Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

By nisam gay
dokle su stigli na rts,moram ponovo da gledam ceo serijal,skinucu ga sa neta,ali zadnja epizoda je kraljevska
Korisnikov avatar
By V25
Ja sam na dvd-u odgledao celu seriju u poslednjih 6 dana!!!! Remek-delo!!!! Sjajno!!!! Sheryl Lee je prelepa!!!! :dance:
Korisnikov avatar
By Lunja
VECERAS
TV OBN (ko hvata - hvata :D )
22h
film TWIN PEAKS: Fire Walk with Me
:love:
http://www.obn.ba/?otvori=program&id=6707
Agenti FBI-a Chet Desmond i njegov partner Sam Stanley istražuju ubojstvo konobarice Terese Banks u malom gradiću Deer Meadow, u državi Washington. Nakon što je Desmond pronašao misteriozni dokaz u vezi ubojstva on neobjašnjivo nestaje. Nakon toga radnja filma se pomjera godinu dana kasnije u obližnjem gradiću Twin Peaks i slijedi događaje u zadnjoj sedmici života Laure Palmer, problematične tinejdžerke, koja je imala dva dečka, vatrenog buntovnika Bobby Briggsa i povučenog motoriste Jamesa Hurleya. U tih sedam dana slikovito je prikazana njena ovisnost o drogama, njen odnos sa njenom komplikovanim, i vjerovatno šizofreničnim, ocem Lelandom.
http://www.imdb.com/title/tt0105665/
Korisnikov avatar
By colorado
Meni se ponovo gleda, ali ovaj put sve epizode onako maratonski... i s nekim, pa da komentarisemo... i da imamo puno neke super hrane i vina... joj.
Korisnikov avatar
By mitrandir
Posle dvadesetak godina, opet gledam Twin Peaks. Prvi put sam tu seriju gledao kao klinac, ali sem muzike, koju i danas smatram vrlo upečatljivom, vrlo malo mi je ostalo u sećanju.

''

Iako serija ima skoro tipičnu bolest svih TV serija a to je prilična razvodnjenost pred kraj (u ovom slučaju, skoro cela druga/poslednja sezona), mislim da je Twin Peaks vredna gledanja. Atmosfera je ... da kažem čudna, neobična, ostavlja jak utisak. Serija je zabavna jer, mada je svrstavaju u drame sa primesama horora, sadrži i dosta humora.
Svako ko je gledao i voleo X-Files ima moju preporuku da odgleda i Twin Peaks - negde sam pročitao da je ideja za Dosije X rođena gledanjem Tvin Piksa.

Wiki:
"Twin Peaks is an American television serial drama created by David Lynch and Mark Frost. The series follows the investigation, headed by FBI Special Agent Dale Cooper (Kyle MacLachlan), of the brutal murder of a popular teenager and homecoming queen, Laura Palmer (Sheryl Lee). Twin Peaks' pilot episode was first broadcast on April 8, 1990 on ABC, which led to another seven episodes being produced and a second season, which aired until June 10, 1991. The show's name came from its setting, a small fictional Washington town. Exteriors were primarily filmed in Snoqualmie and North Bend, with additional exteriors shot in southern California. Most of the interior scenes were shot on standing sets in a San Fernando Valley warehouse.

Twin Peaks became one of 1990s' top-rated shows, a critical success both nationally and internationally. Reflecting its devoted cult fan base, the series became a part of popular culture, referenced in other television shows, commercials, comic books, video games, films and song lyrics. Declining viewer ratings led to ABC's insistence that the identity of Laura's murderer be revealed midway through the second season, a ratings ploy, which interfered with several other long-running story lines. In 1992, the series spawned a prequel, the film Twin Peaks: Fire Walk with Me, a commercial failure in America. In 2007, Twin Peaks was listed as one of Time magazine's "100 Best TV Shows of All-TIME."

