Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by burak-BL

Tema bi 'ladno mogla biti i u Aktivizmu jer serija stvarno na dobar način prikazuje par gay muškaraca koji žive kao i svi ostali.. Čak su i moji ultrahomofobični roditelji(koji su prije na bilo kakvu pojavu gay likova na tv, mijenjali kanal) počeli da gledaju seriju i baš im se dopao Mauri kada nije htio nikog da prevari sa onih lažnih 50 evra.
Da li uopšte znaju da je Mauri gej?

Noćas je bila epizoda kada sreće svoju vaspitačicu od koje 30+ godina vuče traume, pa ju je namamio da im dođe na večeru i onda je terao da pojede pola kile nekih kuvanih leblebija (mora sve da se pojede iz tanjira), vezao joj portiklicu, nije joj dao da drži laktove na stolu, lupio je po ruci kada je krenula da uzme parče hleba pre molitve, čvrknuo je prstenom u glavu, a onda ga je verenik sprečio da je natera i da spava posle ručka. plus se pominjalo neko penjanje uz uže i pevanje pesmice o brodiću koji nije mogao da plovi
By ~ Le Saint X ~
To mora da je epizoda od ponedeljka ili utorka
nisam ih jos skinuo sa neta...
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by jukie

Tema bi 'ladno mogla biti i u Aktivizmu jer serija stvarno na dobar način prikazuje par gay muškaraca koji žive kao i svi ostali.. Čak su i moji ultrahomofobični roditelji(koji su prije na bilo kakvu pojavu gay likova na tv, mijenjali kanal) počeli da gledaju seriju i baš im se dopao Mauri kada nije htio nikog da prevari sa onih lažnih 50 evra.
Da li uopšte znaju da je Mauri gej?

Noćas je bila epizoda kada sreće svoju vaspitačicu od koje 30+ godina vuče traume, pa ju je namamio da im dođe na večeru i onda je terao da pojede pola kile nekih kuvanih leblebija (mora sve da se pojede iz tanjira), vezao joj portiklicu, nije joj dao da drži laktove na stolu, lupio je po ruci kada je krenula da uzme parče hleba pre molitve, čvrknuo je prstenom u glavu, a onda ga je verenik sprečio da je natera i da spava posle ručka. plus se pominjalo neko penjanje uz uže i pevanje pesmice o brodiću koji nije mogao da plovi

Ma vidjeli su da je gay - to je bila ona epizoda negdje s početka serije kada Maurijev frajer hoće da se outuje ljudima na poslu.
Elem i ja sam sinoć uživao u Maurijevoj vaspitacici i baš mi je bilo drago kada su se na kraju pomirili.
Večeras, svi na b92 u 01:25h!
Korisnikov avatar
By Burak
Palo i gay vjenčanje, a bilo je takooo romantično..
Korisnikov avatar
By jukie
Palo i gay vjenčanje, a bilo je takooo romantično..
Koliko još epizoda ima?
Pomalo počinje da mi izgleda kao da je vreme da se serija privodi kraju jer ne znam koje će zaplete još da izmisle, sve su već ispucali
By ~ Le Saint X ~
Ostalo je jos 2 ili 3 epizode do kraja
:(

steta...

no,siguran sam da ce neka druga stanica otkupiti seriju i emitovati je u nekom pristojnijem terminu
:)

znaci...Fernando i MAuri se vencali?
Ili je ipak lezbijsko vencanje bilo?
Korisnikov avatar
By Burak
Da, Fernando i Maurisio se vjenčali. I pao je vjenčani poljubac i to onaj pravi.
Večeras jedva čekam da vidim prve dane u braku.
Korisnikov avatar
By jukie
Da, Fernando i Maurisio se vjenčali. I pao je vjenčani poljubac i to onaj pravi.
S tim što su mogli da ga mnogo bolje snime a ne iz ćoška sobe
Imali su bolje poljupce kad jedan drugog prate na posao
By ~ Le Saint X ~
Da,da...
njihovi french kisses
nisu retkost u seriji

a tek lezbejski poljuBci su...
Korisnikov avatar
By Burak

U kojoj se to epizodi dešava? To se mora nabaviti! ;)
Korisnikov avatar
By jukie

U kojoj se to epizodi dešava? To se mora nabaviti! ;)
[/quote]
Pa u skoro svakoj. Mauri sedi na kauču i Fernando kaže "odo' ja" a Mauri kaže "čekaj, a poljubac" i sleže ramenima i ustaje, a Fernando mu priđe i onda se zažvalave i onda Fernando izjuri napolje
Korisnikov avatar
By Burak
Sinoć je bila jedna od najzanimljivijih epizoda. Naime, njih dvojica se, po nagovoru one dvije lezbače, dogovorili da jedan drugom govore samo istinu. To je izazvalo opšti haos. Onda planiranje medenog mjeseca.. A bilo je i poljubaca.
Baš mi je žao što večeras zbog izlaska neću biti u prilici da ih gledam.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
1. pitanje - da li vi gledate tu seriju ISKLJUCHIVO samo shto postoji gej/lez par ili... ?

