Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Ček ček ček ček - sutra je finale?!?!?!!

Šta bi sa top 3 prvo??

Pa onda onaj big crowning event u onom teatru????
Korisnikov avatar
By Madonna
ma napravice neku smicalicu

i live for this shit
bukvalno jedino čemu se radujem :radosnice:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
i ja se nadam da će biti neka forica, na fazon

"And the winner of RPDR All Stars is....

... going to be announced at the special crowning event next week."

Ili tako nešto. Bilo bi VRLO underwhelming i antiklimaktično da se ovako završi.
Korisnikov avatar
By Madonna
Nervozan sammm
Bilo bi sranje da ne pobedi katya ali bi bilo sranje i da alaska ne pobedi. ali bih vise bio ok s tim da katya pobedi. Najvise bih voleo da pobede obe #1sttimeinherstory
Korisnikov avatar
By Pauceti
Verovatno ce biti: And the winner of all stars two is .... going to be announced next week.
Mada Raja i Raven rekose da treba jos 3 epizode da bude. Ova sad, finale, i sta je izmedju?
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Izgleda da će stvarno biti finale večeras :(

Ili prave vrlo elaborate marketinšku foru sa ovim objavama da je večeras crowning, i ono kao - spoiler alert i sve to. GAWD.
Korisnikov avatar
By ok_decko
Sad sam i ja procitao u opisu vecerasnje epizode da je crowning veceras, reunion sledece nedelje.

Ako je crowning veceras, negde sam kao madonna - rationally, alaska treba da pobedi, emotionally - #teamkatya

E sad, na reditu se spominje i neki twist at the reunion sledece nedelje.

Im on the tips of my toes
Korisnikov avatar
By ok_decko
To bi bilo win-win, makar za mene.

Ta finalna epizoda je svakako davno snimljena, as2 je snimana pre s8, reunion je jedina epizoda koja se snima u nedelji emitovanja, 2 dana ranije ako se dobro secam.

Ako bi to hemo bio twist o kome se govori, to bi samo bila sada, kada si to spomenuo, normalna reakcija na trenutne glasove na drustvenim mrezama - katja trenutno ima samo na instagramu vise glasova nego ostale zbirno na svim drustvenim mrezama.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
E vala ja stvarno ne mogu da razumem Katjin lipsync. Kao da ju je neko naterao da bude mrtvo puvalo.

Zapravo kontam i da je malo edit odgovoran (ali samo malo), verovatno su sve imale neki gimmick u poslednjem refrenu, ali je Alaskin stvarno najbolji.

Nevertheless, ne mogu reći da Alaska nije zaslužila pobedu.

Ali Katya je krunisana all star kraljica mog srca. :love:

Sve u svemu....... meh.

I neverovatno antiklimaktično i underwhelming finale.

:placko:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Alaska zasluzuje pobedu najvise. Katya je s ovom suknjom i tim lipsyncom izgledala kao seljanka, amaterka.

Da joj nije genijalnog humora, mrtvo puvalo.

No, Katya kao fan fav ce da zaradi desetine hiljada dolara pa se nesto ne jedim za nju. Alaska je Drag race materijal, promoter. Katya je zabavljac
Korisnikov avatar
By ok_decko
Speculum Columbae napisao:Condragulations, Raja

nažalost niko neće shvatiti referencu.
Dve stvari mi padaju na pamet:

1. Za raju se znalo od prve epizode da je pobedila zahvaljujuci perez hiltonu

2. Raja je bila ru's "mezimica" (pusila mu je k'o da sutra ne postoji) sto je krunisala pobedom u svojoj sezoni

Sto se tice epizode, u toku live stream neko je napisao - i saw alaska 45 mins ago, realised she was going to win and i made my peace with it [emoji38]

Sama sezona mi je bila odlicna, neuporedivo bolja od rupauls best friends race aka s8. Sa as1 necu ni da poredim
Korisnikov avatar
By Madonna
I meni je ova sezona vrh. Iako bi bila jos bolja da je sve islo po mom ali avaj
A raja mi je jedna od omiljenih ikada sve i da je bilo namesteno kao sto vrv jeste
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!