Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Agenti FBI-a Chet Desmond i njegov partner Sam Stanley istražuju ubojstvo konobarice Terese Banks u malom gradiću Deer Meadow, u državi Washington. Nakon što je Desmond pronašao misteriozni dokaz u vezi ubojstva on neobjašnjivo nestaje. Nakon toga radnja filma se pomjera godinu dana kasnije u obližnjem gradiću Twin Peaks i slijedi događaje u zadnjoj sedmici života Laure Palmer, problematične tinejdžerke, koja je imala dva dečka, vatrenog buntovnika Bobby Briggsa i povučenog motoriste Jamesa Hurleya. U tih sedam dana slikovito je prikazana njena ovisnost o drogama, njen odnos sa njenom komplikovanim, i vjerovatno šizofreničnim, ocem Lelandom.http://www.imdb.com/title/tt0105665/
Originally posted by Tungiuh, šerilin fen... kako je bila hypnotic...
Gledao sam samo zbog Sherilyn Fenn...![]()
Originally posted by Lepa Krepa
![]()
đe uopšte nestade to naočito čeljade?
Originally posted by walt333nice
U mom selu postoji jedna saljiva intelektualna doskočica koja nije ni smešna a ni intelektualna. Jasan si kao Tvin Piks.
Originally posted by Lepa KrepaKoji pogled:evil:
![]()
đe uopšte nestade to naočito čeljade?
Originally posted by Tungija sam je gledala u nekom tv-filmu o elizabet tejlor, čini mi se dvodelnom. igrala je dotičnu.
Ne secam se da sam je gledao u nekom filmu.Ne znam sta se desilo sa njom.Kasnije sam je brkao sa Lindom Fiorentino.Sve sto znam je da se zabavljala sa Johnny Deppom:)
Originally posted by TungiOMG, kako sam se ja palila na tu zenu!!!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!