Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by Mr DeePa, da, a jedini peder među glavnim likovima postaje glavni negativac i stiže ga zaslužena kazna.Originally posted by Egmontpa nije slucajno sto je andjeo uzeo oblicje gajusa baltara koji, incidently ima svoj privatni harem.Originally posted by coloradoBSG je mormonska zavera
A to uplitanje boga i andjela u sve jer nemaju inteligentniji nacin da raspetljaju situaciju mi se ni malo ne dopada. Pogotovo sto prvo kazu da bog ne bira stranu, ali bog onda ipak odluci da pomogne "dobrim momcima" tako sto ce ruka mrtvog pilota pasti na dugme koje aktivira bombu... a letelica je bas pogodno postavljena tako da pogodi Sajlonce. To mozda pali u Poslednjem zvezdanom junaku (The Last Starfighter), ali ne ovde - suvise detinjast kraj za jednu dobro osmisljenu seriju.![]()
![]()
Originally posted by EgmontE sad, Gaetin ljubavnik
Pa, da, a jedini peder među glavnim likovima postaje glavni negativac i stiže ga zaslužena kazna.![]()
Originally posted by KiborgGaetin ljubavnik je toliko bitan da mu ni ime ne navodišOriginally posted by EgmontE sad, Gaetin ljubavnik
Pa, da, a jedini peder među glavnim likovima postaje glavni negativac i stiže ga zaslužena kazna.![]()
je drugi peder, a lično Adama mu je uručio admiralske oznake i prepustio mu celu flotu dok je odsutan
![]()
Sa druge strane, Gaeta se snažno borio i umro je dostojanstveno.
Originally posted by coloradoobe su ispunile svoju sudbinu
... i bolje da su umesto toga potrosili vise vremena i misli na neke druge stvari (Hera, Starbak)
- Srecan kraj tamo gde bi realisticniji postigao veci efekat (Hilou je ziv, umesto da je ostao mrtav)ovo vrlo zavisi-serija i ima stalnu ideju bozije promisli, pa tako i zasluge, i blagoslova, mozda je on ipak time sto je voleo cylonku, bio pozrtvovan i sa njom imao dete sebi prilepio ideju heroja (u onom smislu nadcoveka, kao u mitologiji)
- Adama daje Kamilu telefon pre no sto ga natera da spusti pistolj i oslobodi Heru??? Zar mu bas toliko veruje?a sta je ovaj mogao svojima da kaze preko telefona tako strasno- da ce kasniti na veceru?
- Dug prikaz robotike u danasnjici. Dobro, bilo je dovoljno tri sekunde da shvatim da pravis paralelu i da hoces da kazes da se istorija ponavlja.slazem se
Takodje je dugo trajao i deo kad je Kara utipkivala koordinate. Shvatili smo da joj je to sudbina jos u drugoj sezoni. Potvrdili ste nam i kad je svirala klavir pre nekoliko epizoda.to se zove flashback i on u njenoj glavi duze traje, ne vide ga i drugi...njima je sec i dalje sec, dok oni nemaju flashback.
- Baltar: Ja znam da obradjujem zemlju. buhuhuhuhu!! (hahahaha)otac mu je bio farmer, sta mislis kako je odrastao:trep:
- Kako samo zgodno i pateticno nestanu Kara i predsednica na samom kraju. Stigli smo na Zemlju. Sad mogu da umrem.. puf, nema me vise... i onda Li kaze Kari da je nikad nece zaboraviti, a Adama Lori da ce uvek moci da gleda prelep izlazak sunca. javv... swatko.cekaj...ti sebi dajes za pravo da kazes da je nesto pateticno, a plakao si uz govor predsednice...
- Hera samo simbolicki ispadne jako bitan lik. Nista ustvari ne uradi, osim na nekom metafizickom nivou.Jeste, Hera je metafizicki nacrtala kordinate zemlje...
- Spoznaja jedno o drugom koju dozive Gaj i Sestica... iako mi nije jasno kako Gaj prezive 150.000 godina.vidi se da si gledao sa razumevanjem
- Nacin na koji je ispunjena Semova zelja, a i taj citat: "perfection. that's what it's about. it's those moments when you can feel the perfection of creation. the beauty of physics, the wonders of mathematics, the elation of action and reaction and that is the kind of perfection i want to be connected to."to i jeste sjajno ostvareno
Originally posted by EgmontGejta nije bio negativacOriginally posted by KiborgGaetin ljubavnik je toliko bitan da mu ni ime ne navodišOriginally posted by EgmontE sad, Gaetin ljubavnik
je drugi peder, a lično Adama mu je uručio admiralske oznake i prepustio mu celu flotu dok je odsutan
![]()
Sa druge strane, Gaeta se snažno borio i umro je dostojanstveno.![]()
horus.Zar nije u junu
Battlestar Galactica: The Plan is a television film set in the reimagined version of the Battlestar Galactica fictional universe. Consisting of newly filmed material and compilation of clips from the TV show and mini-series, it reveals the Cylons' plan. The film is scheduled to air in November 2009.
Plot
Just after The Destruction of the Twelve Colonies, two Cylon agents discuss the problem of the remaining humans, both on the planets, and those who have escaped into space.[2] From there the events of the series are shown from a Cylon perspective, and their underlying plan is revealed.[3][4]
Edward James Olmos states: "When Battlestar fans see The Plan, they’re all going to have to go back and watch the entire series again."
tek u novembru!![]()
jedva cekam...![]()
goranOn se zove Kavil, a ne Kalvin, a unisteni broj 7 se zove Danijel
Sad se nešto prisećam razgovora Elen i Kalvina (odličan glumac) o tome kako je još ranije boksovao jedan Sajlonski model (ime?), ali nisu otkrili detalje.
Možda ostavljaju prostor za prequel?![]()
Originally posted by Nocturnali ja sam mislio da je u junu, ali sam skoro nasao na vikipediji da je u novembru...horus.Zar nije u junu
Battlestar Galactica: The Plan is a television film set in the reimagined version of the Battlestar Galactica fictional universe. Consisting of newly filmed material and compilation of clips from the TV show and mini-series, it reveals the Cylons' plan. The film is scheduled to air in November 2009.
Plot
Just after The Destruction of the Twelve Colonies, two Cylon agents discuss the problem of the remaining humans, both on the planets, and those who have escaped into space.[2] From there the events of the series are shown from a Cylon perspective, and their underlying plan is revealed.[3][4]
Edward James Olmos states: "When Battlestar fans see The Plan, they’re all going to have to go back and watch the entire series again."
tek u novembru!![]()
jedva cekam...![]()
?
![]()
NOX
Originally posted by MahnituČekaj da se avatar razmaše u svom novom telu
Caprica je zanimljiva zbog života on the planet ali uopšte mi se ne svidja onaj concept sa avatarom mrtve devojke![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!