imaju troje ili četvoro dece? Njih ne volim nikako.

Od John&Kate i da li će da se razvedu ili neće su ljudi ovde hteli da polude.

A ovo za trudnoću...pa ništa, možeš da pretpostaviš. Boleo me stomak, otišla sam do WC-a i nešto je ispalo i začuo se plač.. Eto.
Korisnikov avatar
By ok_decko
Originally posted by Mars

A jel ide The Little Couple?? Oni su sjajni.

A ovo prvo sto kažeš - jel oni imaju troje ili četvoro dece? Njih ne volim nikako.

Od John&Kate i da li će da se razvedu ili neće su ljudi ovde hteli da polude.

A ovo za trudnoću...pa ništa, možeš da pretpostaviš. Boleo me stomak, otišla sam do WC-a i nešto je ispalo i začuo se plač.. Eto.
ne ide, ili ja bar nisam uhvatio na TV-u
e, oni imaju cetvoro dece, sta znam, meni su simpa, narocito mama dwarf :)
jon&kate - razvod jos nije stigao ovde, tek sad krece peta sezona
a sto se tice ovoga za trudnocu, pretpostavljam da ce biti nesto tog tipa, ali - nisam znala da sam trudna... :drama:

i da, mali edit: gledam jos both Miami and LA Ink :D
Korisnikov avatar
By Mars
Za LA ink se samo malo zakičim jer je ona riba markantna.

Brooke Knows Best? Ima li toga? Ćerka onog Paul Hogana, ako se tako zove.

The Little Couple je super, mnogo bolji od onih drugih. Ona je lekar, pedijatar, on je biznismen. Nevidjena pozitiva. Ova porodica mi je mnogo isforsirana - sve možemo, mi nismo drugačiji...pa su to preneli i na decu pa onda onaj od pola metra juri fudbalsku loptu barabar sa vršnjacima normalne visine...pa ga sve izubijaju, pa ne može da dodje do lopte, pa frustracije...ali ih baš agresivno teraju u tom smeru. Jednom se dete povredilo na nekom imanju, farmi, bacajući tikve nekim bizarnim katapultom... Glupost teška.

To sam sve gledao dok sam imao goste, pa oni počeli da prate. A trudnice nisam ni jednom, čuo sam u prolazu.
Korisnikov avatar
By Momak34
Kljuc - da, da, ako je dobra tema - gledam, mada mi Natasa bas nije miljenica...

Balkanskom ulicom - isto dobro koncipirana emisija, ali kada su mi gosti neinteresantni (mahom mislim na nepoznate), pobegnem... :smeh:
Ključ ne gledam jer montažu emisije kao da radi slep čovek. Bruka, pa da li misle da smo toliko glupi?!

Balkanskom ulicom gledam samo ako mi se gost mnogo dopadne, a onda hoću u zemlju da propadnem od pitanja koja voditeljka postavlja ("Kad ste počeli da se farbate, Olja?" (Ivanjicki)) Žena samo prevrnula očima...Ovo je drastičan primer a ni kad je u naponu intelektualne snage nije puno bolje. Loš tempo, dinamika emisije, umetanje totalno neprimerenih inserata, montaža, klipova...Terezi Kesoviji sam poslao mail da joj se izvinim.

Najgore je bilo kad je imala Lepu Lukic i pita ona Lepu `a vi niste pusac?` a Lepa odgovara da je to otrov za glas i pluca a ova joj duva dim u lice....
To sam vidio i kao ti napisao email toj crvenokosoj urednici skrecuci joj paznju na toliku neprofesionalnost...
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Momak34
Najgore je bilo kad je imala Lepu Lukic i pita ona Lepu `a vi niste pusac?` a Lepa odgovara da je to otrov za glas i pluca a ova joj duva dim u lice....
Prvo da umreš od smeha na samo postavljeno pitanje, a onda i kad zamisliš situaciju...
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Momak34
Prvo da umreš od smeha na samo postavljeno pitanje, a onda i kad zamisliš situaciju...

:smeh: :smeh: :smeh:

:lood:

Setio sam se koja je bila dobra - Gradologija na RTS-u, emisija o arhitekturi i urbanizmu BG-a. Narocito su bile zanimljive epizode na pocetku, potom izgubise na dinamici... :)
Korisnikov avatar
By Mars
To sigurno na RTS-u bilo?
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Uf, vidis, sad si me zbunio. :nesiguran:

Inace, nema gde drugde osim na RTS-u ili mozda na Studiju B... :hmm:

Vidis, mozda je ipak Studio B... :misli:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja se te emisije ne sećam na RTS.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Tacno, sad sam definitivno siguran - Studio B je u pitanju. :yes:

Svaka cast! :hail:
Korisnikov avatar
By jukie
sada se ne skidam sa diskaverijevog "travel&living" kanala, gde pratim najgoru trashinu:
-little people big world
-jon&kate plus 8
-flip that house
-while you were out
-family fat surgeons
-say yes to the dress
UGH! To moja mama prati

Dok smo imali Travel gledala je aukcije i preuređivanje kuća pa je počela i na ovom kanalu.

