Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by konstantin lauferpotpisujem. nisu dali ni Darmu i Grega (tj Darminog tatu) ni Medu u velikoj plavoj ku?i, ni Boba kockalonea, ni džejmi olivera... a najave programa naravno ne menjaju... da nisu dali Posebne žrtve crkao bih... a nisam video ni spot sa homoerotskim elementima koji neko pomenu na drugom threadu...
kog Tv-a?
popizdeh od muzike a tek je prvi dan
Originally posted by face2faceOtprilike imam isti jutarnji ritam.
pre posla, dok se spremam, ove nedelje gledam eurosport i australian open.pokusavam da navijam izmedju tushiranja i kafe. izletim sa gajbe. posle vidim rezultat i poludim sto nisam mogao da gledam do kraja.
Originally posted by face2facePa to je neka jako stara emisija? Gde to sada ima da se gleda?
btw mmoore ima odlicnu emisiju koju gledam na via sat exploreru, ima odlicne priloge. sinoc je uporedjivao svet bogatih i siromasnih u americi...
Originally posted by face2facea meni je strašno glupo da gledam te njegove priloge od pre npr. pet godina; nekako su mi strašno neaktuelni... a ina?e me maksimalno iritira kako se prenemaže kada napravi neku psinu pa se pravi mali naivan dobar... da sam visok ?etiri metra bilo bi mu
btw mmoore ima odlicnu emisiju koju gledam na via sat exploreru, ima odlicne priloge.
Originally posted by Marsupravo to. neki pastor u nekoj vukojebini u americi koji protestuje na ulicama sa debelim nakaznim zenama i govori kako ce pederi ici u pakaoOriginally posted by face2facePa to je neka jako stara emisija? Gde to sada ima da se gleda?
btw mmoore ima odlicnu emisiju koju gledam na via sat exploreru, ima odlicne priloge. sinoc je uporedjivao svet bogatih i siromasnih u americi...
Nekada je bilo na B92.
Bogati nisu imali predstavu kolika je recimo minimalna zagarantovana cena rada, ali su znali da nabroje koje su bile dobre a koje odlicne godine berbi i vina...
Drugog dela se kao kroz maglu secam, mozda neki autobus koji su vozili i provocirali sve redom usput i gde bi stali. I neki mrsavi radikal/obrazovac (americki), gay, biblija, pakao...Ako je to to...
Originally posted by superfly
najava:
Poligraf, ponedeljak 30. januar, 19:00
gost: Bojana Leki?, generalni direktor i glavni i odgovorni urednik BK Televizije
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!