Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Koliko gledate televiziju?

Tri i više sati dnevno
9
16%
Do dva sata dnevno
11
20%
Pola sata - sat dnevno
14
25%
Ne gledam TV
21
38%
By fazza
Originally posted by Paki
Originally posted by fazza
Originally posted by Paki
Danas sam (do ovog trena) gledao jedno 2-3 sata - razboleo se Paki, pa iz kreveca, kad ne spava, bulji u tv-ekran... :sigh:
Zar i ti sine Brute? :lol:

Mene grlo steglo jutros, sutra idem da uzmem bolovanje, pa da se malo
leshkari. :D :andjelak:
Ma da bwe, ubio me vetar posle žurke dok smo išli ka Glumcu i čekali posle ispred da nam svima naprave palačinke... u znojavoj majici, tankom duksu i bez jaknice koju su mi izgleda ukrali (izvukli sa vrha Renoirovog ranca) u Can Canu... Jbg. :temperatura:
Can Can je izgleda bio samousluga za lopurde! :)

Moguce i da sam se ja prehladio bash te vecheri jer je pichilo sa svih strana. :lol:
Idem sad kod chika doce. :D
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by fazza
Moguce i da sam se ja prehladio bash te vecheri jer je pichilo sa svih strana. :lol:
Spičilo, spičilo ... :lol:

... Mamicu li im njihovu! :oklagija:
Korisnikov avatar
By Hys.
u prinicpu sam tv manijak, filmski i SEROmanijak. e sad, sve zavisi od obaveza, od toga sta imam novo narezano na kompu itd..u poslednja dva meseca izuzetno malo gledam tv, mislim da u poslednjih 6,7 godina nisam tolko malo gledala, cak manje od pola sata dnevno:wow:
izuzetno neobicno, sobzirom da dok sam stalno radila, gledala sam bar 2 sata radnim danom a vikendom i duze (valjda da se odmorim od stresa i tak to..)
Korisnikov avatar
By ogi_ns
o, evo mene iza Renoir-a (I wish ;) )

ranije je i meni bilo nezamislifo da neki ljudi uopste ne gledaju TV, ali sad sam i sam jedan od tih...
jednostavno nemam vremena vise za to...

gledam uvek VELIKE DOGADJAJE tipa evrovizije, MTV nagrada i slicno, mada su mi i MTV nagrade vec malo dosadne...
i da, VB samo kada bas bas nista drugo nemam da radim.
Korisnikov avatar
By Hybrid
Meni je televizor skoro stalno ukljucen. Osim kad spavam. Nekad se desi da radim nesto po stanu i pomislim kako nesto fali... nesto sto se cuje u pozadini, i upalim TV :) . Tako on uvek, a ne gledam ga. Uvek ima nesto zanimljivije da se radi. Ne secam se kad sam poslednjni put legao u krevet ili na kauc, upalio televizor i kulirao. To je bilo super dok sam radio :D
Gledam ga oko pola sata dnevno! Dok saslusam vremensku prognozu i stanje na putevima :pucaodsmeha:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by ogi_ns
o, evo mene iza Renoir-a (I wish ;) )
Hahaha...

elem...
da nema Ocajnih Domacica
verovatno ne bih ni palio tv
Korisnikov avatar
By walt333
Hoce meni neko da objasni zasto ne mogu da glasam ni u jednoj temi
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Jako malo, desava se da danima bude iskljucen.
Korisnikov avatar
By but_thats_not_Artistic
Sta je to televizor ? :alien: Haha....

Odavno sam presao na youtube i torrente. Zasto bi mi neko drugi odredjivao sta da gledam ! :yes:
By J...
Skoro da i ne gledam. Danima je iskljucen, bzvz skuplja prasinu. :lol:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by walt333
Hoce meni neko da objasni zasto ne mogu da glasam ni u jednoj temi
Ja ne mogu da glasam zato što sam očigledno već glasao 2006 ili kada je već tema originalno postavljena
Korisnikov avatar
By Dzi
kad skupim serije ispada oko dva h..
Korisnikov avatar
By bothways
Ne gledam TV vec godinama. Kad kazem ne gledam, mislim na to da generalno ne gledam, ali moze se desiti da ponekad odem do TV-a i bacim pogled na to sta ima na CNN-u, BBC-ju i sl. U poslednje vreme, to se svodi na jednom u nekoliko meseci.
Korisnikov avatar
By rados85
Mozda pola sata dnevno...ali mi ne privlaci paznju uopste...
Vise volim radio....:-)
Korisnikov avatar
By Mars
Nemam ni ja ali, avaj, tu je net.

Ali i to je u principu malo, mnogo manje nego pre.
Korisnikov avatar
By Hys.
prosto mi zao i pitam se sto placam kablovsku kad u ovom stanu ne gledam uopste;

kod devojke gledamo stalno, nekako je takav stan, plus nema dobar net i stajaznam...jednostavno kod nje gledam :nerd:
Korisnikov avatar
By Marvin
desi mi se da ga ne uključim po 2,3 dana
i, to mi je potpuno neverovatno
Korisnikov avatar
By Misfit
ne gledam. sve što me zanima pogledam/skinem sa neta, bez reklama i onda kada ja to hoću.
Korisnikov avatar
By boo_radley
Pogledam po neku utakmicu vikendom i to je to. Ranije mi se dešavalo da ukačim nešto interesantno na NG-u ili neku smejuriju na Animal planetu al' sad palim tv samo kad znam da ima fudbal i vrtim ona 3 sportklub kanala što imam. :kesa:

Edit: 2 sportklub kanala, sad se setih da su mi govna zamenila skprime sa 24kitchen. :pljuje:
By Aven
Što se tiče TV programa, gledam uglavnom samo Dnevnik i još poneke emisije informativne prirode, ali U TV/plazmu gledam puno :D budući da spajam eksterni HDD na blu-ray player i gledam downloadane serije i filmove. Rekla bih da je prosjek 3 sata dnevno.
Korisnikov avatar
By HalfJack
Malo gledam tv a kada ga i upalim najčešće je background noise. Eventualno navečer su reprize Malcolma u Sredini i Sex i Grada pa to znam po stoti put odgledati. :maska: Inače vrlo slabo.
Korisnikov avatar
By Pauceti
Zadnje sto sam pratio na tvu je utisak nedelje. Sad ni to. Ne gledam uopste. Kad odem kod nekog a tv ukljucen hipnotise me, u fazonu sam: what sorcery is this? Na netu imam sve.
Korisnikov avatar
By Markiza
Čim ustanem prvo uključim sve uređaje-da me bude.TV je stalno ON i kad gledam nešto i kad ne gledam.U stanju sam da počnem da gledam neki film ili emisiju od sredine negde,ma,i pred kraj čak(što mi se u poslednje vreme baš zamera).
Korisnikov avatar
By Torry
sto neko ovde laze...

da se vratimo na teme Prvi glas srbije, utakmice, raznorazni amidzi-ivan show kada treba da se pljuje neko....eto skupismo vec 6-7-8 sati gledanja televizije nedeljno... :)

elem, pronadje se nesto sto valja gledati, retko ali ima...onda se navucem na reprize starih kvalitetnih serija, neke utakmice i sl. fashion tv non-stop on :love:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!