Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Gledao sam na preskoke do nedavno, sada pratim redovno... za to krivim mamu i brata!

Serija je užasno detinjasta i površno nabacana, osim nekoliko likova koje bih pošteno zlostavljao, ništa zaista vredno pažnje.

Svaki lik ima najviše 2 izraza lica tokom čitavog serijala.
Korisnikov avatar
By Alexis92
:kokice: Gledam. Elena me nervira u svim oblicima, Dejmon i Stefan uffff :love:
Korisnikov avatar
By gossip
pa ja nisam ni znao da ova tema postoji :love:
dobra mi je sezona ali elena sada jos vise drami
Korisnikov avatar
By constantine
mnoooogo. garant ce biti par epizoda gde ce ona emotion switch off
Korisnikov avatar
By gossip
u knjizi ce damon postati human tako da me zanima da li ce tako biti i u filmu :) inace knjige su mnogo bolje od serije :)
Korisnikov avatar
By gossip
dobro ne znaci da ce tako biti i u seriji...ne prate oni knjigu uopste...ali ova ce postati covek na kraju...tj ne covek ali nesto drugo...cutim :)
Korisnikov avatar
By bu
dejmon je aaaaaaaaaaaaaa..samo zbog njega gledam tu seriju..
Korisnikov avatar
By Dirrty
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2373983#p2373983]Dirrty napisao:[/url]Gledao sam na preskoke do nedavno, sada pratim redovno... za to krivim mamu i brata!

Serija je užasno detinjasta i površno nabacana, osim nekoliko likova koje bih pošteno zlostavljao, ništa zaista vredno pažnje.

Svaki lik ima najviše 2 izraza lica tokom čitavog serijala.
Zaboravih da kažem da je teški pozeraj, teenage style... ali to se sranje danas najviše guta. A ni moje grlo nije ostalo nevino.
By darkangel88
ja gledam od prve episode :)
Naravno smatram da su prve dve sezone bile mnogo zanimljivije,ova cetvrta nja :(

ali kad sam gledao toliko dugo moram i ovo :)

najomiljeniji likovi dejmon i ketrin :D mislim njihove licnosti su brutalne :D
kao hladni opasni a emotivci skriveni,mozda sebe pronalazim malo :D ko zna :krezavi:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Every single new episode = total borefest. -_-
Korisnikov avatar
By Horcrux
Pratim od prve sezone i stvarno sam obozavao ovu seriju, bio sam opsednut. Prve tri sezone su sjajne, medjutim sve posle toga je brodolom. Citav plot 4. i 5. sezone je uzasan, nabacan, nelogican, a mnoge likove su potpuno upropastili kao npr. Dejmona i Kerolajn. Mnogi su nepodnosljivi kao Elena i Stefan, a neki su potpuno beskorisni kao Dzeremi i Met. Ipak, mislim da ono sto je najvise razbesnelo fanove je umiranje u svakoj epizodi i vracanje u zivot u sledecoj. Neke smrti u seriji su zaista bile spektakularne i trebalo je na tome da ostane.

Odgledacu sestu (poslednju) sezonu i zaista cu da zalim sto se serija pretvorila u to sto jeste. Definitivno moj biggest disappointment nakon Gossip Girl (takodje nekadasnja opsesija) koja je postala tragikomedija.
Korisnikov avatar
By gossip
^ slazem se da su GG usrali na kraju i zao mi je sto je tako i sa VD,ali drago mi je da je poslednja sezona i da nece vise da unistavaju seriju,btw izasao je trailer za sestu sezonu
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Gledala prvih par epizoda i toliko su me smorile da sam odustala. Ne znam, mozda jer sam citala knjige ali serija mi nije interesantna... ;)
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
On je meni najzanimljiviji i negativac a i kao lik in general u ovoj seriji. Ostali su bas zevanje, posebno Met i Enzo
Korisnikov avatar
By Neutron
Ja sam pogledao samo jednu sezonu. Petu. Dobro je kao ubijanje vremena, ali ne podnosim te tinejdz drame. Mrzim tinejdzere. ^^
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
A ubo si bas najgoru :lol:

Ja ne znam zasto jos uvek gledam ovo, valjda zato sto zelim da vidim kako ce da se zavrsi, ne volim da ostavljam stvari nedovrsene.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Stvar navike. Ova poslednja sezona je prepuna rupa, da me više blam i iz navike da gledam...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!