2. pitanje - da li ima sa srBskim prevodom negde da se skine? shpanski ne znam... nabadam svaku 15 rech....
Korisnikov avatar
By inga
Originally posted by tinkerbell

1. pitanje - da li vi gledate tu seriju ISKLJUCHIVO samo shto postoji gej/lez par ili... ?

2. pitanje - da li ima sa srBskim prevodom negde da se skine? shpanski ne znam... nabadam svaku 15 rech....
1. Ne. Gledam zato što su neodoljivo komični i ulepšaju mi dan, a lez i gej parovi su lep bonus.

2. Ima od 67. epizode, a nađe se i poneka iz 50-ih na
http://rapidserbia.com/viewtopic.php?f= ... &start=100
Korisnikov avatar
By jukie
Ne, to je humoristička serija. Likovi su taman na granici realnog i nerealno urnebesnog
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Pitala sam to iz razloga zato shto je 90% komentara vezano za 'mauri ovo, mauri ono...' mauri i fernando'... bla... pa chak je neko rekao da ova tema moze da stoji i u 'aktivizmu' ... :puzzle:

Svashta... btw, meni je Belen najveci lik :D
By ~ Le Saint X ~

#1 - Svakako da NE!
Seriju sam poceo od pocetka da gledam,nemajuci poima sta ce se dogadjati i ko je sve u seriji,pre svega jer je Spanska serija (ne Latino sapunica)

Gay i lezbejski par je svakako neki 'bonus' jer je fino videti to na tv-u i jos u dnevnom terminu...
Inace,ni Mauri ni Fernando meni nisu nesto preterano zanimljivi

La Hierbas (Travarka) je uzasno uzasno smesna i neizmerno simpaticna meni...Posebno s aonim njenim uzvicima ... Ooooh... i Uuuuu...

A zatim metroseksualac i mislilac Mariano
:)
Mislim...kada njega pokazu golog ili u tangama... to je LOODILO!

Belen je komicna sa loodim situacijama i idejama na koje nailazi

a i Paloma (koja je bila u prvoj sezoni) je EXTRA!

koliko sam upoznat,za sada nema cele serije sa srpskim titlovima nigde
ima od 60 i neke epizode na ovamo serija
u delovima
Korisnikov avatar
By jukie
Za ljubitelje Maurija, upravo sam ga gledao (sa bradom) u seriji Internat na kanalu AXN
Naravno pametnjaković nije pazio nego je multitaskovao, ali izgleda da je neka devojčica od 6-7 godina ista kao neka druga devojčica na slici od pre 30? godina (a izgleda kao ona deca sa čudnim očima koje su vanzemaljci posadili u onom filmu sa zidom od cigala i bombom), u zidu ima neki sef, Maurijev lik je strejt, grupa tinejdžera se druži, a čudnu devojčicu su poslali u četvrti? razred jer ima IQ 152 ali je ona htela da ostane kod drugarice
By ~ Le Saint X ~
Danas je zadnja epizoda bila
ili preTposledNZa
:(

cuh da se Belen i Emilijo vencali
:yay:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Renoir

Danas je zadnja epizoda bila
ili preTposledNZa
:(cuh da se Belen i Emilijo vencali
:yay:
Venčali, venčali
na livadi na suncu na 45 stepeni
By Invigilator
Mislim da bi ova tema trebalo definitivno da ide na aktivizam. Posto sam brand new na forumu ne znam kako se to radi, tako da bih vas zamolio za pomoc da se tema eventualno pokrene tamo. Ova serija je mogla da bude veliki korak u smanjenju homofobije i upravo zbog toga je i cusnuta u kasni nocni termin. Ko stoji iza toga? Sta je sve pokusano? Da li jos nesto moze da se uradi? Da li ce bilo koja televizija smeti da je pusti u dnevnom terminu? Bilo bi lepo pokrenuti novu temu gde bi se raspravljalo o svemu ovome i hopfully doslo do nekog kreativnog resenja.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!