Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Kupper
Vas dvoje:bic:, tisina !
By Vikkor
Lepo sto vi znate sta ce se desiti sa Bri (doduse znam i ja, procitao sam u novinama), nego jel neko zna sta se desava sa serijom na Pinku?
Korisnikov avatar
By Kupper
Ja mislim da ni oni nemaju pojma. Verovatno posle 14. januara.
By Gost
Kup u novinama piše da ?e
ve?eras Gabriel opet da vrcka na stiletu!!!
(u prevodu: serija ponovo kre?e ve?eras.)
Aaaaah...
Korisnikov avatar
By spliff
nisam odgledao poslednju epizodu. shmrc!
Korisnikov avatar
By M M and I
He he ja dobio DVD-box za novogodisnji poklon :zongler:
By Gost
Originally posted by M M and I
Mislim stvarno!
Jel' ti jedeš kola?e ispred gladne dece?!
:lol:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by pcelica
Mislim stvarno!
Pa lepo rece Marie Antoinette: "Ako nemaju hleba - neka jedu kolace" :evilkiss:
Korisnikov avatar
By avalon
Mislim stvarno!

Ma Marija je bila neobavestena... Ona je sirota mislila kako je ponestalo hleba, pa je preporucila da ljudi jedu kolace kao zamenu :lizalica:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by avalon
Mislim stvarno!

Ma Marija je bila neobavestena... Ona je sirota mislila kako je ponestalo hleba, pa je preporucila da ljudi jedu kolace kao zamenu :lizalica:
dobro to je poznata stvar...samo mnogo podseca na neke nase savremenike ta njena "drzavnicka" neobavestenost...a striking similarity :vatroslava:
Korisnikov avatar
By avalon
Mislim stvarno!

dobro to je poznata stvar...samo mnogo podseca na neke nase savremenike ta njena "drzavnicka" neobavestenost...a striking similarity :vatroslava:

Nisam ni sumnjao da neces da primetis slicnost :D
Korisnikov avatar
By Fox381
Odgledao sam proletos na TV NOVA ceo prvi ciklus i odusevljen sam. Poceo sam da gledam i na pinku ponovo, ali oni su totalno ludi!! ( Nista novo)
Imaju li uopste nameru da emituju tu seriju u nekom terminu koji je poznat sirem auditorijumu? Zeljko Mitrovic se hvalio kod Olje Beckovic kako prikazuje najbolje americke serije (D. Hauswifes, bdw), ali je zaboravio da kaze da niko ne zna u kom terminu se daju. vazno da latinosi budu uvek na vreme (nekad i pre vremena)!
:) ))

Serija ima odlican ritam i skroz OK zaplet. Stvarno je preporucujem svima koji zele da se opuste i nasmeju.
Bice jos bolje, samo da se ovi pinkovci smiluju....
By Gost
Mom kukanju je došao kraj!
Sino? (doduše u nenormalnom terminu
za onako dobru seriju; al' ko bi
objasnio pinkovcima šta je primetime?!) su
ponovo bile Doma?ice.
Elem, jasno mi je od starta da mali nije ubio
nikakvu Danu (a i našli su leš odrasle ženske
osobe). Šta je dakle njihova prljava
mala tajna?
By bisquitbg
SPOILER KO NE ZELI NEK NE CITA!!!!!!!!!!!!!!!!

U kovcegu je njegova bioloska majka, Diedra bivsa devojka Majka Delfina( iz toga sledi da je Majk njegov tata ali to saznajemo tek u drugoj sezoni). Diedra je bila narkomanka i prodala je Zaka (Dejnu, bila je na drogama kad mu je davala ime) Meri Alis i Polu. Kad je mali imao 3-4 god ona je dosla po njega a ovo dvoje su je malo iskasapili i spakovali u kovceg za igracke. Majk je dosao u Wisteria Lane da bi saznao ko je ubio Diedru i gde mu je sin. Raskidace sa Suzan jos bar 10 puta i sad su u 10 epizodi 2 sezone opet razdvojeni a trebali su da se vencaju.
Sa Bri je totalno ludilo, prvo je muz prevari ona pocne da izlazi sa nenormalnim apotekarom. Nakon nekoliko epizoda oni se mire ali apotekar ne odustaje.
Vama ce se najvise svideti 15 epizoda jer u njoj Justin novi bastovan Solisovih ispituje svoju seksualnost sa Gabrijelom, a i na kraju saznajemo da je njegov decko Andrew Van de Kamp....

Toliko za sada, da me ne bi ubili ovde......
By Markky
Joj meni je super ona epizoda kada Detektvi Barton javi Bree da je George ubio Rexa.....i ona ode gore u sobu i ostavi ga da umre onako nakljukanog :love: :lol:

Ma Breeee je najbolja,pa onda Edie,zatim Lynete,pa Susan,pa gabby :)
Mada kad pogledam sve su zaista neprevazidjene glumice i prosto mi je tesko da pravim neko vece poredjene :)

:dancing: :dancing: :dancing:

Ovde sada prikazuju 13-tu epizodu 2-ge sezone.....
Korisnikov avatar
By M M and I
Kod nas od veceras, nakon zimske pauze, na ekranima vladaju ponovo Ocajne Domacice...

Prikazuju treci serijal...

Slika
Foto/Ill: Kanal5

Desperate Housewives är tillbaka i rutan ikväll

SVERIGE Ikväll är fruarna på Wisteria Lane tillbaka med nya avsnitt av den Gaygalanominerade serien "Desperate Housewives". Nya grannar flyttar in och andra grannar blir bittra fiender när frestelser blir för stora och hämningarna släpper än mer.