Za "debele" prvo hoće dušu da mi pojede čim nešto stavim u usta jer ću biti kao oni, a kad slučajno naiđem u kujnu, ona upravo tamani nešto ekstra masno tipa pržene paprike, kao "bila sam gladna, nisam mogla da izdržim"... ccc...

Jon i Kejt mi je malkice zanimljivo kada gledam šta će deca da urade, ali naravno sadomazohistički odnos mi je grozan. Imam utisak u trenutnim epizodama da Jon više glumi pred kamerama da je šonja (i da to više potenciraju kroz dijaloge na kauču nego što bi se videlo samo iz snimljenog materijala)

Little people big world; ja bih onog tatu dwarfa tukao
šta on koji k. misli da je, što je mali misli da je neki gospodar sveta
wow zamislite to čudo gaje bundeve
e sada ćemo da napravimo još jednu kućicu
e sada ćemo opet da gradimo
e sada ćemo da restauriramo
ili da ga spojimo sa Kejt pa neka imaju zajednički šou gde se uzajamno napadaju

Edit: imaju četvoro dece: devojčicu/devojku, mlađeg sina (koji se retko pojavljuje u govornim ulogama), sina patuljka i sina džina (njih dvojica su blizanci)
Korisnikov avatar
By Marvin
a sada se ne skidam sa diskaverijevog "travel&living" kanala, gde pratim najgoru trashinu:
-little people big world
-jon&kate plus 8
-flip that house
-while you were out
-family fat surgeons
-say yes to the dress
Ja manje više gledam samo T&L i Eurosport kad je tenis.
A redovno pratim jedino Grand Designes, u 20 do 6 :)

While you were out je najužasnija emisija tog tipa ikada snimljena :barf:
BBC Prime je imao (ili i dalje ima, ne znam, nemam ih više :sigh: ) tako divne emisije tog tipa :love:

Od domaćih samo Utisak. (bez uključenja gledalaca :povez: )
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by jukie
Little people big world; ja bih onog tatu dwarfa tukao
šta on koji k. misli da je, što je mali misli da je neki gospodar sveta

ili da ga spojimo sa Kejt pa neka imaju zajednički šou gde se uzajamno napadaju
Jel da da je iritantan i naporan?? Težak ko crna zemlja.

Što se spajanja programa tiče...kod J&K su bili oni....kako se zovu...otac i sin pa imaju radionicu, garažu za motore...istetovirani, nabildovani...to baš nikad nisam gledao E, njih su jednom doveli na jedan dan, da se upoznaju svi.

To za debeljuce ne znam. Bilo je par puta obesse people, ono, kad im body mass index ide u MILION pa ne znaju ni da li će anesteziju da prežive, kamoli intervenciju i oporavak. Jednog Meksikanca sa sve krevetom transportovali na prikolici otvorenoj (on ljuštio čokoladice i mahao kolima koja ih pretiču). Ne znam kako su prošli, da li su uspeli da im skinu kilažu.

A ima i The Biggest Loser, dva tima debeljuca, pa se takmiče u skidanju kg. Al nisu ekstremi kao ovi gore.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Marvin
Šta je to, da ne tražim...?
Korisnikov avatar
By bas bleu
qi
university challenge
have i got news for you
never mind the buzzcocks
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Marvin
Šta je to, da ne tražim...?
Neko ti ode iz kuće na 2,3 dana pa mu ti preurediš sobu.

Ali oni to na tako jeftin način rade, da ti se smuči.
Prave police za knjige, pa od kartona prave lažne knjige.
Ili ubacuju mini fontanice po sobama.
Ili farbaju novi nameštaj tako da ga postare...

Sve nešto veštačno. I sve nešto za par dolara.
Grozno.

Plus imaju foru da toga za koga preuređuju sobu neko snima kamerom sve vreme dok nije kući.

:down: :down: :down:
Korisnikov avatar
By Mars
I onda se on na kraju iznenadi?

Ubio bih svakog ko mi bez znanja pomeri stvari po sobi, a kamoli vrši nekakva preuređenja.
Tu nemam smisla za humor nimalo.
Korisnikov avatar
By Mars
Uopšte mi nije palo na pamet da eksploatišem taj segment YT...
Korisnikov avatar
By kal zakath
Originally posted by bas bleu
qi
university challenge
have i got news for you
never mind the buzzcocks

:hail: :hail: :hail:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Pa, nisam ni hteo, jer bi' i sam skrenuo u tu pricu iz koje ne bih mogao da izadjem... :giggle:

Ali, kao sto su svugde dozvoljeni off-topici (koje licno i pravim), ovde su dobrodosli. :sudija:

:lol:

Samo eksploatisi. :mazi:
Korisnikov avatar
By Mars
...takodje mi nije jasno zašto prototip američkog farmera - uvek ima pantalone na onaj jedan treger umesto dva.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!