Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Rei
Kako?! :avalon:

Kako niko od pandura na uvidjaju nije skontao da ovaj josh dishe?
Da l' ce neko skontati da njegovo telo nije u mrtvachinici?
Kako ona dvojica mogu onako spokojno da odu kuci i spremaju vecheru nakon onog razgovora sa onom chasnom sestrom?

besan sam grrrrrrrrrrrrr
Korisnikov avatar
By Zonche!
Brook Shields i Tracy Scoggins u ovoj epizodi :wow:

:dance:
Korisnikov avatar
By Shmi
Boze ali to je neverovatno kakvi se obrti dogadjaju u seriji... kako se zamislio da li je peder... :smeh:

Jedva cekam da stignem na posao da ubijem od zajebavanja kolegnicu koja se smrtno zaljubila u plejboja koji je PEDER. :smeh:

:smilegrin:

:saint2:
Korisnikov avatar
By Rei
ko se zamislio? propustio sam ovu epizodu
Korisnikov avatar
By Rei
Pa u onoj u petak uveche je otkriveno ko je secko, navodno je ubijen ali je ipak prezhiveo i sa svojim sauchesnikom pobegao iz zemlje chini mi se u shpaniju, ne znam da l' su shon i kristijan to skontali ili kontaju da je mrtav...
By Swanheart
Originally posted by untouchable
dosao secko 2 i ugasio svetlo.. i rekao BUUUUUUU Swanimire!
ocekuj oko 3h nocas sms kad Swanimir bude skocio iz kreveta :ugriz:
By Paranoid Androgynoid
tek oko 3?! :vruce:
ugasice secko svetlo mnogo ranije.. i reci buuuuuuuu sine Swanimireeeee.. dodji da te poceskaaaaaaam.. :senilko:
By Paranoid Androgynoid
nema secka naredna dva dana.. jbna liga sampiona :nokti:
a sada se ja povlaci sa ove teme jer sam pocela zesce da se autozajebavam :closet:
Korisnikov avatar
By plavetnilo
Serija "Rezi me", makar po meni, odavno je izgubila svaki smisao. Toliki obrti i tolike promene... Vise nema nikakav smisao... :shrug:

Al' eto... priznajem da mi je malo krivo sto sam odaaaavno prestao da je gledam jer sada ne znam ko je Secko... :nope:
Korisnikov avatar
By Shmi
Jedva cekam ponoc i opustanje uz seriju...
Korisnikov avatar
By Calypso
Originally posted by freestyler
Serija "Rezi me", makar po meni, odavno je izgubila svaki smisao. Toliki obrti i tolike promene... Vise nema nikakav smisao... :shrug:

Al' eto... priznajem da mi je malo krivo sto sam odaaaavno prestao da je gledam jer sada ne znam ko je Secko... :nope:

Nesreco skidaj avatar, brzoooooooooooooo

plagijatoru :balon:
Korisnikov avatar
By plavetnilo
Originally posted by Calypso

:ozbiljan:

A odakle si ga ti uzeo, a? Aaa? Ja taj isti avatar imam na jednom drugom forumu vec pet, sest meseci... Znam da zima kalendarski jos nije bila pocela pa mozda ima i vise da ga tamo koristim... Samo sto necu da kazem na kom forumu, da se ne odam... Tuzno... Ovde nisam dolazio godinama i sada unesem moj omiljeni avatar za koji sam vezan i vidim... Vidim da ga jos neko ima... :( Al' nisam ga od tebe ukraooo! :durenje:
Korisnikov avatar
By Shmi
:smeh:

Ontopic: Serija mi bila fantasticna,bas te natera da razmisljas 300 na sat. Mnogo mi se svidja sto nema tabua i sto je onaj plejboj bre tako perverzan a nece da prizna sebi i nosi se sa tim tako sto jebe ribice. :lol:
Korisnikov avatar
By Calypso

A odakle si ga ti uzeo, a? Aaa? Ja taj isti avatar imam na jednom drugom forumu vec pet, sest meseci... Znam da zima kalendarski jos nije bila pocela pa mozda ima i vise da ga tamo koristim... Samo sto necu da kazem na kom forumu, da se ne odam... Tuzno... Ovde nisam dolazio godinama i sada unesem moj omiljeni avatar za koji sam vezan i vidim... Vidim da ga jos neko ima... :( Al' nisam ga od tebe ukraooo! :durenje:
:sweet: bas mi je zao.........
Prva sam ga stavila i zato.......

:dude:
Korisnikov avatar
By Adenim

Prvi ga je stavio Escobar, jos pre 2 godine. Da se zna!
Korisnikov avatar
By Adenim
Je l' se zna sta se desilo sa mamom one plave sto je imala avionsku nesrecu?
Korisnikov avatar
By ns.happy
ko je ona matora sto je uzela pare od crnke i poljubila je?
Korisnikov avatar
By horus.
nista, jer nije ni imala avionsku nesrecu...
nije usla u avion...
a dzulija je jastukom ugusila pogresnu zenu za koju je mislila da je njena majka...
omg, that's sooo "dj soj tu madre" fazon...
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by horus.
nista, jer nije ni imala avionsku nesrecu...
nije usla u avion...
a dzulija je jastukom ugusila pogresnu zenu za koju je mislila da je njena majka...
omg, that's sooo "dj soj tu madre" fazon...
fuck...

Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by Adenim
u wellcome... :sesir:
Korisnikov avatar
By plavetnilo
Originally posted by Adenim

Prvi ga je stavio Escobar, jos pre 2 godine. Da se zna!
Eto, promenio sam avatar... Da bude mir u kuci! :right:

Al' samo da kazem da stvarno nisam imao pojma da je mache (problematicni avatar) vec bilo ovde u upotrebi. Nisam ja nikakav plagijator. Eto - i ova cura ga je stavila a nije bila prva...
Korisnikov avatar
By plavetnilo
Originally posted by ns.happy
molim vas, pazljivo sa tim mackama... :alexis:

Ma nece mackama nista da bude :dance:
Korisnikov avatar
By Rei
meh, ova serija je takvo sranje... necu vishe da gledam.

:durenje:
Korisnikov avatar
By plavetnilo
Serija je stvarno postala bezveze... :shrug:

Ja sam sinoc (petak) gledao posle duzeg vremena i.. pih

Toliko bizarnih obrta i nekih desavanja... Vidi se da vise ne znaju sta ce, a zele stalno neka nova desavanja... Vec se mnooogo provaljuje da na silu izmisljaju price...

:bubblegum:
Korisnikov avatar
By Shmi
Pa ti nemoj ni da je gledas... :roll:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!