Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
S15E09
The Last of the Meheecans

Jedna od boljih i otrovnijih posle duže vremena.

Border Patrol: When we asked Obama to stop illegal immigrants, we didn't mean to make America so s**tty they wouldn't come anymore.

@TauCeti
Ne znam. Ja ih imam skinute i pogledam povremeno neke. Vredi.
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Epizoda je odlična bila :D

Meni najbolja ona porodica što je usvojila Buttersa. Koliko stereotipa :D
Korisnikov avatar
By Mars
Meni je ipak bilo najbolje kako se Meksikanci zatrcavaju prema granici da se spasu iz USA.
Korisnikov avatar
By HalfJack
Mars napisao:S15E09Jedna od boljih i otrovnijih posle duže vremena.
Really? Gledao sam par epizoda novijih sezona i bile su mi ekstremno dosadne. :shrug: Nemam volje to uopće gledati.
Korisnikov avatar
By Mars
Razumem te skroz.
Ja ih i dalje gledam sve, onako sto se danas popularno kaze - religiozno. Ne smem da dozvolim da propustim neku dobru zbog trenda losih.

Prethodna, sa pocetka nastavka sezone, se ni meni nije dopala, ali ova poslednja jeste - pogledaj.
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Ovi su radili na nekoj predstavi, mjuziklu ili šta je već u vreme emitovanja prvog dela 15. sezone i sve je to na brzinu bilo rađeno, Human centiPad je urađena za 6 dana, recimo, čak je bila i emisija o tome na CCentralu.

14. sezona je bila super, a relativno je nova i išla nakon dosadne 13. (bar je meni bila dosadna, sa ponekim dobrim forama i zapletima). Ona epizoda o Fejsu, rak testisa, slatkovodna ajkula ... :D Vrh je bilo :)

A serija svakako nije za svakoga... pa ne treba da čudi ako se nekome ne sviđa.

I ja sam ovaj drugi deo sezone iz nekog poštovanja počeo gledati, ali srećom se popravljaju, inače bi završili u recycle binu kao i Femili gaj.
Korisnikov avatar
By Mars
Ne ocekujem ni ja da svaka epizoda bude remek-delo. Ali pojedine iz proslog serijala mi bas nisu bile jasne.
Korisnikov avatar
By Mars
S15E10
Bass to Mouth

Predosadna.
Od polovine na dalje jedva sam čekao da se završi*.

Mislim da uspeh epizode zavisi od zastupljenosti Batersa...

*Naravno, u svakoj postoji bar NEŠTO zbog čega vredi pogledati, a to je uvom slučaju a Cartman moment: "Ok well if you have a better idea - then why I'm here?"
Korisnikov avatar
By mitrandir
Tripujem li ja ili Cartman ne zvuči kako je zvučao?
Korisnikov avatar
By Mars
Misliš da mu neko drugi daje glas?

To nisam primetio.
Korisnikov avatar
By Mia123
Vecini likova glas daju autori Trej i Met pa ne vidim kako bi samo Kartmen zvucao drugacije, a ostali kao i do sada...
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Ima 4-5 ljudi koji pozajmljuju glas (koji beše stručni termin).

A epizoda je bila prilično OK. Ona epizoda iz pre 10-ak sezona o Lemmiwinksu mi je bila super, pa je tako i ova. U početku sam mislio da će praviti parodiju na Gossip Girl, mada i jesu... na neki način.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja volim što realnije teme i detalje. Kad u okviru realnog napumpaju ironiju i sarkazam do pucanja...bez pacova koji kuca po tastaturi (iako kapiram simboliku naravno).

Doduse, i "ding dong" na vrata Mel Gibsonu bi moglo da se svrsta u nerealno (npr.) al razumete sta mislim..

I epizoda sa FB mi je bila FANTASTIČNA sve dok nisu ušli tamo u virtuelni svet.
Korisnikov avatar
By Partybreaker
To karikiranje je namerno i volim što tako preteraju, odu iz jedne krajnosti u drugu.

Samo se čudim što nisu isparodirali Amy... bio sam uveren da će to biti prva epizoda, i da će nešto na foru Srbi- teroristi. (pomenuli su nešto u prvim sezonama, neku "srpsku prevaru" ako se dobro sećam)
Korisnikov avatar
By Mars
Pa, sa tek umrlima su imali onu epizodu na pocetku drugog dela prosle sezone. Kad su preko leta otisli mnogi - a Kani nije mogo da se pomiri s tim (Majkl Dzekson, Fara Foset, onaj tip sa reklama...)