När vi lämnade Desperate Housewives i höstas hade Susan äntligen tagit tillbaka Mike. Tom hade bestämt att det var dags för Lynette att börja arbeta igen och att han skulle ta hand om de fyra barnen. Brees perfekta liv hade slagits i spillror då hennes man Rex dog under en hjärtoperation. Gabrielle hade blivit gravid utan att veta vem fadern till barnet var. Och Edie hade sålt Pauls gamla hus till en kvinna vid namn Betty Applewhite och hennes son Mathiew.

Deseperate Housewives är nominerat till Årets TV-program på Gaygalan. Dessutom är Bree van de Kamp nominerad till Årets TV-personlighet.

Desperate Housewives visas på Kanal 5 kl 21.00.
Nagradno pItanje: Zasto li su obucene ovako?
Slika
Korisnikov avatar
By avalon
Kod nas od veceras, nakon zimske pauze, na ekranima vladaju ponovo Ocajne Domacice...

Slika

SVERIGE Ikväll är fruarna på Wisteria Lane tillbaka med nya avsnitt av den Gaygalanominerade serien "Desperate Housewives". Nya grannar flyttar in och andra grannar blir bittra fiender när frestelser blir för stora och hämningarna släpper än mer.

När vi lämnade Desperate Housewives i höstas hade Susan äntligen tagit tillbaka Mike. Tom hade bestämt att det var dags för Lynette att börja arbeta igen och att han skulle ta hand om de fyra barnen. Brees perfekta liv hade slagits i spillror då hennes man Rex dog under en hjärtoperation. Gabrielle hade blivit gravid utan att veta vem fadern till barnet var. Och Edie hade sålt Pauls gamla hus till en kvinna vid namn Betty Applewhite och hennes son Mathiew.

Deseperate Housewives är nominerat till Årets TV-program på Gaygalan. Dessutom är Bree van de Kamp nominerad till Årets TV-personlighet.

Slika

Nemoj sada da me zbunjujes. Kako treci serijal kada se u Americi prikazuje drugi? 29. januara bice emitovana 14. epizoda drugog serijala... :lizalica:
By Vikkor

Slika
Zato sto je kod nas dan zalosti, pa sinoc na Pinku nije bila epizoda Ocajnih domacica
By Gost
Jaaaooo kakva epizoda sino?!
Kakvo promovisanje porodi?nih
vrednosti. Gabi Solis, koja kaže "ne" novcu
i pokaže da plemenito srce kuca ispod onih
grudi; i izabere život u siromaštvu.
Savršeno!!!
By Markky
joj ta je epizoda jeste bila super...ovde kod nas tek 12-og Februara krece 14-ta epizoda druge sezone...(vise od ovoga nije ni pustano)
tako da jeddva cekam :) :mljac:
Korisnikov avatar
By shumadinac

Slika

Slika
Pa zar se ne vra?aju sa Rexove sahrane???Zato su i tako obu?ene...
Ina?e odoh baš da ih gledam, stao sam kod druge sezone...joj, baš su zanimljive...papa
By Markky
Jao kako ova Bree ima savrsenu kosu :love:
Obozavam je :love:

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Markky

Ma Breeee je najbolja,pa onda Edie,zatim Lynete,pa Susan,pa gabby :)
:dancing: :dancing: :dancing:

Ovde sada prikazuju 13-tu epizodu 2-ge sezone.....
Pa i meni je Bree dugo bila najbolja...ali mi u poslednje vreme ide sve vise na zivce zbog uzasno homofobicnog ponasanja...
By just!N
Najbolji su bastovani,pogotovo Ryan Carnes..(plavi gay bastovan)! :hail2: :love: :mazi:
Korisnikov avatar
By bambola
Obozavam Ocajne domacice...posebno Evu Longoriju,i onu glumicu sto tumaci lik Idi...
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Lezbijski poljubac O?ajnih ku?anica

Slika

Teri Hatcher i Nicollette Sheridan odlu?ile su demantirati kako se ne slažu te su se poljubile na dodjeli homoseksualnih nagrada GLAAD u Los Angelesu.

Ljubile su se stisnutih tijela, zatvorenih o?iju i drže?i se za ruke, a na svim fotografijama s dogaðaja Teri i Nicollette bile su ?vrsto stisnute jedna uz drugu.

Glumice su možda odlu?ile iskoristiti dodjelu nagrada Udruge homoseksualaca i lezbijki protiv klevete (GLAAD) kao prikladan trenutak za "come out", odnosno predstavljanje svojih sklonosti u javnosti.

Tre?a Ku?anica Felicity Huffman dobila je nagradu Vanguard za ulogu transeksualca u filmu Transamerica.

Index.hr
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Stripi
Bree Van De Kamp je moj idol :love:
Žena ili patološki voli ili patološko mrzi, nema sredine! :smeh:
Prava je :yes: :love:
Korisnikov avatar
By Stripi
Pa i meni je Bree dugo bila najbolja...ali mi u poslednje vreme ide sve vise na zivce zbog uzasno homofobicnog ponasanja...
Ali ma?ak...pa to je samo serija, pobogu...osim toga, homofobija se tako savršeno uklapa u njenu ulogu savršenog svijeta :yes:
Bree rula :yes: (ovo mi je ve? drugi put ve?eras da to kažem :blush: )
Nemoj sada da me zbunjujes. Kako treci serijal kada se u Americi prikazuje drugi? 29. januara bice emitovana 14. epizoda drugog serijala... :lizalica:
Švedska je to :yes:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 16
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!