Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Misfit
počeo sam BORED TO DEATH. za sada deluje mildly amusing, možda se i pretvori u nešto dobro.

it's official: MISFITS su se skenjali u III sezoni, i to ne zbog novog glumca koji je zapravo veoma dobar! taman sam se ponadao posle 2. epizode da se polako vraćaju na staro, ali dvojka ipak ostaje kao najuspešnija u sezoni. ostale epizode su vrlo mlake, sa izuzetkom one sa nacistima koja je potpuni promašaj.
By Ulix
Počeo sam da gledam Swingtown.
Korisnikov avatar
By Misfit
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2328832#p2328832]Popeye napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2328378#p2328378]Misfit napisao:[/url]počeo sam BORED TO DEATH. za sada deluje mildly amusing, možda se i pretvori u nešto dobro.
kako odmice, postaje sve bolje. druga sezona rocks. :spliff:
nyc jew intellectual/writer turned detective, with gf/writer's block problems, sve sa elvis costello-like uvodnom špicom i raymondom chandlerom... dunno, deluje mi kao hrpa ready-made klišea, nešto kao kada bi woody allen radio californication, ali ima potencijala. a tu je i ted danson! definitivno ću nastaviti da gledam. međutim, moram da priznam da mi je gl. lik blago antipatičan, mada možda je to samo zbog toga što u njemu prepoznajem ono što se latentno šašolji u meni samom. :D
Korisnikov avatar
By Srklet
regional holiday music, odnosno ovogodisnja xmas epizoda 'communityja' je savrsena . :love:

lol'd all the way.
Korisnikov avatar
By Misfit
^ ja sam presvisnuo od smeha na 'doc filmmaking: redux' epizodi. volim kada su meta. nisam još stigao poslednju da overim.
Korisnikov avatar
By Srklet
zapravo su napravili mali horror. skuzit ces obrazac vrlo brzo, odlicna meta-fora. :D
Korisnikov avatar
By V25
Osim "American Horror Story", ove sezone je, čini mi se, jedino vredno pomenuti "Homeland". Odlična serija, mada treba je gledati sa rezervom, kada je politička verodostojnost i korektnost u pitanju.
Korisnikov avatar
By Partybreaker
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2329794#p2329794]Viktor Vilotijević napisao:[/url]Osim "American Horror Story", ove sezone je, čini mi se, jedino vredno pomenuti "Homeland". Odlična serija, mada treba je gledati sa rezervom, kada je politička verodostojnost i korektnost u pitanju.
AHS je priča za sebe, dok je Homeland sjajna drama. Počeo sam da pratim pre svega zbog priča da će biti triler, pa sam očekivao neki soft Strike back, ali onda su se deklarisali kao drama. Serija kupuje sve više svakom epizodom, 10. je fantastična, a rasplet će biti fenomenalan

Nema spoiler opcije? W-ever, evo ga u produžetku(zašto imam utisak da je Carrie nepokretna :shocked: ?)
Btw, ne verujem da još neko sem mene prati HL :lol:

A mana obe serije je glavni cliffhanger i zaplet koji su prisutni samo u jednoj sezoni. AHS će ispasti katastrofalno loše u nastavku, a od Homeland očekujem promenu u strukturi priče 2012.
Korisnikov avatar
By HalfJack
Nip/Tuck

''

Vratio sam se prvoj sezoni jer su mi promaknule neke epizode i nisam gledao pilot. Fun. If you like surgeries and blood. :lol:
Korisnikov avatar
By Misfit
oštrim se na BOSS. politička drama u kojoj Kelsey 'Frasier' Grammer glumi gradonačelnika Čikaga sa degenerativnim neurološkim poremećajem. put me down for one, asap. :njami:

očekujem da se Rod Blagojević pojavi u nekoj cameo ulozi. :hyper:
Korisnikov avatar
By Srklet
gledao sam epizodu 'bossa', meni to izgleda kao zagorjela melodrametina. but not in a good way. :D

mene zanima jel netko gleda 'sons of anarchy'? :hamlet:
Korisnikov avatar
By Misfit
biću hrabar, pa ću pogledati 2-3 epizode. možda je serija a late bloomer. :misli:

čuo sam OK stvari o SoA. u svakom slučaju, ima dosta nasilja, što je samo po sebi dobar razlog da se nešto pogleda. :D
Korisnikov avatar
By Srklet
ako te vez zanima adult oriented entretainment s politickom pozadinom i chicagom kao kulisom radnje, onda od srca preporucujem 'the good wife'. zapocinje bezveze, ali se negdje u prvoj polovini druge sezone pretvori u odlicnu i kompleksnu seriju. pregrst zanimljivih likova i super glumaca (alan cumming, christine baranski itd.), takodjer.

