Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Kiborg
Odgledao :wow:

Eh, sad samo treba sačekati 2009. godinu :sigh:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pa sta cu sada?????!!!!!!!
Korisnikov avatar
By Kiborg
Da čekaš proleće 2009. kao i svi mi :D
Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
Originally posted by Egmont
Dragi Zemljani, izađite na prozore i pogledajte u nebo, ako ste još živi. Jer, Battlestar Galactica je pronašla Zemlju! :)
Sad kapiram šta je značilo ovo "ako ste još živi".

Pre nego što sam odgledao, nekako sam češće gledao u nebo nego inače. Ko zna... možda je cela serija bila način braće iz 12 kolonija da nam se autuju :closet:

Al' šta da se radi...
Korisnikov avatar
By gorilica
Upravo zavrshih sa gledanjem 4-u sezonu, zapochetu jutros. :drama:
Daleko je prolece. :sigh:
Korisnikov avatar
By Neve
Nastavak 4. sezone je kad.. u januaru? :cantwait:

Proljeće.. nja.. ima još puno..
Korisnikov avatar
By colorado
Ja ne mogu da predjem preko toga koliko predsednica lici na Tori...

Slika Slika

Slika Slika
Korisnikov avatar
By horus.
serija je savrsena! :love:

odgledao sam prvi i drugi serijal prosle nedelje, a od veceras krecem sa trecim...

kontam da cu sve odgledati (ukljucujuci "razor" i cetvrti serijal) za nekih nedelju dana... :hyper:
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Splasnuce ti odusevljenje... 3. i 4. serijal su veliki pad u odnosu na prva 2, osim par svetlih trenutaka.
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By gorilica
Ne zezaj da Nova sezona pochinje za 5 dana? :drama:

:yay: :eya: :yay:
Korisnikov avatar
By colorado
Ne citaj ako nisi gledao/la!

Elen??? Vau. Mogu da se kladim da *niko* na svetu nije pomislio da je ona peti sajlonac. Niko. Mada, drago mi je da je ona. To bas daje mnogo novih slojeva Tirolovoj i njenoj vezi. Na Novoj Kapriki ju je ubio zato sto je saradjivala sa sajlonicima. jdfkhgsdjkgbdvjkdgh

Sta je onda Starbak? Klon? I ako jeste, ko li ju je klonirao na takvom mestu?? I sta je Leoben tako strasno pomislio da je morao da pobegne od nje kad su videli "njen" les?

Duala? Kako mocna scena!! Nikad nisam mario za nju, a ipak me je pogodilo kad se koknula.

Sto poena za ovu epizodu!
Korisnikov avatar
By Kiborg
Super epizoda :radosnice:

IMA PUNO SPOJLERA :) čitaj na svoju odgovornost!

Epizoda je stvarno neverovatno dobra! Na kraju sam bio totalno sluđen. U suštini baš mi je nekako glupo što je Elen taj 5. Sajlonac. Šta bi sad pa to trebalo da znači? Kome se onda od ovih D'Anna izvinjavala u prethodnbim epizodama kad je imala viziju petorice? Možda Saulu zbog oka? Jeste najlogičnije ali sad... Ko zna.
I opet šta li je sada Kara? Kad je našla mrtvu sebe logično je bilo da je ona Sajlonac, ali eto nije, ona je neki vesnik smrti ili kako već. Ne bih rekao da je običan klon, mada može biti. Ako se sve ovo uzme u obzir, izgleda da iza cele ove priče stoji nešto treće, neko biće koje upravlja svim događajima i da možda hibridi imaju neke veze sa tim. I mene je iznenadio onoliki Leobenov strah, ali moguće je da je to neka Sajlonska legenda, budući da su oni jako religiozni, možda imaju neku pričicu ili neko proročanstvo koje još nije otkriveno, tim pre što mu je izgleda termin vesnik smrti bio poznat.
Ova epizoda je jako zamutila stvari, ali zato je sve samo postalo mnogo zanimljivije.
Korisnikov avatar
By colorado
D'Ana se obracala Elen. Procitao sam danas u intervjuu s piscem.

