Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Mr Dee
pa ne prezive. to su bili andjeli.
:lol:

Logicno... :doh:

Pogubio se ja.
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by Mr Dee
Originally posted by Egmont
Originally posted by colorado
A to uplitanje boga i andjela u sve jer nemaju inteligentniji nacin da raspetljaju situaciju mi se ni malo ne dopada. Pogotovo sto prvo kazu da bog ne bira stranu, ali bog onda ipak odluci da pomogne "dobrim momcima" tako sto ce ruka mrtvog pilota pasti na dugme koje aktivira bombu... a letelica je bas pogodno postavljena tako da pogodi Sajlonce. To mozda pali u Poslednjem zvezdanom junaku (The Last Starfighter), ali ne ovde - suvise detinjast kraj za jednu dobro osmisljenu seriju.
BSG je mormonska zavera :)
pa nije slucajno sto je andjeo uzeo oblicje gajusa baltara koji, incidently ima svoj privatni harem. :lol:
Pa, da, a jedini peder među glavnim likovima postaje glavni negativac i stiže ga zaslužena kazna. :)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
koji sam ja ovo kurac gledala sama???

uglavnom...potpuno se slazem sa coloradom i kiborgom....
Korisnikov avatar
By horus.
Battlestar Galactica: The Plan is a television film set in the reimagined version of the Battlestar Galactica fictional universe. Consisting of newly filmed material and compilation of clips from the TV show and mini-series, it reveals the Cylons' plan. The film is scheduled to air in November 2009.

Plot

Just after The Destruction of the Twelve Colonies, two Cylon agents discuss the problem of the remaining humans, both on the planets, and those who have escaped into space.[2] From there the events of the series are shown from a Cylon perspective, and their underlying plan is revealed.[3][4]

Edward James Olmos states: "When Battlestar fans see The Plan, they’re all going to have to go back and watch the entire series again."

tek u novembru! :drama:

jedva cekam... :hyper:
Korisnikov avatar
By Kiborg

Pa, da, a jedini peder među glavnim likovima postaje glavni negativac i stiže ga zaslužena kazna. :)
E sad, Gaetin ljubavnik :) je drugi peder, a lično Adama mu je uručio admiralske oznake i prepustio mu celu flotu dok je odsutan ;)
Sa druge strane, Gaeta se snažno borio i umro je dostojanstveno.
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by Kiborg

E sad, Gaetin ljubavnik :) je drugi peder, a lično Adama mu je uručio admiralske oznake i prepustio mu celu flotu dok je odsutan ;)
Gaetin ljubavnik je toliko bitan da mu ni ime ne navodiš :P
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by colorado
... i bolje da su umesto toga potrosili vise vremena i misli na neke druge stvari (Hera, Starbak)
obe su ispunile svoju sudbinu
- Srecan kraj tamo gde bi realisticniji postigao veci efekat (Hilou je ziv, umesto da je ostao mrtav)
ovo vrlo zavisi-serija i ima stalnu ideju bozije promisli, pa tako i zasluge, i blagoslova, mozda je on ipak time sto je voleo cylonku, bio pozrtvovan i sa njom imao dete sebi prilepio ideju heroja (u onom smislu nadcoveka, kao u mitologiji)
I predsednica ne moze da umre dok ne dodju do "izabrane zemlje" kao Mojsije,samo sto ona za razliku od Mojsija umire kada je vidi i u njoj.
- Adama daje Kamilu telefon pre no sto ga natera da spusti pistolj i oslobodi Heru??? Zar mu bas toliko veruje?
a sta je ovaj mogao svojima da kaze preko telefona tako strasno- da ce kasniti na veceru?
- Dug prikaz robotike u danasnjici. Dobro, bilo je dovoljno tri sekunde da shvatim da pravis paralelu i da hoces da kazes da se istorija ponavlja.
slazem se
Takodje je dugo trajao i deo kad je Kara utipkivala koordinate. Shvatili smo da joj je to sudbina jos u drugoj sezoni. Potvrdili ste nam i kad je svirala klavir pre nekoliko epizoda.
to se zove flashback i on u njenoj glavi duze traje, ne vide ga i drugi...njima je sec i dalje sec, dok oni nemaju flashback.
- Baltar: Ja znam da obradjujem zemlju. buhuhuhuhu!! (hahahaha)
otac mu je bio farmer, sta mislis kako je odrastao:trep:
- Kako samo zgodno i pateticno nestanu Kara i predsednica na samom kraju. Stigli smo na Zemlju. Sad mogu da umrem.. puf, nema me vise... i onda Li kaze Kari da je nikad nece zaboraviti, a Adama Lori da ce uvek moci da gleda prelep izlazak sunca. javv... swatko.
cekaj...ti sebi dajes za pravo da kazes da je nesto pateticno, a plakao si uz govor predsednice...