Slika
Korisnikov avatar
By Srklet
prva sezona genijalna. druga odron.
Korisnikov avatar
By Tungi
Gledao sam samo zbog Sherilyn Fenn... :)

Poslednji put sam pratio na BK,pre nekoliko godina,posle serije Oz.
Korisnikov avatar
By mitrandir
Oh my Cher!!! Došao je dan da se i ja složim sa Popajem. Slažem se da je druga sezona loša. U stvari, Čini mi se da serija kreće nizbrdo od epizode u kojoj saznaju ko je ubio Loru Palmer.
Korisnikov avatar
By pochi
mene mrzelo da gledam. da gledam? ^^
Korisnikov avatar
By walt333
U mom selu postoji jedna saljiva intelektualna doskočica koja nije ni smešna a ni intelektualna. Jasan si kao Tvin Piks. Potpuno bespotrebna konstatacija, ali eto... napisah. :retard:
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Lepa Krepa
Originally posted by Tungi

Gledao sam samo zbog Sherilyn Fenn... :)
uh, šerilin fen... kako je bila hypnotic... :love:
đe uopšte nestade to naočito čeljade?
Koji pogled:evil:

Slika

Ne secam se da sam je gledao u nekom filmu.Ne znam sta se desilo sa njom.Kasnije sam je brkao sa Lindom Fiorentino.Sve sto znam je da se zabavljala sa Johnny Deppom:)
Korisnikov avatar
By Kiborg
Lepa serija, mahnito sam je pratio kad se prvi put emitovala na ovim prostorima. Što zbog glavnog glumca, Kyle MacLachlan-a, što zbog interesantne tematike kojom se bavi.
Ipak, ne sviđa mi se što je nedovršena, nekako ne volim kad odgledam 30 epizoda nečega i nemam utisak da je stvar barem, koliko toliko, razjašnjena.
Mada ko zna, mali sam bio kad sam to gledao, možda treba da ponovim gradivo :D Al me mrzi sad :lol:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Tungi

Ne secam se da sam je gledao u nekom filmu.Ne znam sta se desilo sa njom.Kasnije sam je brkao sa Lindom Fiorentino.Sve sto znam je da se zabavljala sa Johnny Deppom:)
ja sam je gledala u nekom tv-filmu o elizabet tejlor, čini mi se dvodelnom. igrala je dotičnu.

linda je isto :mljac: al' ne kontam kako si uspeo njih dve da pobrkavaš? :lol:
Korisnikov avatar
By Srklet
pa kako niste šerilin gledali u treš erockom remek-djelu 'two moon junction', u reziji kralja softcore drametina zalmana kinga? :drama:
Korisnikov avatar
By Tungi
Gledao sam davno neki film(Last seduction,moguće).Od tad ih brkam:)

Ma liče :)

Slika
Korisnikov avatar
By Mahoney
ala userete svaku temu, svaka čast...
:right:

pričamo o seriji Tvin Piks?

gledao sam je premijerno na TV NS, početkom 90-tih.
tada sam slabije kapirao, ali u reprizi sam se zaljubio.
u atmosferu i priču.

nikad toliko iščekivanja, nikad takvog zapleta, nikad tolike radosti (zbog jedne serije)...
:shocked:

ehhh, stara dobra vremena.
Korisnikov avatar
By Dina
Obozavala sam tu seriju ali kad se prvi put prikazivala... Kad sam pokusavala da je ponovo gledam nekako mi je bilo daleko od prvog utiska te sam prekidala...
By playada
To mi je omiljena serija ikada!!!Svake godine je odgledam je bar po jednom!
Čak ima i tajni dnevnik lore palmer gde se opisuje šta joj se sve dešavalo od njene 12 godine kada je u stvari BOB počeo da je opseda:(((
By alexandermagic
Gledao seriju. Ne mora se biti ekspert pa zaključiti da je druga sezona bila neuporedivo lošija od prve, a u samom startu nije ni planirana.

Omiljeni lik -- Bobby Briggs :drkanje: , a najljepša glumica, ubjedljivo -- Mädchen Amick, koja je oživotvorila lik Shelly Johnson.
Često poslušam i soundtrack.

Prijatno i doviđenja. :kafa:
By aleksdj
Dajte molim vas...serija je zesci smor...

Ja sam bas bas ljubitelj horora a ova serija je valda jedina tog zanra koju nisam mogao da gledam ni kao klinac niti mi pada na pamet da je gledam sad:cyborg:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!