I jos jedna stvar, 13. pleme su sajlonci?? Zemljani su sajlonci? MI smo sajlonci???? jghkvbdkjbkbvhkvkh Hocu da zenim sesticu!!!
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ja bih ženio Leobena :) )
Eto, znači obraćala se Elen, tačno mi je to palo na pamet kad sam video da je ona peta Sajlonka. Svi pričaju obraćala se Saulu zbog oka, ali eto, ovu je drndao Kavil, pa je primorao na izdaju i na kraju je ubio sopstveni muž, golim rukama, što jes' jes' drastično je stradala.
Korisnikov avatar
By colorado
Ne mogu da verujem da cela serija treba da se zavrsi za 8 epizoda, a koliko stvari zakuvavaju... Nadam se da ce sve lepo i funkcionalno upakovati.
Korisnikov avatar
By horus.
ja sam odgledao prvih 10 epizoda 4-og serijala i skroz sam pod utiskom... :hyper:

savrseno! :love:

uskoro pocinjem sa skidanjem od 11-te epizode... :hyper:

inace, 6-ca je taaaaako savrsena... i'm in love... :love: :love: :love:
Korisnikov avatar
By horus.
skinuo sam 14-tu epizodu i odgledao... :hyper:

sta reci, izuzev, savrseno! :hyper: :hyper: :hyper:
Korisnikov avatar
By colorado
Predsednicino odbijanje da se preda je vrhunac poslednje epizode i njenog lika! Mal nisam zaplakao.
Korisnikov avatar
By horus.
pre nekih pola sata izasao je torent za 15-u epizodu... :hyper: :hyper: :hyper:

stavio sam da se skida... :yay: :yay: :yay:
Korisnikov avatar
By colorado
Hajde da malo pricao o seriji a ne dokle smo stigli sa skidanjem epizoda...
Korisnikov avatar
By horus.
odgleadao 15-u epizodu! :wow:

kada sam krenuo da gledam od 11-te epizode, bilo mi je jako zamorno (razocarenje oko zemlje, kolektivna depresija bla bla bla)...

sa 15-om epizodom se ponovo vracaju na sustinu serije... :love:

promenjeni uvod mi se jako svidja...

napokon je se pojavila ellen...

ispostavilo je se da je bilo 8, ne 7 modela cylon-naca... :shok:

malo su se tu spetljali, jer su cas govorili o 8-om, cas o 7-om cylon-cu (neki daniel)...

za poslednjih 5 je se ispostavilo da su ustvari prvih 5...

inace, jako me nervira sto je se 6-ca spetljala sa tigh-om... :bljak:

prvih 3 serijala su akcentovali ljubav i povezanost sa gaius-om, da bi na kraju zatrudnela sa tigh-om... bzvz...
Korisnikov avatar
By Hton
poceo sam drugu sezonu juce i odgledao sam 6 epizoda-nisam mogao da se odvojim od ekrana :hyper:

iako je moj zanr fantazija, ova serija je fenomenalna. :love:
Korisnikov avatar
By colorado
Ja i dalje mislim da je Starbak sajlonka... Jos uvek nije razjasnjen njen nestanak i povratak, a i ona se zasijala u poslednjoj epizodi kad i svi sajlonci dok im se Sem obracao. S druge strane, suvise je ocigledno...
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by horus.
inace, jako me nervira sto je se 6-ca spetljala sa tigh-om... :bljak:

prvih 3 serijala su akcentovali ljubav i povezanost sa gaius-om, da bi na kraju zatrudnela sa tigh-om... bzvz...
Zbilja. Bzvz. :/

A sto se Starbak tice, mozda ce se ispostaviti na kraju da je ona one and only - Boginja. :)
Korisnikov avatar
By horus.
ne verujem da je starbuck cylon-ka... bilo bi isuvise upadljivo...
sem toga, njoj je i hibrid rekao da je andjeo smrti, a leoben je se jako uplasio kad je video njeno telo...
mislim da ce jos zakomplikovati... :hyper:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Stara dama u petak pravi svoj poslednji skok

Originally posted by Hton
poceo sam drugu sezonu juce i odgledao sam 6 epizoda-nisam mogao da se odvojim od ekrana :hyper:
Ja sam danima zaredom imao noćne more :hypno:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!