Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
epizoda i nije bila nesto
ali dobro ne znaci da ce cela sezona biti trash
videcemo
Korisnikov avatar
By haemoglobin
ne jedite govna i gledajte Bolji zivot ako vam ovo ne valja. Sta koji kurac? Jebo te, nista sto izadje ne valja i svi su samoproklamovani kriticari. Smatram da je skroz ok pocelo i da ce biti prezabavno.
By Aven
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2551813#p2551813]haemoglobin napisao:[/url]Smatram da je skroz ok pocelo i da ce biti prezabavno.
+1

Kod te serije sam skroz neobjektivna. Valjda zbog prekonekoliko sexy likova i dobrih, pretencioznih one-linera. :D Meni čak i Sookie zna bit sexy (taj trbuh :senilko: ). Što god napravili i koliko god nakaradna radnja ponekad bila, uvijek s guštom pogledam epizodu. :D

Slika

Ti military outfiti. :drkanje:
Korisnikov avatar
By gossip
ma nece biti sranje sezona u to sam siguran :)
sam se pitam koliko ce jos sezona da snime
nije valjda ovo poslednja? :/
Korisnikov avatar
By Dirrty
Druga epizoda nije bila loša... novo meso nikada nije na odmet... :lizalica:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Gde je tu novo meso... puca mi kurac za ostale smarače.
Korisnikov avatar
By V25
Postaje negledljivo, nažalost. Nema više ni dovoljno trash elemenata.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nedovoljno novog mesa i dalje... a i onaj ćelavi senator mi je nekako jebozovan lepeza1
Korisnikov avatar
By gossip
ima nas koji jos uvek nismo gledali novu epizodu...no spoilers! :D
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Joe Manganiello je najbolji tip tamo. I Chris Meloni, ali on je bio samo jednu sezonu, tj. nekoliko epizoda.
By Aven
Dok većina drugih serija žele pošto-poto biti kvalitetne i ozbiljne pa ispadnu trash,
TB namjerno tendira trashu, autoironiji i sprdnji, a sve kroz, IMO, prilično inteligentan
i zabavan scenarij u koji uz sve uspijeva implicirati i na aktualne teme (SAM, OUTAJ SE!).
It's like "Funny Games US" u obliku serije. :D Što ju više gledam, to mi je draža. :D

Jason:
Sook, you are a lot smarter than I am.

Sookie:
No, sweetie. I just ain't had as many concussions is all.

:radosnice: :love:
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Arlene: Sugar this is Bon Temps. Down here organic means you play the fancy piano at church.

:D
Korisnikov avatar
By Kiborg
Pa dobro, i nisu bile loše ove epizode do sada. Na Sukinu ljigavštinu smo se navikli do sada...
Bitno da je dinamično i da se dešava nešto...
By filipkum
Sto ne ubiju Bila :) pridruzujem se zeljama odozgo. A bila mi je zabavna scena izmedju Njulina i njegove gospodje hahha ludak
Korisnikov avatar
By gossip
Tarin lik je skroz izgubio smisao od kada je postala vampir
Korisnikov avatar
By antibiotic
to sam i ja primetio, no njoj je sada verovatno mnogo lakse da glumi vanpirusu nego überhistericnu smrtnicu i to za bolje pare :nokti:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Naravno, kad sve ostalo postaje dosadno, oni strpaju 2 najjebozovnija tipa u kombinaciju... nije da se bunim, nije moglo bolje. Nadam se da će završiti seriju sa ovom sezonom - ubiti Billa, i svršiti sa scenom sexa između ove dvojice, ukoliko se to ne dogodi ranije (i više puta)!
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!