- 04 Nov 2005, 05:25
za onih par epizoda koje sam pogledao, najsimpaticnija Eva Longoria....Gabrielle Solis

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by bojandjoWhy not...Gledacu da uskoro pocnem sa kopiranjem...Serijal IV i V, barem na ovim DVD-ovima, imaju neki malo zeznutiji zastitni kod protiv kopiranja, ali ne bi trebalo da bude neki narocit problem...
uh, nesto mi ove godine uopste ne idu serije![]()
@mmi, a da podelis tu abfab dvd kolekciju sa mnom![]()
Originally posted by M M and IPa, posle nekoliko odgledanih, prvih, epizoda, stekao sam takav utisak. Nista vise.Originally posted by KupperA zasto mislis da se sve vrti oko Susan Mayer ???
Susan Mayer, oko koje se sve vrti, mi se najvise dopada. Britt potom a Bree mi je zanimljiva desetak minuta.
Originally posted by KupperO.K.Originally posted by M M and IPa, posle nekoliko odgledanih, prvih, epizoda, stekao sam takav utisak. Nista vise.Originally posted by KupperA zasto mislis da se sve vrti oko Susan Mayer ???
Susan Mayer, oko koje se sve vrti, mi se najvise dopada. Britt potom a Bree mi je zanimljiva desetak minuta.
Originally posted by KupperOh ne, ne, jesam rekla nešto pogrešno???
Pcelice- jeres!Glup ti je kung-fu, karate, boks, kik-boks, Lorenco Lamas film:D? Cccc......Ili bese Dzeki Cen?
![]()
Originally posted by KupperVala baš.
Sramota bre. Usporedjujes umEtnost sa tamo nekom USA serijom! Nista ne valjas:)
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!