- Hera samo simbolicki ispadne jako bitan lik. Nista ustvari ne uradi, osim na nekom metafizickom nivou.
Jeste, Hera je metafizicki nacrtala kordinate zemlje... :roll:

- Spoznaja jedno o drugom koju dozive Gaj i Sestica... iako mi nije jasno kako Gaj prezive 150.000 godina.
vidi se da si gledao sa razumevanjem :nope:
ali do sada si vec imao prilike da procitas da to nisu u stvari Gajus i Sestica(kostimograf ih je zbog takvih kao ti i sve vreme oblacio isto, da ne bi mesao andjele sa originalima... i vidim uspelomu je)
- Nacin na koji je ispunjena Semova zelja, a i taj citat: "perfection. that's what it's about. it's those moments when you can feel the perfection of creation. the beauty of physics, the wonders of mathematics, the elation of action and reaction and that is the kind of perfection i want to be connected to."
to i jeste sjajno ostvareno
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by Kiborg

Gaetin ljubavnik je toliko bitan da mu ni ime ne navodiš :P
Gejta nije bio negativac :) samo običan čovek. Svi su oni imali mane i pravili greške, osim pravičnog kap. Helo Agatona :andjelak: :lol:

Sad kad se serija završila, moja prva asocijacija na Gejtu je onaj dramatičan trk na Novoj Kapriki kad je bilo biti il ne biti.
A nikad mi ne bi palo na pamet da mu je Hoši ljubavnik! Jesam slep :povez:
Korisnikov avatar
By colorado
Nije moj stil da cepkam poruke u gomilu citata pa da odgovaram na svaki.
Elem, nekom ne smeta koncept sudbine protiv koje se ne moze. Meni smeta, jer vise volim onaj gde je svaki pojedinac kreator sopstvene.
Hera jeste nacrtala koordinate, ali crtez nije nazvala "Koordinate do planete Zemlje". Da drugi likovi nisu imali vizije Here u svoji glavama, nikad ne bi ni znali sta taj crtez predstavlja.
Mnogo veliku ulogu igra *gde* je smesten predsednicin monolog. Da je in on bio smesten medju gomilom natrpanih klisea, sigurno me ne bi dirnuo.
Znam da je Baltarov otac bio zemljoradnik. Samo sam hteo da kazem da mi je ta scena bila smesna, na patetican nacin.
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by horus.
Edward James Olmos states: "When Battlestar fans see The Plan, they’re all going to have to go back and watch the entire series again."

o ne! :shok2:

jedva čekam i ja :P
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Sad se nešto prisećam razgovora Elen i Kalvina (odličan glumac :up: ) o tome kako je još ranije boksovao jedan Sajlonski model (ime?), ali nisu otkrili detalje.
Možda ostavljaju prostor za prequel? :trep:
Korisnikov avatar
By Nocturnal
horus.
Battlestar Galactica: The Plan is a television film set in the reimagined version of the Battlestar Galactica fictional universe. Consisting of newly filmed material and compilation of clips from the TV show and mini-series, it reveals the Cylons' plan. The film is scheduled to air in November 2009.

