Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by Renoir
Nadam se da ce u cetvrtak na Novoj TV nastaviti sa serijom...![]()
posle letnje pauze...
Bree Van.... je awesome!![]()
Longoria je HOT!!!!
Steta sto Jesse Metcalfese vise ne pojavljuje!!!!!!!!!!!!!!
Zbog njega sam i poceo da gledam seriju...i u medjuvremenu sam rekao sebi...'This is great!'
the rest is HIStory![]()
Originally posted by shumadinac
da, da, treća sezona (KONAČNO) kreće 24. septembra (na ABC)...jedva čekam, ne mogu više da čekam...druga sezona je meni mnogo bolja i opičenija od prve, pa tako ne mogu da verujem da je većini amerikanac druga sezona bila veoma "dosadna"![]()
tako da ko nije gledao drugu sezonu, preporučujem da je pogleda sad kad krene na TVu, jer je stvarno zanimljiva. Ja sam je gledo već par puta, pa sad jedva čekam da se priča nastavi za dvadesetak dana...
Od likova su mi svi dobri.Ali u drugoj sezoni Edie mi je bila extra.Ona i njene komične situacije (a još bolje je kad se i Susan uključi).Konačno su joj dali malo veću ulogu.I Lynette je bila super.Malo je počela jedino da me nervira Susan, a i Zach i Paul.Oni i njihove uloge mi nikad nisu bili zanimljivi, i nadam se da će ih biti sve manje....
...i tako desperately waiting...![]()
Originally posted by shumadinac
ma nisam mislio na manju ulogu Susan, jer ona i jeste njihova omiljena i glavna glumica, već na Zacha i Paula.A Susan mi je stvarno dojadila, stvarno mi nije više zanimljiva, ni ona ni ona njena naivna i nevina faca...
nego, u zadnjoj epizodi nije bilo Edie...nadam se da je nisu izbacili....
...još 18 dana!!!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!