zapravo je jako dobra serija, al nekako ne izgleda "sexy" pa je ljudi ne gledaju bas. :neznam:
Korisnikov avatar
By Misfit
ni 'The Wire' ne izgleda sexy, pa je opet jedna od najboljih serija ikada. overiću tu dobru ženu, deluje zanimljivo.
Korisnikov avatar
By Waldorf
zbog te dobre žene meni sedmica počinje nedeljom. živanisam od epizode do epizode. julianna margulies jeb'lakevu kako je ubola ulogu za sebe, a i većina ostalih. obavezno gledaj..

što se boss-a tiče, ja se plašim da pogledam. i pored toga što znam da je privanto više popino prase nego meda, meni kelsi vazda nekako cuddly vibe odaje (skoro pa sigurno zbog frejžera), pa mi se baš nešto ne mili da ga gledam u nekoj ulozi koja će da mi piški po paradi :živiuneznanju: :D

e, nego jel overio ovo:

Slika
ja bacih pogled na preview pilot koji su juče izbacili i baš mi se nešto gleda. narafski, sad čekićanje do kraja januara... :/
Korisnikov avatar
By scout_finch
gledala sam par epizoda prve sezone the good wife i delovala mi je suplje pa sam odusatala.
ja opet gledam sopranose, mene ta serija ko da hipnotise. vajer sam odgledala letos, bukvalno za par dana svih 5 sezona, serija bas drzi paznju. al' sopranosi su ipak bolji. :D i gledam dextera, al' nekako mi postao bla.
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2330820#p2330820]Popeye napisao:[/url]ako te vez zanima adult oriented entretainment s politickom pozadinom i chicagom kao kulisom radnje, onda od srca preporucujem 'the good wife'. zapocinje bezveze, ali se negdje u prvoj polovini druge sezone pretvori u odlicnu i kompleksnu seriju. pregrst zanimljivih likova i super glumaca (alan cumming, christine baranski itd.), takodjer.

zapravo je jako dobra serija, al nekako ne izgleda "sexy" pa je ljudi ne gledaju bas. :neznam:
:up:

Meni je serija bila vrlo prijatno iznenađenje. Pošto je to bila preporuka od sestre bio sam spreman da mi se ne dopadne i početak je stvarno bio bezveze, ali se do kraja popravila. Druga sezona mi je onako... promenljiva.
Korisnikov avatar
By Misfit
ok, sad moram da skinem tu ženu!
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Waldorf, o HBO ne možeš nikako suditi po jednoj epizodi (ili po 15 minuta prve, ne znam šta se pojavilo).
Luck ima potencijala da se razvije u pravu dramu, ali treba sačekati do druge sezone. Ja ću gledati kada krene.

Inače, počeo sam ponovo sa Six feet under. Prvi put sam dogurao do 1x02 i izgledala mi je glupo serija, ne znam ni ja zašto. I evo, posle godinu ipo mi je sjajna, genijalan je ovaj početak i do 1x05 sam stigao. Otkud takav utisak, nemam pojma.

Popeye, čitao sam same pohvale za Sons of A, ali me taj hard rock fazon ne privlači. Samo Katey Sagal, ali mi to nije dovoljno. Ako ćeš početi da gledaš, javi, da bacim pogled na pilot. ;)

Good Wife - šta znam, nešto me ne privlači, ali CBS ima najpristojnije serije od nacionalnih US mreža, pa možda i nije loše.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Ceo su pilot izbacili. Elem, iskreno, nije mi ni palo na pamet da je HBO, ali ono što sam od njih gledala do sada mi je bilo makar ok - budžetski svakako iznad većine. Ono što je mene privklo, pored neverovatno solidne gde-su-šta-rade glumačke ekipe (m'sm, Dennis fockin' Farina se pojavljuje), je Michael Mann koji se možda i koristi svojim starim trikovim, ali to po meni nikako nije minus za ovaj neki žanr. Ke vidimo..
Korisnikov avatar
By nina_90
Lost
South Of Nowhere
Pretty Little Liars
Sugar Rush
Lip Service
How I Met Your Mother
Skins (UK)
:love:
Korisnikov avatar
By Misfit
oplakujući "Misfits", trenutno sam na reboundu sa "Fresh Meat". nova Channel 4 dramedija o brucošima i njihovim sex-alko-droga eskapadama. meh, so-so.
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 119
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!