Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By gari
Simpati?na serija, ali ciljana da pokaže /kao i u svim ameri?kim serijama i filmovima/ kako su tamo velike slobode, pa eto može gay da bude sa ženom, da može slobodno da gradi karijeru /kao što su i svi šefovi policije CRNCI???/. ?ista propaganda, od svega toga tamo nema ništa. Ali, serija kao serija /da nije propagandna/ je sasvim solidna i pitka.:indijanac:
Korisnikov avatar
By spliff
- damn, there's a cop.
- i'm on it!
....
- there is a nun.
- i'm on it!
....
- wait. will didn't teach me how to brake. car stop! car stop!

:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By gari
Novo lice, pa još uniformisano! A šta fali našim "policajima"? Ha?! Izdajnici jedni, za jednog ameri?kog pajkana dali bi...da ne kažem šta. Kao da su naši šugavi...
:eevil:
Korisnikov avatar
By spliff
i love the men in uniform

:love:
By Storm
Ina?e taj glumac je glumio i u Sex and the City - pojavio se u jednoj epizodi kao tip sa neukusnom spermom. Jednom za doru?kom Samanta je izjavila: "I'm dating a guy with the funkiest tasting spunk... "
:lol:
A u Will&Grace bolje izgleda bez uniforme, jer je garderoba/fashion jedna od ja?ih strana W&G. Will je npr uvek savršeno obu?en.
Korisnikov avatar
By gari
Lako je njemu da bude dobro obu?en, možda ga obla?i "Prvi maj" iz Pirota. Ko bi ga znao. Ina?e Will je upravo sladak sa onim svojim osmehom.
:pegla:
By littlejohn
Dobicu dijabetes od toliko slatkoce! Jedino slatko u seriji je Dzekov sin... Dakle, Prvo, ne navikavajte se toliko na novog momka, jer ce mu verovatno u jednoj od narednih epizoda nici dlaka na pogresnom mestu, a Vilma preko toga, naravno, nece moci preci, pa ce se i to raspasti. Drugo, gde je nestala crvenokosa, otisla na liposukciju (mozda tripujem, propustio sam par epizoda, ali ona se mnogo ugojila u predelu struka)? Trece, od kad to Karen ima osecanja pa se kao i zaljubila? Na pocetku serije je volela jedino muzev novac i svoju vodku, zato je i bila alternativna ikona, a od ove nove karikature mi nije dobro!!! Zbilja, Oz je bio zakon, jes' da nije bilo smeha u pozadini, ali mi je bar jeza prolazila svaki put kicmom...:drkanje:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by littlejohn
gde je nestala crvenokosa, otisla na liposukciju (mozda tripujem, propustio sam par epizoda, ali ona se mnogo ugojila u predelu struka)?
mislim da je debra (ona crvenokosa) otishla da se porodi, te necce vishe biti debela....
Korisnikov avatar
By nEne
... i ja sam propustio par epizoda, kad ono Grejs-trudnjaca?! when did this happen?
Korisnikov avatar
By nEne
...sta, vec ispucali nove epizode???:srbin:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by demian
...sta, vec ispucali nove epizode??? :srbin:
bedak :(
Korisnikov avatar
By waterlily
Originally posted by spliff
...sta, vec ispucali nove epizode??? :srbin:
bedak :(
I kakva je ovo idiotarija od serije koju prikazuju u istom terminu (nesto i Greg) ???:zev:
By Director
b92

"Vil u Grejs" se vra?aju. Nastavak zabave za sve ljubitelje serije po?inje reprizom pete a zavr?ava se premijernim prikazivanjem sedme sezone. Ovaj televizijski fenomen i dalje je jedna od najgledanijih i najnagra
By fencysmurf
yu-bloody-whoo ... stereotipi dolaze ...
Korisnikov avatar
By spliff
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

:klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap:
Korisnikov avatar
By Paki
:eya: ... Jedava ?ekam ! :yay: Jiiiippiiiiiiiii - jeeeeeeee !!! :eya:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey, srecan sam kao shiparica koja je prvi put pochela da krvari i to ne na nos...
Korisnikov avatar
By M M and I
:booooooooriiiiiiiiiiiiingggggg:
nekada sam voleo tu seriju....ali ne zbog Will-a, jos manje zbog Grace...i svakako ne zbog Jack-a...Ne, ne, voleo sam je zbog Caren, Grace-ine "sekretarice", i zbog njenog glasa...Ostalo je sve manje vise "deja-vu" i stereotipno.
Posto me vise ni Karen ne uzbudjuje toliko moram reci da sam prilicno ravnodusan kad je ova serija u pitanju...
Korisnikov avatar
By Vlada T
Vracaju se, a ovaj put se nadamo da ce biti i duhoviti (a naravno nece).....sto neko rece, "sitcoms are usually funny. gay people are usually funny. then what's wrong with W&G?!"

A da neguje sve najgore stereotipe o pederima, vala je tacno!

:seljache:
Korisnikov avatar
By jukie
Meni je Vil bio jako pozitivan lik u jednom periodu.
Sad bi mi bilo bezveze da ponovo gledam... pogotovo sada kada smo videli Grega koji mi mnogo više odgovara kao li?nost... miran tih dobar pametnog izraza lica... doduše kod Vila mi se sviðalo što se ne plaši da se iz ozbiljnosti odjednom prebaci u pevanje sa vrckanjem.
sad znamo kako bi bilo da su oboje strate pa je i taj aspekt isklju?en...
Korisnikov avatar
By ::fy::
Odli?na serija. Jedina koju sam, pored "Friends", pratio svaki dan.
Jedva ?ekam da ponovo po?ne njeno prikazivanje na doma?oj TV, jer mi je dosadilo da slušam nema?ki jezik na PRO7 (oni su pre par dana po?eli sa prikazivanjem šeste epizode).
Slika
:dance: :klap:
Korisnikov avatar
By nEne
e bas jedva cekam, pre par dana sam gledao epizodu u kojoj je gostovala Mira Sorvino.... haha, ta epizoda je preterana! :D

zaboravio sam cak i kako se zvase onaj Vilov policajac, setih ga se juce u reprizi Seksa i grada....
By Sixto
:yay: :dance: :bouncy:

Karen je kraljica!
Kucka do genijalnosti!
Korisnikov avatar
By KiWi
Jupiiiii ... Keren :) ... Padni mi na grudi, i dozvoli mi da padnem na tvoje!
Korisnikov avatar
By Marvin
Gleda?u.
Mada je ova poslednja sezona koju su pustili na b92, jad živi.
Al' ja eto ne znam da ostavim seriju koja mi je nekad bila draga, kao što ni knjigu nepro?itanu ne mogu da bacim sa strane.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

volim Karen ali Grace mi je fascinantna:kokice:
Korisnikov avatar
By spliff
e bas jedva cekam, pre par dana sam gledao epizodu u kojoj je gostovala Mira Sorvino.... haha, ta epizoda je preterana! :D
the best episode ever!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!