Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by konstantin laufer
kog Tv-a?
popizdeh od muzike a tek je prvi dan
potpisujem. nisu dali ni Darmu i Grega (tj Darminog tatu) ni Medu u velikoj plavoj ku?i, ni Boba kockalonea, ni džejmi olivera... a najave programa naravno ne menjaju... da nisu dali Posebne žrtve crkao bih... a nisam video ni spot sa homoerotskim elementima koji neko pomenu na drugom threadu...
btw uspeo sam na BBC prime da odgledam vikara iz Diblija (sa prevodom!) i docu Vilsona u Ljudskim instinktima... :bubblegum:
Korisnikov avatar
By Mars
A vi pustite Pink.

Tamo kako vidim nema nikakvih promena.

Ja se sit naslusah fantasticne muzike na stanicama koje su prilagodile program..
Korisnikov avatar
By face2face
pre posla, dok se spremam, ove nedelje gledam eurosport i australian open.pokusavam da navijam izmedju tushiranja i kafe. izletim sa gajbe. posle vidim rezultat i poludim sto nisam mogao da gledam do kraja.
btw mmoore ima odlicnu emisiju koju gledam na via sat exploreru, ima odlicne priloge. sinoc je uporedjivao svet bogatih i siromasnih u americi - postavljam im ista pitanja/zadatke na ulici - fenomenalno - bogati naravno ne znaju kako se kuvaju makaroni, menja kesa u usisivacu i sl.posle je isao genijalan prilog o tome kako je moore sa grupom pedera isao u nekoliko drzava u americi gde nije dozvoljeno biti javno gej i provocirao ih.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by face2face
pre posla, dok se spremam, ove nedelje gledam eurosport i australian open.pokusavam da navijam izmedju tushiranja i kafe. izletim sa gajbe. posle vidim rezultat i poludim sto nisam mogao da gledam do kraja.
Otprilike imam isti jutarnji ritam.

Podsetili ste me na vest koju smo juce dobili kao zanimljivost (za neke No.1) i kao informaciju od zivotne vaznosti (sa neke No.2 ). Glasi:

'Snimanje Grand Show-a u studiju na Kosutnjaku se odlaze zbog dana zalosti. Medjutim, promocija novog CD-a popularnih 'Rokera s Moravu' ce se ipak odrzati u Klubu Bardova 25. 01. 06.'
Korisnikov avatar
By Mars
btw mmoore ima odlicnu emisiju koju gledam na via sat exploreru, ima odlicne priloge. sinoc je uporedjivao svet bogatih i siromasnih u americi...
Pa to je neka jako stara emisija? Gde to sada ima da se gleda?
Nekada je bilo na B92.

Bogati nisu imali predstavu kolika je recimo minimalna zagarantovana cena rada, ali su znali da nabroje koje su bile dobre a koje odlicne godine berbi i vina...

Drugog dela se kao kroz maglu secam, mozda neki autobus koji su vozili i provocirali sve redom usput i gde bi stali. I neki mrsavi radikal/obrazovac (americki), gay, biblija, pakao...Ako je to to...
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Kupper
Medjutim, promocija novog CD-a popularnih 'Rokera s Moravu' ce se ipak odrzati u Klubu Bardova 25. 01. 06.'
Culi za Show Must Go On.
I pogresno protumacili.
Korisnikov avatar
By jukie
btw mmoore ima odlicnu emisiju koju gledam na via sat exploreru, ima odlicne priloge.
a meni je strašno glupo da gledam te njegove priloge od pre npr. pet godina; nekako su mi strašno neaktuelni... a ina?e me maksimalno iritira kako se prenemaže kada napravi neku psinu pa se pravi mali naivan dobar... da sam visok ?etiri metra bilo bi mu :vudu: :die:
Korisnikov avatar
By face2face
Originally posted by Mars
btw mmoore ima odlicnu emisiju koju gledam na via sat exploreru, ima odlicne priloge. sinoc je uporedjivao svet bogatih i siromasnih u americi...
Pa to je neka jako stara emisija? Gde to sada ima da se gleda?
Nekada je bilo na B92.

