Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by sing&dunumIvon je meni bila super dok je radila jutarnji na studiju B, gledao sam ga samo zbog nje, ne znam sta joj se dogodilo otkako vodi "Jos uvek budni", znaci, samo na pocetku emisije pogledam sta je obukla da mogu da je pljujem naredni dan, i to je to. Imam inace polaznicu koja radi na studiju B, iz njene price sam skapirao da je Ivon kao osoba totalna splacina...
Imam potpitanje:giggle: : Interesuje me kako forumasi dozivljavaju Ivon Jafali (Studio B - "Beograde, dobar dan", "Jos uvek budni (sa Ivon)") ?
Originally posted by ok_deckoA jel ide The Little Couple?? Oni su sjajni.
-little people big world
-jon&kate plus 8
a uskoro krece i emisija didn't know I was pregnant (zivo me zanima na sta ce to da lici)
Originally posted by Marsne ide, ili ja bar nisam uhvatio na TV-u
A jel ide The Little Couple?? Oni su sjajni.
A ovo prvo sto kažeš - jel oni imaju troje ili četvoro dece? Njih ne volim nikako.
Od John&Kate i da li će da se razvedu ili neće su ljudi ovde hteli da polude.
A ovo za trudnoću...pa ništa, možeš da pretpostaviš. Boleo me stomak, otišla sam do WC-a i nešto je ispalo i začuo se plač.. Eto.
Originally posted by MarsOriginally posted by sing&dunumKljuč ne gledam jer montažu emisije kao da radi slep čovek. Bruka, pa da li misle da smo toliko glupi?!
Kljuc - da, da, ako je dobra tema - gledam, mada mi Natasa bas nije miljenica...
Balkanskom ulicom - isto dobro koncipirana emisija, ali kada su mi gosti neinteresantni (mahom mislim na nepoznate), pobegnem...![]()
Balkanskom ulicom gledam samo ako mi se gost mnogo dopadne, a onda hoću u zemlju da propadnem od pitanja koja voditeljka postavlja ("Kad ste počeli da se farbate, Olja?" (Ivanjicki)) Žena samo prevrnula očima...Ovo je drastičan primer a ni kad je u naponu intelektualne snage nije puno bolje. Loš tempo, dinamika emisije, umetanje totalno neprimerenih inserata, montaža, klipova...Terezi Kesoviji sam poslao mail da joj se izvinim.
Originally posted by Momak34Prvo da umreš od smeha na samo postavljeno pitanje, a onda i kad zamisliš situaciju...
Najgore je bilo kad je imala Lepu Lukic i pita ona Lepu `a vi niste pusac?` a Lepa odgovara da je to otrov za glas i pluca a ova joj duva dim u lice....
Originally posted by MarsOriginally posted by Momak34Prvo da umreš od smeha na samo postavljeno pitanje, a onda i kad zamisliš situaciju...
Najgore je bilo kad je imala Lepu Lukic i pita ona Lepu `a vi niste pusac?` a Lepa odgovara da je to otrov za glas i pluca a ova joj duva dim u lice....
Originally posted by ok_deckoUGH! To moja mama prati
sada se ne skidam sa diskaverijevog "travel&living" kanala, gde pratim najgoru trashinu:
-little people big world
-jon&kate plus 8
-flip that house
-while you were out
-family fat surgeons
-say yes to the dress
Originally posted by ok_deckoJa manje više gledam samo T&L i Eurosport kad je tenis.
a sada se ne skidam sa diskaverijevog "travel&living" kanala, gde pratim najgoru trashinu:
-little people big world
-jon&kate plus 8
-flip that house
-while you were out
-family fat surgeons
-say yes to the dress
Originally posted by jukieJel da da je iritantan i naporan?? Težak ko crna zemlja.
Little people big world; ja bih onog tatu dwarfa tukao
šta on koji k. misli da je, što je mali misli da je neki gospodar sveta
ili da ga spojimo sa Kejt pa neka imaju zajednički šou gde se uzajamno napadaju
Originally posted by MarsNeko ti ode iz kuće na 2,3 dana pa mu ti preurediš sobu.Originally posted by MarvinŠta je to, da ne tražim...?
While you were out je najužasnija emisija tog tipa ikada snimljena![]()
Originally posted by bas bleu
qi
university challenge
have i got news for you
never mind the buzzcocks
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!