Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Ferdie
Zanimljiva serija...Pratila u početku, ali prestala, jer se svojevremeno kasno prikazivala...Kao i repriza...

Elem, za razliku od Anatomije, umela da me oraspoloži...I gledala sam je samo zbog Adison, neobičan i veoma dopadljiv lik...

Ah da, onaj plavušan...Stvarno sladak... :love:
Korisnikov avatar
By poison
Hm.........gledala i Greja i PP... u nekim stvarima je PP bolja, ali Grej je prvi tako da....ipak Grej dobija moj glas....
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ovih dana se drogiram serijom preko neta... gledam sezonu u toku... zašto uvek omiljen mi lik najebe loše?! :rafal:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Gledam i aktuelnu sezonu ove serije i setih se teme... a usput pronađoh pesmu koju sam tražio, tek sad, kada niko nije hteo da mi pomogne :durenje:

''''

Slika

Still hot.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Shonda Rhymes je moj idol. Zelim da budem ona kada porastem. Medjutim, nakon slepog pracenja Greys Anatomy koja je jedna savrsena serija (granted, ova sezona im je uzasna i nije im trebala) direkt sam presao na PP cim sam saznao da je scenario pisala Shonda.

Izdrzao sam jednu sezonu. A ja svasta mogu da idrzim.
Jednostavno su mi bili predosadni. Koliko god voleo Adison, jednostavno nisam mogao da se udubim u pricu. Povrsno je odradila to po mom misljenju.
Likovi uopste nisu sarmantni, plot je dosadan, price sa pacijentima su vec vidjene...Ne znam, razocarao sam se jako. Totalni trash spinoff.

Cak mi nije pomoglo ni to sto je igrao prelepi Mr.Diggs.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!