Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Nocturnal
Hajde da probamo ponovo :) ...
Napisem ja juce lepo ceo post i zaboravim jednu malu sitnicu... Da ga postujem :D .
Elem, Twin Peaks :love: ... Serija je dobra, puna je ekscentricnih, queer (u sirem smislu) likova (obozavam Log lady :lol: :lol: :lol: i onu sto ima povez preko oka, a neverovatno je snazna :) ). Muzika - pa ja mislim da nema nikog ko nije cuo glavnu temu Twin Peaks-a, jos kad se ta setna melodija uklopi u onaj sumski pejsaz, ma milina :love: . Seriju sam gledao relativno skoro, pa mi se sada ne ponavlja, ali je zato preporucujem svima koji je prvi put gledaju. Jedino sto mi se ne svidja je to sto prica deluje nedovrseno i sto je poslednja epizoda previse :lood: :wtf: .
:eu:
NOX
Korisnikov avatar
By colorado
Prica je dovrsena... samo se treba pomiriti s tim da ima tuzan kraj.

I ta sa povezom je ona riba koju sam spomenuo, Nadin! HAHAHAHA!!! Obozavam je!

Inace, da li sam jedini koji vidi super-snaznu hemiju izmedju Kupera i Trumana??? Oni bi meni bili TAKO dobar par...
Korisnikov avatar
By Mahoney
sinoc, u cetvrtoj epizodi, sede kuper i truman, piju kafu, kad kuper stipne za nos trumana, i onako mu ga protrese kao detetu i jednostavno se - nasmeje uz neki izraz dragosti...

:cvece:
Korisnikov avatar
By Lunja
I ja sam primetio da je Kuper stipnuo Trumana, meni se ucinilo, za obraz. Bas su biwi swatki / :paki: copyright/. Bili bi super par, slazem se. :blush:

Jesmo mi to prsle zagorele tetke, ili njih dvojica stvarno sire homoerotsku energiju? :blush:
Korisnikov avatar
By deželaš
super je bila i ona njihova referenca na šerloka holmsa:

Kuper: Šerife, zašto sedite, imamo puno ljudi da obiđemo danas..

Truman (koji čita neku knjižurinu): Mislim da ću morati da se informišem o medicini..

Kuper: Zašto?

Truman: Zato što počinjem sebi da ličim na Votsona..
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by deželaš
super je bila i ona njihova referenca na šerloka holmsa:

Kuper: Šerife, zašto sedite, imamo puno ljudi da obiđemo danas..

Truman (koji čita neku knjižurinu): Mislim da ću morati da se informišem o medicini..

Kuper: Zašto?

Truman: Zato što počinjem sebi da ličim na Votsona..
:lol:

da super momenat ...

i onaj sa cepanicom ...

Kuper: Jel imate neke informacije?

Gospodja: Pitajte cepanicu ..

Kuper: ?

Gospodja: Tako sam i mislila

mozda malo neuspesna parafraza ...
Korisnikov avatar
By deželaš
da, to je bilo odlično :=)

"I thought so" :durenje:
By Spiridon
Mislim da je trebalo da pokusa da pita cepanicu.
Korisnikov avatar
By deželaš
molim nekog filantropa za sažet prikaz dešavanja iz poslednje epizode, dakle ove u petak. izlazilo se..

ne samo zato što znam koliko linč zna biti kondenzovan i "bez ponavljanja informacija" kako reče colo (rado) već i zbog onog kuperovog ispada "znam ko je ubio loru palmer" na kraju epizode pre ove.. :alikako: btw, kuperov san je odlilno urađen:

Kuper: Ali ti jesi Lora Palmer, zar ne?

Lora, transformisanim glasom: Seometimes I feel very connected to her... Samo što imam ruke ovako povijene ka nazad, u see..

dakle molim vas, epizoda od petka..

:pivce:
By Simor
Ja sam gledao "Twin Peaks" svojevremeno, još dok je bio emitovan na počivšem NS plusu, a onda potom na nekoj od "velikih" televizija. Oba puta od prve do poslednje epizode.

Međutim, pre dve-tri nedelje počnem ja da gledam "Lost Highway" i shvatim da su moji živci popustili za radove Davida Lyncha. Svaka čast Davidu Bowieu, Trentu Reznoru i, posebno, Arquettovoj, ali moja napaćena psiha to više ne može da izdrži.

Znači, svaka dala čika Nemečeku što je, u nedostatku kvalitetnog programa na Javnom servisu, odlučio da reprizira dobre serije, ali ja treći put u avanturu sa "Twin Peaksom" ne ulazim.

Čekam "X-files". :molise:

I "Beverly Hills, 90210". :molise:
Korisnikov avatar
By spliff
my hans bend backward, sometimes
Korisnikov avatar
By deželaš
btw, verovatno se već pri samom početku američka i evropska verzija serijala ne poklapaju, bar po dužini i strukturi epizoda - sahrana lore palmer je ovde u petoj (ako se ne računa pilot epizoda, u četvrtoj) epizodi, dok je na ovim linkovima to treća (tojest četvrta, sa pilotom računato) epizoda..

no, whatever.. :kafa:
Korisnikov avatar
By djo
jbt, zvuk twin peaksa na rts-u je kao da seriju puštaju sa selotejp trake :iskolacen:
Korisnikov avatar
By deželaš
ja ga obično gledam na svom prastarom 10x10 (cm) televizoru, tako da i ne čujem razliku.. u svakom slučaju, uvek se umeša i Avala..

mojdoživljajtvinpiksa: :galerija:
Korisnikov avatar
By deželaš
zašto ga večeras nema?

