Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Ulix
Originally posted by deran
šest stopa pod/ispod zemlje :nesiguran:

nešto sam malo gledao,ali su prestali sa emitovanjem-ja i ne znam da li ima nastavka i koliko ima sezona...
Ta serija je savršena. U celini sam je pogledao dva puta, a neke epizode sam gledao i kad su je prikazivali na Pinku, a i ovako mi se desi da pogledam poneku s vremena na vreme. :hail: :hail: :hail:
Ja sam bio oduševljen sa prve 2 sezone... savršena serija! A onda su od treće nešto promenili... ne znam šta, ali to više nije bilo to :neznam:
Petu nisam ni pogledao.
Korisnikov avatar
By kal zakath
Northern exposure - po meni najbolja stvar ikada snimljena u Americi
Korisnikov avatar
By Mars
Jel ima dosta kadrova prirode?

Vidi ovo. Ja sam to nekad voleo. Ako je ovo tvoje slično+Aljaska...onda ću da pogledam.
Korisnikov avatar
By Marvin
Stvarno?!?

Ide na OBNu već neko vreme, ali nisam gledao duže od par minuta ni jednom.
Korisnikov avatar
By kal zakath
Radnja cele serije je u nekom imaginarnom gradiču usred šuma Alaske. I da su hteli nisu mogli da promaše prirodu.
Korisnikov avatar
By Mars
Ok, vidim gde je radnja, al nisam čačkao da li je i set tamo.

Verovatno je snimano u Vankuveru, ko i sve drugo :D
Korisnikov avatar
By kal zakath
Priča je o doktoru iz New York-a, koji zbog stipendije mora da radi na Alasci i potpuno je nespreman na taj život. Ali najbolji su likovi. Indijanci koji diskutuju razlike između Kanta i Hegela, drvoseče koji analiziraju Bacha, traperi koji kritikuju impresionizam,....lude stvari.
Korisnikov avatar
By Mars
Da...Kao u North of 60...gde policajka ludne što od usamljenosti što nedostatka sunčevog svetla...pa kad i medicina i farmakologija dignu ruke - spasi je poglavica svojom psihoterapijom u vigvamu.

Posle su prešli i na seks, ali .... živi ljudi, bože moj.
Korisnikov avatar
By Mars
Jel ovo stolar iz Sex&theCity?
Korisnikov avatar
By kal zakath
Originally posted by Mars

Mislim da da, ali me nemoj držati za reč, jer nikada nisam uspeo da gledam Sex više od 5 minuta.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by svejedno
Fawlty tovers.
Pa bogamu polju bim, napišite i zašto vam se sviđa. Makar žanr.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by kal zakath

Mislim da da, ali me nemoj držati za reč, jer nikada nisam uspeo da gledam Sex više od 5 minuta.
Ali nekako si baš njega uhvatio kad se pojavio. :D

Ajde, ajde...nije to sramota gledati S&tC ;)

A jesu iritantne često...Ja i to gledah zbog (Karen W&G): "Ne zaboravi petog člana: New York!" :D
Korisnikov avatar
By svejedno
Fawlty tovers.
Zanr..hm..pajtonovski, ne znam kako to da opisem drugacije. Samo sto je 'bas serija'.

Znaci ne skecevi.

..

Glumi & pisao John Cleese.

pS. U ono 'Tovers' gore treba se ubaci jos jedno v, da bi bilo 'dabl ve' ,)
Korisnikov avatar
By kal zakath
Fawlty tovers.

Juuuuu. Marse, šta si sad napisao.
Korisnikov avatar
By Mars
Glumi & pisao John Cleese.
pS. U ono 'Tovers' gore treba se ubaci jos jedno v, da bi bilo 'dabl ve' ,)
Da, našao...šalim se za ono.

Al ipak znači i obrazloženje ko šta voli (naročito onih koje znamo i čiji ukus poštujemo)

Čim videh Kliza, nisam morao mnogo dalje da čitam da bih video o čemu se radi.
Korisnikov avatar
By Mars
Juuuuu. Marse, šta si sad napisao.
Eto tako. Razmišljao par sekundi, razmatrao opcije gde da udarim blanko znakove...i nekako mislim da je ovo najbolje!

:)
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Hm, moj izbor bi po vama bio verovatno cudan. :lol:

Uglavnom sam serije koje sam fanaticno pratio gledao pre vise godina, uz njih sam rastao kao tinejdzer, a repriziranje sam docekivao sa odusevljenjem. :)

Vec nekoliko godina ne gledam nijednu, nemam strpljenja da se razvucem uz TV program nedeljama, uvek u istom terminu. Sama pomisao na tu vezanost me odbija i da pocnem da pratim neku. Osim jedne, sad se setih. Proletos sam je pratio - Seranovi. :spin:

A, voleo sam jos i: Put za Ejlvonli, Glavni osumnjiceni (s Helen Miren), Dosije Iks (ne bih mogao tu seriju vise ni 5 minuta da pogledam, prerastao valjda:giggle: ), Avanture Serloka Holmsa (s neprevazidjenim Dzeremi Bretom), a kasnije i Povratak Serloka Holmsa, Seks i grad sam nazalost neredovno gledao, kao i Vil i Grejs, u nekom trenutku sam voleo i Nikitu. Sad pokusavam da se setim jos neke serije koja je sigurno tu bila, ali nikako mi ne ide... Aha, gledao sam svojevremeno i Odeljenje za ubistva, a Simpsonove sam odusevljeno pratio u pocetku, ali su mi se posle smucili. Hocu reci, izgubili su mi smisao kad su se razvukli (uostalom, kao i vecina serija, kad bi producenti i reziseri samo znali za dosta)...

