Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Galateja napisao:Na žalost, meni se bez obzira na dnevnicu čini da je aplauz Bori bio iskren.Meni uopste ne.
blenta napisao:shvatamIskreno, mislim da Maja Volk nije bila na minimumu.
meni postaje problem to sto mi kriterijumi padaju
pa mi dodje drago kad neko zadovoljava minimum minimuma
(da ne koristim tu rec koju ne volim)
Popeye napisao:i onda ti stripi velis da je isto u hrvatskoj i srbiji. well, takve pizdarije ipak vise ne mozes cuti na hrvatskim kanalima. bar su se homofobi upristojili u odnosu na epohu rođe i rojsa.Da, ali zato imate super evropski orijentisanu vlast koja aminuje neofašizam i ponosi se proterivanjem Srba. Naravno da nije isto u Hrvatskoj i Srbiji. I sreća je da je tako.
Hans napisao: Da, ali zato imate super evropski orijentisanu vlast koja aminuje neofašizam i ponosi se proterivanjem Srba.nobody's perfect.
A neki ekstremniji licemeri među vama se nadaju 'da će se ta vlast promeniti'. Da, vi očekujete da dođe još neka radikalnija gora od Kosorke i njenih poltrona.raznoliko je hrvatsko biracko tijelo, no kako stvari sada stoje, na izborima u prosincu pobijedit ce lijevo-liberalna koalicija.
Popeye napisao:i onda ti stripi velis da je isto u hrvatskoj i srbiji. well, takve pizdarije ipak vise ne mozes cuti na hrvatskim kanalima. bar su se homofobi upristojili u odnosu na epohu rođe i rojsa.Pa dobro, kaskaju koju godinu, ali sve se to preljeva vamo - tamo.
ja sam ispalio gledajuci ove 'žene' i slusajuci taj aplauz idiotske publike.
Popeye napisao: tako da si jos ok prosao u dubrovniku, bolje nego paki i ja u splitu.U Rovinju mi je pak prošle godine bilo super.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!