:rida:

taman sam pomislio da je možda subota ali nije.. da nisu otkupili samo jednu ili dve sezone? :fige:

e da, kad sam već tu - nije mi jasno zašto je ova tema crkla, kad očigledno ima ljudi na forumu koji prate seriju.. posle se treba žaliti na hiljadustranično komentarisanje Velikog Brata :cupakosu:

edit: počelo je :yay:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam gledala samo par epizoda... ali posto sam gledala ranije to se odmah uklopim, uglavnom sve znam sta se dogadja... i dalje mi je fenomenalna. Sada obracam paznju na sitnice koje nisam primecivala nekad skoncentrisana na glavnu radnju. Npr. dok Dona prica onom coveku od kojeg hoce da uzme dnevnik nema muzike uopste i to cini scenu napetijom... i slicne stvari...
Korisnikov avatar
By nEne
ja sam se skroz navukao na seriju, prvi put je gledam sa ovih mojih 25 godina i jedva cekam ponedeljak. :)
Korisnikov avatar
By deželaš
meni su epizoda od srede i četvrtka (sinoć nisam gledao) nekako bile previše natrpane u odnosu na onu sporost i zagonetke u prehodnim epizodama.. onaj lilandov samrtni monolog je taaaako neubedljiv.. vidi se da je iskorišćen da bi se za 5 minuta objasnile stvari koje su pumpane i zamršavane u 15tak prethodnih epizoda.. malo ispod nivoa ostatka serije.

a drugarica i ja smo i znajući da nije pomislili da je kraj.. :shok:

a sećajući se filma (mada veoma zamagljeno) otprilike sam sve vreme pretpostavljao ko je ubica, pa mi je sad malo krivo... bez iznenađenja.. osećam se kao u osmom razredu, kad sam slučajno otkrio identitet ubice iz krimića :cita:
Korisnikov avatar
By nEne
picke danas nece pustiti seriju... picke, nesposobne! :pljuje:
Korisnikov avatar
By Lunja
Ja i dalje sa nestrpljenjem iscekujem svaku narednu epizodu (iako je ono najbolje, verovatno, vec proslo).

:eya:

Go, evil Bob, go!
:testerica:

Slika

p.s. zbog skupstine da ne puste seriju! :drama:
:ua:
[offtopic]B92 je PONOVO prekinuo prikazivanje Will&Grace zbog VB - i'm gonna have a B.F.![/offtopic]
By nisam gay
Kakva je to serija,nakbolja

Jer ste procitalina linku koji je neko ostavio da postojiserijal 3,staa je to?

btw mislim da serija zasluzuje nastavak
Korisnikov avatar
By Lunja
Preskocise epizodu od ponedeljka!
Koliko je uvedeno novih likova i situacija... :drama: Kao da gledam drugu seriju.
Smorio sam se.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Simor
Znači, svaka dala čika Nemečeku što je, u nedostatku kvalitetnog programa na Javnom servisu, odlučio da reprizira dobre serije, ali ja treći put u avanturu sa "Twin Peaksom" ne ulazim.
my thoughts exactly. s tim što kod mene nije treći, nego n-ti put. :) gledala sam je svaki put kad su je negde prikazivali, i to svaku epizodu u premijernom i repriznom terminu, snimala je na video kasete (dok mi je rahmetli vcr još bio operejšnl, pokoj mu duši), besomučno vrtela i napamet znala, kupila soundtrack čim se pojavio (i to ploču, eh, gud ol' dejz :radosnice: ), i cenim da je bilo dosta od mene.

through the darkness of the future past
the magician longs to see
one chance out between two worlds
fire walk with me

i tako to... ;)

hm, možda bih pogledala onu epizodu u crnoj kolibi, kad onaj halucinantni čikica peva "and i'll see you, and you'll see me, and i'll see you in the branches that bloooooooow in the breeze..."
Korisnikov avatar
By nEne
Originally posted by Lunja
Preskocise epizodu od ponedeljka!
Koliko je uvedeno novih likova i situacija... :drama: Kao da gledam drugu seriju.
Smorio sam se.
ja sam hteo da prekinem gledanje, zivota mi! mislim, koji je fazon da ladno preskoce epizodu?! :pljuje:

sva sreca pa postoji torrent, skinuo sam propustenu epizodu i pogledacu je danas.
Korisnikov avatar
By Oziris
Jooooj, strasne li navlake... Gledam je po treci put, i opet redovno najredovnije...
Korisnikov avatar
By Neve
I kod nas su poceli ponovo sa emitiranjem Twin Peaksa :love:
Propustila sam prvu.. danas je bila koja.. cini mi se 5. ep.. bolje da sacekam i sve progutam na DVD-u :trep:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!