Bogati nisu imali predstavu kolika je recimo minimalna zagarantovana cena rada, ali su znali da nabroje koje su bile dobre a koje odlicne godine berbi i vina...

Drugog dela se kao kroz maglu secam, mozda neki autobus koji su vozili i provocirali sve redom usput i gde bi stali. I neki mrsavi radikal/obrazovac (americki), gay, biblija, pakao...Ako je to to...
upravo to. neki pastor u nekoj vukojebini u americi koji protestuje na ulicama sa debelim nakaznim zenama i govori kako ce pederi ici u pakao
By superfly
22:15, top lista nadrealista iz 1989. na bosanskoj televiziji, re?i ?u ono što i mom dragom de?ku: nekad sam ose?ao nostalgiju gledaju?i emisije iz tog doba. sad ose?am mu?ninu, iz više razloga.

onda se u 22:30 prebacujem na bbc prime da otpratim absolutely fabulous. dve nadrogirane luda?e i raspoloženje se popravlja, a tu je i srpski subtitl koji je dobro odraðen.

vrisak u 23:00, koncert neke umetnice pod imenom divine na pink televiziji, iz man?estera 1983. godine: super popunjena drag queen cvili uz jako dobar elektronski zvuk. koncert se zavr?ava i sledi mini film desenchantee drage mylene farmer, zatim ru paul i spot za stvar supermodel ...
Korisnikov avatar
By Super Mario
Sanja Marinkovi? je i ove nedelje pozvala najve?i šljam u svoju "emisiju" i time opravdala još uvek nedodeljenu titulu "najve?eg zla srpskog novinarstva"
Korisnikov avatar
By Kupper
Sem Branke Pujic. Nije mi jasno sto je pristala da bude gost sa one tri....

A jeste l' culi u 'Timofejevu' kako Marcelo plete Sanju (radim puno a hranim se lako) u novoj pesmi s drugog albuma? Decko je fenomenalan.
Korisnikov avatar
By Super Mario
Pojasni za Marcela, nisam gledao timofejeva (nikad to i ne radim) :elf:
Korisnikov avatar
By Kupper
Pa angazovani rep, nesto kao BG sindikat. Oplete sve zivo, politicare i pevaljke posebno. I Pink, da ne zaboravim. I zemlju u kojoj zivimo....U toj pesmi veceras u jednom delu se sprda sa Sanjom i onom glupavom reklamom za cips...da - 'zivim brzo a hranim se lako'.

Treba cuti, tesko mi je da prepricam jer toliko toga samo u dve pesme koliko je odrepovao da bi mi bila potrebna cela strana.
By superfly
najava:

Poligraf, ponedeljak 30. januar, 19:00
gost: Bojana Leki?, generalni direktor i glavni i odgovorni urednik BK Televizije
Korisnikov avatar
By Mars
Nadam se da ce da probiju termin trajanja emisije.

Jako sam uzbudjen, kao i svaki put kada mogu da prisustvujem sudaru mozgova (a uz odsustvo bezobrazluka, kad su ovo dvoje u pitanju).
Za samu temu me nije briga.
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by superfly
najava:

Poligraf, ponedeljak 30. januar, 19:00
gost: Bojana Leki?, generalni direktor i glavni i odgovorni urednik BK Televizije
:shocked: :molise:
Korisnikov avatar
By Kupper
Bojana ce da ga pojede za dorucak. Nikako ne mogu da se slozim da je Cosic trust. Naopako.
Korisnikov avatar
By Mars
Moze da bude samo vecera, a i to sumnjam.
:marsponovosvebukvalnoshvata:

Cenim i njen i njegov mozak, svaki na svoj nacin.