Valjda parodiraju ljude dok su zivi samo...

Karikiranje volim i pa (to je South Park!) samo ne volim onu zabu sa krunom i slicne likove.
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Parodiraju sve, u najširem mogućem smislu, samo što su ih zeznuli oni Muslimani. Neke pretnje bile, da l' bombardovanje ili ubistvo, ako prikažu lik Muhameda, tako da je na CC emitovana ona glupa crna CENSORED kutija, kao i na web ripu. Za Blu-ray možda i nema cenzure.

Zaboravih da kažem, drago mi da su uključili Kenija u novoj epizodi, makar i na tih nekoliko sekundi. Vrlo vrlo retko ga prikažu, čak retko i u nekoj pozadini, onih par epizoda sa Mysterinom i onim prstenom u zadnjih par godina - toga se samo sećam vezano za Kenija, a baš ga gotivim, pogotovo one njegove matorce. :D
Korisnikov avatar
By Mars
Ja sam censored kutiju shvatio kao foru.
Korisnikov avatar
By Mars
Komentar na ovonedeljnu epizodu: ono što su nekad umeli da stave u 3 minuta - pa 25 minuta tako, sa nečim novim - sada to razvuku na jednu epizodu.

Ko da mešaš coca-colu sa vodom i tako piješ.
Korisnikov avatar
By blenta
svidjao mi se ranije
omiljene epizode mi behu sa xmas satanic critters

kako vreme odmice sve mi je bezveznije
verovatno im nestaje inspiracije pa razvlace

najvise me je smorilo onih 4-5 epizoda o coon and the friends
na pocetku 14 ili 15 sezone ne secam se vise
Korisnikov avatar
By Mars
Meni je bilo onako...Dopale su mi se aluzije na A Clockwork Orange.

Naravno, trebalo je da bude kraće, i NARAVNO bez onog a'la predator bezveznog čudovišta...
Korisnikov avatar
By blenta
jednostavo mi se cini da je sve vise fillera
a manje supstance

kao da razvlace, ne otaljavaju ali bas razvlace

ne znam bolje da objasnim
Korisnikov avatar
By Mars
Ne umem ni ja bolje od one razvodnjene kokakole...ali je tako.
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Jednostavno, fore su ispucane, tona tematike je pređena, govorilo se o svačemu. A onda činjenica da sada koriste samo poslednju modu pop-kulture za parodiju dodaje na neautentičnosti, nezanimljivosti i sl. Najveća greška je kreiranje serije. Razumem da pokušavaju postići ekonomičnost, ali opet bi trebalo da obrate pažnju na ono što rade. Daleko od toga da je loše, ali je opet nekako pusto. Sramota je dozvoliti onakvu animaciju, bezbojnost, bezličnost u 2011. godini!
6 dana je premalo za stvaranje jedne epizode. Simpsonovi se, npr, stvaraju nekoliko sedmica, a sliče po kvalitetu, produkciji (tematika je pojam koji moram zaobići, jer je nepravedno porediti jednu PG seriju i SP).

A ne razumem ni Comedy Central, toliko buke oko tog South Parka, a oni neće da pruže neku dodatnu finansijsku pomoć, već ulažu u Futuramu (koja je, btw, genijalna, ali slabije prolazi od SP-a)

Off: ne shvatam logiku da 3. sezona postoji u HD-u, a 12. ne! oO
Korisnikov avatar
By blenta
pa to je zarad toga sto poenta gledanja sp
uopste nije u animaciji niti cak video zapisu
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Ima ljudi kojima smeta loša animacija , loš kvalitet (meni , npr) ali i u drugim stvarima nazaduju, ni marketing im nije baš nešto u fulu. Sve u nekom raspadu... oO

A da, poslednja scena 15x11 - zgrozila mi se cela epizoda. Zar je to samoreklamiranje bilo potrebno??
Korisnikov avatar
By blenta
pa ljudi kojima treba flashy animacija, sarenilo i dobar marketing ne gledaju sp
nego lejdi gagine nastupe i jersey shore
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Ako je SP-u malograđanština jedan od sporednih motiva, ne mora da znači da ga ista ta rulja gleda. ;)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!