Dodacu jos neku, ake se setim naknadno... :)

Edit: Ah, kako sam mogao da zaboravim takodje mi omiljenu - Toplo-hladno (u originalu Cold Feet). :yay:
Korisnikov avatar
By Mars
Što sam ja voleo one letnje serije...svaki dan u određeno vreme. Sada dodatno čuveni Nik Sloter i Silvi Žerar....i ona druga...Cheryl Ladd, snajka Šejna...isto neko ostrvo, neki Majami, tako nešto...možda i Havaji. Pa svaka epizoda neki slučajčić, neki negativci prolaze, oni se biju sa njima...ona strogo naučno, a partner onako ulično, na silu...pa su super par.

Zabarikadiraš se dinjom, sladoledom i campari đusom i milina, ne ustaješ dok se ne završi.

:D
Korisnikov avatar
By Mahnitu
ladno soutovce... :srbin:
Hobi mi je skupljanje stručnih tekstova na temu fenomena jedne i druge serije, a posebna poslastica uporedne analize.
:lol:

Otkad se završila Galactica gledam samo Bones. Te CSI serije su sranje, ali ovde su likovi odlični.

North of 60 mi je potpuno izvetrela iz sećanja, znam samo da sam voleo da gledam. Hvala Mars :)
By Ulix
Cheryl Ladd, snajka Šejna...isto neko ostrvo, neki Majami, tako nešto...možda i Havaji.
One West Waikiki :love:
Korisnikov avatar
By Mars
Jel tako...ALi nešto mi se ne pali lampica. Možda su to naši drugačije preveli.

ZAPADNI WAIKIKI!!!

:smeh:

E, to.
By Ulix
Originally posted by Marvin

nešto sam malo gledao,ali su prestali sa emitovanjem-ja i ne znam da li ima nastavka i koliko ima sezona...
Ta serija je savršena. U celini sam je pogledao dva puta, a neke epizode sam gledao i kad su je prikazivali na Pinku, a i ovako mi se desi da pogledam poneku s vremena na vreme. :hail: :hail: :hail:
Ja sam bio oduševljen sa prve 2 sezone... savršena serija! A onda su od treće nešto promenili... ne znam šta, ali to više nije bilo to :neznam:
Petu nisam ni pogledao.
Jeste se dosta promenila serija, u prvi plan je izbila Kler sa svojim problemima, ali ja sam i to voleo. Svaki put kad se Frensis Konroj (ona glumi mamu) pojavi pred kamerom, ja upadnem u trans. :blush:

I poslednja epizoda je bila sjajna. Jedna je od retkih serija koje imaju zadovoljavajuć završetak. :canttouchthis:
By Ulix
Jel tako...ALi nešto mi se ne pali lampica. Možda su to naši drugačije preveli.

ZAPADNI WAIKIKI!!!

:smeh:

E, to.
:lol:

Meni je Cheryl Ladd bila super u toj seriji. :kosa:
A onaj detektiv se posle pojavljivao i u Očajnim domaćicama i izgleda mlađe sada nego pre petnaest godina. :teletabisi:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Marvin

Petu nisam ni pogledao.
Jeste se dosta promenila serija, u prvi plan je izbila Kler sa svojim problemima, ali ja sam i to voleo. Svaki put kad se Frensis Konroj (ona glumi mamu) pojavi pred kamerom, ja upadnem u trans. :blush:

I poslednja epizoda je bila sjajna. Jedna je od retkih serija koje imaju zadovoljavajuć završetak. :canttouchthis:
E jebeš ga sada... Moraću da pogledam onda petu sezonu.
Meni je najbitinije kako završe.
Korisnikov avatar
By gorilica
The lost room - sasvim kratka mini serija ali super stvar
Odlichan mini serijal.

Od tih kratkih, odgledao i zalio shto nije snimljeno vishe:

Taken - 10 jednochasovnih epizoda koje je odradio Spilberg o 2 porodice chiji su zivoti isprpleteni od trenutka kada tokom II sv.rata jedan NLO biva oboren na zemlju.

Invasion- 22 epizode o chudnim pojavama kada se nakon Uragana koji pogodi Nju Orleans u jednom malom gradicu u mochvaru spuste i tudjinski zivi organizmi...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 119
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!