Plot

Just after The Destruction of the Twelve Colonies, two Cylon agents discuss the problem of the remaining humans, both on the planets, and those who have escaped into space.[2] From there the events of the series are shown from a Cylon perspective, and their underlying plan is revealed.[3][4]

Zar nije u junu :puzzle: ?
goran
Sad se nešto prisećam razgovora Elen i Kalvina (odličan glumac :up: ) o tome kako je još ranije boksovao jedan Sajlonski model (ime?), ali nisu otkrili detalje.
Možda ostavljaju prostor za prequel? :trep:
On se zove Kavil, a ne Kalvin, a unisteni broj 7 se zove Danijel :) .
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by Nocturnal
horus.

Plot

Zar nije u junu :puzzle: ?

NOX
i ja sam mislio da je u junu, ali sam skoro nasao na vikipediji da je u novembru...

inace, u aprilu ce se emitovati pilot serije kaprika, koja ce se baviti desavanjima izmejdu 2 sajlonska rata...
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
What the hell are you all talking about? Mrzi me da citam prethodno.
Korisnikov avatar
By gorilica
Jel gledao neko Kapriku?
Vredi li se skidati?
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Ja je upravo skidam :) . Javljam utiske :sudija: .
NOX
Korisnikov avatar
By Nocturnal
I da li je neko gledao The Plan :) ? Ja ga skidoh, ali ne stigoh da ga odgledam. Kakvi su utisci?
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Isto skinuo ali pokoleban oprečnim komentarima na imdb :nesiguran: još uvek ne smem da pogledam
Skidam i pilot Capricu pa ću sve džumle
Korisnikov avatar
By mitrandir
Gledao tri sezone. Sviđa mi se. Četvrtu nisam gledao.
Korisnikov avatar
By Nocturnal
goran
Skidam i pilot Capricu pa ću sve džumle
Cool je Caprica, pilot obecava... Polly Walker :love: :love: :love:
NOX
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Gledao sam i nije mi jasno zašto ima onolko negativnih komentara, šta su ti ljudi uopšte očekivali.
Meni je The Plan dobar, koliko su mogli da spakuju u dva sata. Možda bi deset epizoda bilo prikladnije.
Korisnikov avatar
By horus.
poceli hton et moi da gledamo, pa smo posle nekih 45 min. morali da prekinemo...
elem, koliko sam uspeo da vidim film je koncipiran kao fusnotica cele serije... izostaje dinamika, ali to u prvih 45 min... kada odgledamo do kraja, pisem utiske...
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Caprica je zanimljiva zbog života on the planet ali uopšte mi se ne svidja onaj concept sa avatarom mrtve devojke :nope:
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by Mahnitu

Caprica je zanimljiva zbog života on the planet ali uopšte mi se ne svidja onaj concept sa avatarom mrtve devojke :nope:
Čekaj da se avatar razmaše u svom novom telu :) Obećavajuće.
Korisnikov avatar
By unic0rn
(nista ne citam iznad zbog spoilera) :)

dodjoh kuci sav nesto hepi i opa cupa, uzeh da odgledam 10. epizodu IV serijala, nadjose oni Zemlju a ja se rasplakah ko udovica bogatasha kojoj je ostavljen samo shpajz sa shunkama. :rida: :rida:

a onda kad chuh gajgerov brojach i videh nuklearnu zimu tek onda :rida: :rida:

:zid: :zid: :drama:

javljam kad odgledam ostatak :mini:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Gotovo, odgledano :D

Pretposlednje dve epizode su me nekako smorile.. Sve chekash big bang a ono neka mlakoa limunada na ekranu...

Ali zato poslednja epizoda - savrshena. :love:

Vecina stavari je super povezana, objashnjena, nadogradjena...
Needless to say, emotivno sam se ispraznio za sledecih 3 zivota :kesa: :drama:

Evo i nekoliko screenshotova koje od uzbudjenja snimih..

http://img203.imageshack.us/img203/681/ ... 1at214.jpg
http://img40.imageshack.us/img40/681/sc ... 1at214.jpg
http://img130.imageshack.us/img130/681/ ... 1at214.jpg :love:
http://img519.imageshack.us/img519/5146 ... 1at221.jpg
http://img23.imageshack.us/img23/681/sc ... 1at214.jpg
http://img51.imageshack.us/img51/681/sc ... 1at214.jpg

So say we all!
End of line.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!