Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By SeoskiLola
:sweet:

gledao je na rtl-u a sad cem i na b92

evo, upravo je pocelo...
Korisnikov avatar
By Marvin
Retko dosadna i providna serija.

"originalna, kontraverzna priča" :pokazuje:

Gde je ovo originalno i kontraverzno? U osamdesetim?

Svakojako smeće gledam, ali ovo je previše i za mene :zeva:
Korisnikov avatar
By Stanwik
guest stars ce izmedju ostalih biti i Nicole Kidman, Sandra Bullock koje su i potpisale ugovor, a kreator serije pise i scenario epizode u kojo bi se pojavila gdja. Madonna koja je veliki fan serije iako ne gleda Tv?!
Korisnikov avatar
By horus.
Kao gledam, ali pocela je zesce da me smara... :nokti:
Korisnikov avatar
By shumadinac
ma serija je odlična, ja je pratim od prve epizode, upravo gledam 5. sezonu koja se prikazuje, doduše malo je već dosadna, počeli su već mnogo da fantaziraju sa glavnim glumcima, polako se sve vrti u krug, izgleda da su potrošili sve asove, pa sad čisto da snimaju dalje, ali mislim da će još malo kraj, jer će gledanost da ima padne u ovoj sezoni

inače, gledajte seriju, biće vam sve bolja i bolja, dok malo upoznate likove, ponekad je malo morbidna, ali u tome je i cilj ove serije, stvarno je drugačija od drugih, ima bukvalno svega, što ovaj svet i ljudi nude (gay, lesbian, trans, SM, serijske ubice, ali definitivno ima najviše nesvakidašnjih ludaka, koji su opsednuti ili sobom ili ovom dvojicom hirurga)

mislim da je u 4. sezoni Troy bio jedno vreme opsednut McNamarom, mislio je da je zaljubljen u njega... ja sam se nadao bar nekom poljupcu, ali... ma videćete, ako niste već videli

što se tiče prevoda, stvarno su mogli malo bolje da se potrude, a ni taj hrvatski prevod mi se ne sviđa... iako nisam ljubitelj slovenačkih prevoda, jer slovenci prevode po svom ukusu, nikada bukvalno (tako su Lost preveli kao Misteriozno ostrvo :smeh: ), ipak mi se sviđa njihov prevod za Nip/tuck = Pod nožem lepote.. opet bolje no Reži me
Korisnikov avatar
By Marvin
Polako se sve vrti u krug u petoj sezoni?!?!

Pa prve tri epizode su potpuno iste. Ne da se ništa ne dešava (to bi čak bila i manja glupost) nego se dešava jedno te isto. Kao da su po istom scenariju snimala tri različita režisera.
Korisnikov avatar
By EYA
ja gledam redovno i svidja mi se.
posebno je za pohvalu sto neprekidno otvaraju i obradjuju tabu teme poput transexualnosti, homo/bisexualnosti, SM i drugih ˝neuobicajenih˝ sexualnix praksi, diskriminacije... evo sinoc su predstavili problem kastracije zana u africi (po tamosnjim plemenskim obicajima, devojcicama se, najcesce obicnim nozem, odseca klitoris jer je uzivanje u sexu rezervisano samo za muskarce, i time stite svako svoje pleme od mesanja krvi sa drugim plemenom... jer se zena koja ne oseca uzivanje u sexu, nece podati nikom sem muzu)
By Hans
Gledam svaku epizodu....već sam se izjasnio povodom doktora Troja...kada se pojavi takav jedan u našem svetu, please let me know... :gatara:
By Swanheart
jedina serija koju gledam, upravo stavila 3 serijal da se downloaduje
Korisnikov avatar
By spliff
molio bih da mi neko od forumasha (ako zna) kazze koja je kompozicija ishla dok su radili onu operaciju razdvajanja sijamskih bliznakinja

mislim da sam prvi put chuo tu kompoziciju kada sam gledao the hunger (glad za krvlju), ali nisam 100% siguran

hvala unapred
Korisnikov avatar
By Dirrty
Famke Janssen :love:

Kada sam je video u jucerasnjoj epizodi... :wow:

Slika

Obozavam njenu glumu... taj govor... ta faca... jedinstvena je.
Uzgred, sablasna uloga, kao i obicno, kada je ona u pitanju.
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Shoplifter
Leo Delibes duet iz Lakme
thanx :)
Korisnikov avatar
By unic0rn
a sto se meni chini da je onaj dugokosi sto je sad treci partner ustvari onaj koji secka? il greshim :)
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by unic0rn
a sto se meni chini da je onaj dugokosi sto je sad treci partner ustvari onaj koji secka? il greshim :)
To sam i ja rekao Skin Sinu juce...

Sigurno je on...
Korisnikov avatar
By Zonche!
Vau kakav kraj :wow:

Mada sada ne verujem vise da je treci hirurg...
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Sta se desilo na kraju? Zagledao sam se u nesto na kompu, nisam video.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by A.F.K.A.OB
Sta se desilo na kraju? Zagledao sam se u nesto na kompu, nisam video.
Na kraju je Kristian pusten iz zatvora jer je sekac ponovo napao.
Vraca se u ordinaciju i kazu mu da je stigla nova zrtva na pregled.

Seda za sto, i pita "Tell me what u dont like about urself"

Kamera se okrece a za stolom je policajka isecena.
By Swanheart
:uplasen:

kad ce vise uhvatiti Super secka da mogu da gledam seriju normalno a ne svakih 5 minuta da navlacim prekrivac na glavu.
Korisnikov avatar
By Rei
Dobila je sinoc kuchka shta je zasluzhila :D

I mislim da bi previshe ochigledno bilo da treci partner bude Secko...
Korisnikov avatar
By IriS
hoćete li da vam kažem ko je The Carver? :D
By Swanheart
hocu ja da mi kazes
mrzi me da cekam da se skine 3 sezona:testerica:
Korisnikov avatar
By IriS
pa, reći ću ti samo da se nećeš iznenaditi i da ćeš se veoma iznenaditi :andjelak:
By Swanheart
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
opet ce biti prekrivac na glavi pola serije :placko:
Korisnikov avatar
By IriS
iznenadićeš se slično kao što si se, recimo, iznenadila kad si saznala da je Ava nekad bila muškarac :B
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!