Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By horus.
ja hteo da gledam, al' mi se ne da, jer sam huuuuge fan sp-a, pa vec imam neku predrasudu... :kesa:
Korisnikov avatar
By ns.happy
gledao sam drawn together, i nakon njih uzmem da gledam fg. doslo mi kao neka limunada... sta znam...
By Speculum Columbae
Počela je nova sezona u subotu i fantastična je prva epizoda.
Meni je to nešto kao švecki sto za serije jer je u isti dan počeo i The Cleveland show i Očajne domaćice.
Which is very hot.
Korisnikov avatar
By Srklet
skinuo sam epizodu, nisam jos stigao pogledati. jel bolja od one u kojoj meg zavrsi u zatvoru i postane lezba a petera serijski siluje bik? :D
Korisnikov avatar
By bern
Volim ih, ali po kvalitetu nisu ni blizu South Parku.

Omiljeni likovi su mi Stivi i Brajan. Nisam mogao vjerovati da im glasove daje isti lik, koji je i autor čitave serije.
Korisnikov avatar
By badu
Volim jaako. Mada sam zaostala sa praćenjem novih epizoda.
Korisnikov avatar
By De Vil
Nešto najjače što postoji,svaki put se smejem do suza! :lol:

Stewie mi je omiljeni lik i jako ga gotivim :)

"Damn you all!" :roflmao:
Korisnikov avatar
By bothways
Ja nedavno poceo da gledam, jer mi ponestalo serija za gledanje. Nisu losi, ali sam ocekivao vise (jer mi je serija nahvaljena). Doduse, tek sam na pocetku druge sezone, tako da ostavljam mogucnost da ce se serija popraviti.
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Ja odustao kod 8. sezone, stvarno je preglupo i preforsirano!
Ako već hoćete da gledate nešto na fazon F-guya, pogledajte American dad, napravili ga isti ljudi, a još bolja serija od ove, sveži, zanimljivi i u 2011. :D

Dok su ovi propali još u 6. sezoni, ali sam gledao iz čiste navike.
Korisnikov avatar
By De Vil
A svi kažu da su nove sezone sranje i drugačije od onih na početku,ne znam što,ja ne vidim razlike :D
Korisnikov avatar
By Partybreaker
De Vil napisao:A svi kažu da su nove sezone sranje i drugačije od onih na početku,ne znam što,ja ne vidim razlike :D
Recimo, ponavljanje fora, nove, glupe i nezanimljive fore. Pokušavaju da budu aktuelni, da ismevaju pop-kulturu na sličan način kao South Park , a to kao serija sa PG ocenom nikada neće uspeti i brdo drugih stvari.
Stewie postao iritantan, Brian sa njegovim radikalističkim, demokratskim ili kakvim već političkim stavovima, Peter svojom preteranom glupošću, Meg krajnjom nemarnošću i zapostavljenošću od strane autora daju na gubitku kvaliteta; ne mislim na kvalitet animacije, koji se drastično poboljšao, i žalosno što serija tek od 9. sezone u HD (jesen 2010.)

Ako nisi gledao American dad, baci pogled.
South Park takođe! ;) :)))
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Imaš i sada... na b92, kontam da je neka novija sezona, ali gledaj ti to lepo od starta, ako zatrebaju linkovi javi. ;)
Odosmo u totalni off xD
Korisnikov avatar
By woundedrhymes
God bless this thread. :love:
''
Jesu novije epizode malo dosadnije od starijij, ali su ipak dobre. Svi se vremenom pokvare, evo i South park je sad dosta losiji, a o Simpsonovima da ne pricamo. :D
Korisnikov avatar
By Pauceti
Pokusao sam da gledam ali mi nije islo. Od cele sezone mi se samo jedna epizoda svidela. Vise volim Futuramu...
Korisnikov avatar
By woundedrhymes
pa kad je Seth zapostavio, sad sve vise vremena posvecuje Flinstonsu koji treba da se vrati uskoro. Izjavio je kako bi zeleo da se family guy zavrsi, mozda to namerno radi.hmm
A i Futurama je zakon. Fryyy :love:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!