Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By ok_decko
Meni je generalno s3 za sada all time fav, sjajni izazovi, genuine drama i sjajne queens (ako izuzmemo filler ones tipa venus i finiks). Iako je bilo super queens u narednim sezonama meni su raja i yara i dalje omiljene i isto me boli dupe da li je rajina pobeda bila namestena ili nije, po meni nije trebalo nista ni da demantuje u hey qween prosle godine
Korisnikov avatar
By ok_decko
Sad sam pogledao, sjajan je, narocito kraj. Mislio sam da ce biti malo vise adore kao u i look fucking cool, but hey :alexis:
Madonna napisao:A sad da slusamo

POUNDCAKE

COME TO BRAZIL :love:
Sto me podsetilo sad - ne znam da li je neko od vas gledao brazilsku verziju rpdr akademia de dragas (tako nekako), rec jednu nisam razumeo ali me je toliki cheap trash prikovao za yt, obe sezone sam odgledao [emoji38]

I wonder if lil poundcake still has twitter account lol
By Sixto
Fantasticno mi je kako Alaska kao osoba koja ne pokazuje diverzitet u tom sto radi gura tako daleko. Ona je ista od pocetka do danas. Vizuelno, fore, performansi, sve zivo...
Korisnikov avatar
By Anhedonie
valentina omiljena omiljena :love: ovu sezonu gledam bukvalno samo zbog nje
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Shea Coulee, Valentina i Sasha Velour su mi omiljene, deff :love:
Korisnikov avatar
By Madonna
lee dawson kralj.
ako ode valentina kroz dve epizode kao sto pricaju, to je za mene kraj sezone
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
dabogda crko lik iz srbije koji je spojlovao poslednju epizodu u komentarima na rarbg.to
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
kakav jebeni pičvajz od epizode i cele sezone

pritom sam navijao za pobednicu

ali način na koji su izabrali top 2 pa nju kao pobednicu je budibogsnama † † †

Ru i produkcija su se basically posrali po sopstvenoj emisiji

prvo nebuloza da ogorčene gubitnice biraju top 2 (i tu stave KENEDI)

potom meganebuloza da se za krunu lipsinkuje, gde je Kenedi zapravo izdominirala nad Trixie

no Ru ipak izabrala Trixie (što je logično, ali čemu onda onaj lipsync?)

tako da su sjebali sve i svja

sjebali su Shangelu jer je objektivno zaslužila da bude u top 2 ali Ru je izabrala: drama&plot-twists > quality

sjebali su Kenedi jer su joj kao fol dali šansu da dobije krunu, ona je tu šansu maksimalno iskoristila - i opet ispušila

sjebali su Trixie jer, iako realno zaslužuje da bude pobednica - taj poslednji lipsync nastup je bio meh i krunisanje nakon toga je prosto nekako bljutavo

jedino Bebe nisu sjebali, ona je zasluženo ispala

summa summarum:
Korisnikov avatar
By bern
navijao sam za shangelu i žao mi je što nije pobijedila.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Slika

Podrška prethodnih učesnica i lajkovi su objektivno nebitni, kao i donji deo tabele. Te i nije neka značajna razlika. Pritom, ako se uzme u obzir i poslednja epizoda gde je Bebe sjebala koreografiju i imala osrednji kostim, a gde je Kennedy tek potpuno fejlovala runway, Shangela i Trixie su trebale biti top 2. Ne bi mi smetalo i da je pobedila Shangela, Trixie je moj lični izbor.
Korisnikov avatar
By 李香兰
Ako skloniš sa strane Fan i Alum support i ovaj Number of shady beefs (ne kontam kako je ovo bitno iako isti score imaju obe), ja i dalje u listi vidim Bebe ispred Trixie. Za Shangelu je očigledno.

Challenge wins - isto obe

Lipsync wins - Bebe +1

Times in the bottom - Bebe jedanput manje od Trixie. Bebe +1

Made it werk - Trixie je definitivno bila bolja kao Fake Bitch nego Bebe kao Jungle Kitty, znači - Trixie +1

Fucked it up - Shy virgin je pokupila i poneki smeh dok Snatch Game Trixie ..... ono .... baš zaslužen bottom. Bebe +1

Znam da voliš Trixie ali najobjektivnije ovo je najlošiji perfomance kao winner u dragrace herstory, all stars i regular seasons

ima tri osobe (dve ako ne računaš ben) iza ledja koje su bile dosta bolje, a celi cast je bio mnogo slabiji od All Stars 2 svakako.

bilo bi bar malo manje nefer da su stavili shangelu i trixie u top 2, i onda trixie pobedi.. mada ne znam da li bi mogla da se takmiči sa shangie u lipsync-u, u prethodnim epizodama joj je svaki lip sync bio meh. dok shangie...
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
U pravu si, ali - to je važilo do poslednje epizode. U poslednjoj epizodi Kennedy i BeBe su potpuno uprskale stvar i jedino pravedno bi bilo da u top 2 završe Trixie i Shangela. Msm BeBe je izašla u jednodelnom kostimu koji izgleda kao da je kupljen za 30$ na eBay-u i slučajno opran sa belim vešom na 90 stepeni, gurl bye. :lol:

Slika

Also:
Slika

E sad, da se pobednica bira lipsync okršajem... ne znam, malo mi je bezveze. Zavisi mnogo i od same pesme - recimo, uz Wrecking Ball bi čak i BenDeLa izgubila od, pa, skoro bilo koga, jer jedino što ume u lipsync-u je taj neki njen specifičan komični vodvilj koji nikako ne ide uz Miley-inu patetičnu pesmu. Ali BeBe je zasluženo ispala, bez obzira na track record, njen drag i persona ne mogu da prismrde ni Shangeli, ni Trixie.

Ali mislim da je potpuno pogrešno da uopšte pljujemo po samim učesnicama, poenta je u tome da su producenti nekako uspeli da razočaraju 99% gledalaca (čak i ljude koji su navijali za Trixie) time što su postavili skroz nefer pravila igre u poslednjem trenutku.
Korisnikov avatar
By blenta
Slaba sezona all around

Meni bi bilo okej da je pobedila Kenedi jer mi je nekako konzistentno jako okej i ne izvodi kerefeke. Ono so ume uvek uradi odlicno, a ono sto ne ume dobro improvizuje,

Sangela je objektivno ( i subjektivno ) bila najbolja iako je ne volim jer je najiritantnija osoba u RPDR pored sve konkurencije.
Ne bih bio zadovoljan da je pobedila iako je najbolja jer je imala 54 sanse. Prakticnoima vise radnih sati u RPDRod pit crew-a.

Bebe mi je potpuno bezveze i predosadna i ne bih ni gledao track record glede nje jer se svaki put nisam slagao sa njenim pobedama i neeliminacijom - kao da je namerno zadrzavana.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
rupaul je najvece dobro i zlo u drag kulturi, dobro za rasprostranjenje i popularizaciju, zlo po samu kulturu. pravi drame van svoje emisije, postavlja standarde svadja i kultova, normalizuje ponasanje koje je destruktivno po zajednicu, postavlja neiskrenost i glumu kao dobru osobinu itd. da je pre 2-3-4 sezona prestao da snima emisije situacija bi bila bolja.
Korisnikov avatar
By 李香兰
ne sviđa mi se rupaul nikako više. onaj kontroverzni intervju da ne želi trans drag queens na showu više je isto bio užas.

kad su pitali giu gunn da dođe na all stars i rekli joj da je hoće samo ako će u confessionals i work room da se obuče/'izgleda' kao dečko a ona uveliko obavila SRS i na kraju tranzicije.
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!