S' tim sto je njen recimo Paula Radcliffe u maratonu, a on Asafa Powell na 100 metara.
Korisnikov avatar
By Kupper
Ne slazemo se i to je cela prica. Ako si vec usporedio atleticare ja bih rekao da je ona Marija Mutola a on (koji crni Asafa) na primer jedan od Marokanaca na 10.000 metara, jedan od onih sto su stalno cetvrti iza obaveznih Etiopljana.
Korisnikov avatar
By Mars
Namerno sam njega ubacio na kratke staze nju na duge.
Nebitno od poretka, koji je po meni sampionski a po tebi ne.
Korisnikov avatar
By Mars
Prvi utisak emisija o Slavku Curuviji, RTS1. Jezivo.

Drugi je lep, malo mi je i oko zasuzilo: genijalni i fantasticni Rambo Amadeus koji je odrzao koncert za osobe sa specijalnim potrebama.

"Radikalni hamas je jedno, a Marsovo dupe nesto sasvim drugo"
(drevna persijska poslovica)

http://www.yachtworld.com/
Korisnikov avatar
By IriS
Moj utisak, kad okrznuh okom svojim slabašnim TV aparat, je nova/stara frizura Droce Pržan... ajme meni :drama:
Kad bi samo ?utala i šetala frizuru, sve bi bilo divno... bar za moje o?i :iskolacen:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
cini mi da sem serije Darma & Greg nema nista zanimljivo da se gleda na tv. jos uvek zalim sto po hiljaditi put ne repriziraju Will&Grace ili Sex & The City. Kvalitetnih autorskih emisija nema na vidiku, sve sami pokusaji i promasaji ( Kljuc ili kako vec sa Miljkovickom, koja svakom temom koju izabere pokazuje koiko je zapravo neobrazovana. zatim Klopka prodane Olivere, a nekad sam ju cenio... zavrsio i Kulturni Nokaut, koji je nekada davno iznacio nesto ali, sto Tijanic dotakne...). Sto je najgore od svega, ja nemam kablovsku - propast. da mi nije neta:zid:
Korisnikov avatar
By face2face
CURUVIJA SPECIJAL, RTS
@mars> sta ti je jezivo? tema? sadrzaj (nacin na koji je emisija uradjena)?
Korisnikov avatar
By Mars
Jezivo mi je bilo podsecanje na zivot pod diktaturom crveno-crne koalicije. I neka moja vizija kako je moglo da bude jos gore i od toga (inicirana onim delom u kojem se Seselj zaklinje kojih sve medija vise nece da bude u Srbiji).

Korisnikov avatar
By Mars
Seka Sablic, Glamurama.

Nisam gledao prilog od pocetka. U delu koji jesam, pricala je kako je ogorcena tretmanom prema mladim ljudima u ovoj zemlji (povod mi je malo bezveze, M.M.11 sec.)...
Ali je Seka bila fantasticna, dama, cak i kad izgovara reci dupe, sise, pica. Nimalo vulgarna kao I.B...

Korisnikov avatar
By Mars
Balkanskom Ulicom, danas, Eva Ras.

Nije da sam preterano fasciniran glumicama u godinama, kao sto neko moze da zakljuci na osnovu ova dva vezana posta, ali...

Zbog one jedne emisije vredi blanko placati TV pretplatu sledecih godinu dana.

"Ovde je sve moguce. Svaki dan cekam da u novinama saznam kako moje dupe nije moje, vec Marsovo!"
(Miroljub Labus, podpredsednik Vlade Srbije i visoki funkcioner G17+)

http://www.torino2006.org/ENG/OlympicGa ... index.html
By Sixto
Slazem se!
Veceras, Piramida, stavila je Sutanovca namesto koje mu pripada, nenametljiva, pristojna, bez da je i jedan ton povisila!
Svaka cast Evi, retko prijatna osoba!
Ona Nevisitcka, biser ko i svake nedelje!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!