Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
goranRekli su joj i da je hardbringer (ne znam kako se pise ova rec, onako po sluhu sam lupio
Starbak je andjeoako se dobro sećam, njoj su hibridi rekli da će odvesti čovečanstvo do njegovog kraja (end), što ne mora da znači i propast.
Originally posted by coloradoVidis slazem se sa tobom za sve prethodno, medjutim ovde ne, meni se krajnje dopao taj momenat i trajao mi taman...
Takodje je dugo trajao i deo kad je Kara utipkivala koordinate.
- Na koliko sve nacina mozemo da se oprostimo od dragih ljudi? Saznacete u poslednjoj epizodi BSG!
- Baltar: Ja znam da obradjujem zemlju. buhuhuhuhu!! (hahahaha)
- Kako samo zgodno i pateticno nestanu Kara i predsednica na samom kraju. Stigli smo na Zemlju. Sad mogu da umrem.. puf, nema me vise... i onda Li kaze Kari da je nikad nece zaboraviti, a Adama Lori da ce uvek moci da gleda prelep izlazak sunca. javv... swatko.
- Spoznaja jedno o drugom koju dozive Gaj i Sestica... iako mi nije jasno kako Gaj prezive 150.000 godina.Eeeee...to ni meni nista nije bilo jasno!
Originally posted by coloradonoooouuu...
- Hera samo simbolicki ispadne jako bitan lik. Nista ustvari ne uradi, osim na nekom metafizickom nivou.
Originally posted by coloradoo bouze...
iako mi nije jasno kako Gaj prezive 150.000 godina.
Originally posted by coloradokroz celu seriju je 6-ca (koju samo baltar vidi) barem 5x ponovila da je andjeo... mislim da su od samog starta imali taj koncept boga na umu...
Jeste joj dala koordinate, ali je Kara vec znala tu pesmu. Naucio ju je njen tata. A kako je on znao za tu pesmu.... e to je jos jedna od stvari koje ostaju nerazjasnjene.
A to uplitanje boga i andjela u sve jer nemaju inteligentniji nacin da raspetljaju situaciju mi se ni malo ne dopada. Pogotovo sto prvo kazu da bog ne bira stranu, ali bog onda ipak odluci da pomogne "dobrim momcima" tako sto ce ruka mrtvog pilota pasti na dugme koje aktivira bombu... a letelica je bas pogodno postavljena tako da pogodi Sajlonce. To mozda pali u Poslednjem zvezdanom junaku (The Last Starfighter), ali ne ovde - suvise detinjast kraj za jednu dobro osmisljenu seriju.
Originally posted by coloradoAli u Poslednjem zvezdanom borcu nije ruka mrtvog pilota aktivirala oružje, nego je kopilot preusmetio energiju iz sistema za održavanje života
Jeste joj dala koordinate, ali je Kara vec znala tu pesmu. Naucio ju je njen tata. A kako je on znao za tu pesmu.... e to je jos jedna od stvari koje ostaju nerazjasnjene.
A to uplitanje boga i andjela u sve jer nemaju inteligentniji nacin da raspetljaju situaciju mi se ni malo ne dopada. Pogotovo sto prvo kazu da bog ne bira stranu, ali bog onda ipak odluci da pomogne "dobrim momcima" tako sto ce ruka mrtvog pilota pasti na dugme koje aktivira bombu... a letelica je bas pogodno postavljena tako da pogodi Sajlonce. To mozda pali u Poslednjem zvezdanom junaku (The Last Starfighter), ali ne ovde - suvise detinjast kraj za jednu dobro osmisljenu seriju.
Originally posted by coloradoBSG je mormonska zavera
Originally posted by Egmontpa nije slucajno sto je andjeo uzeo oblicje gajusa baltara koji, incidently ima svoj privatni harem.Originally posted by coloradoBSG je mormonska zavera
A to uplitanje boga i andjela u sve jer nemaju inteligentniji nacin da raspetljaju situaciju mi se ni malo ne dopada. Pogotovo sto prvo kazu da bog ne bira stranu, ali bog onda ipak odluci da pomogne "dobrim momcima" tako sto ce ruka mrtvog pilota pasti na dugme koje aktivira bombu... a letelica je bas pogodno postavljena tako da pogodi Sajlonce. To mozda pali u Poslednjem zvezdanom junaku (The Last Starfighter), ali ne ovde - suvise detinjast kraj za jednu dobro osmisljenu seriju.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!