Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Stripi
Što je za tebe ipak pove?a mana :yes:
Mislim, danas se bavit tra?evima a ne poznavat dobro kompjutere je dosta nezgodno :yes:
Korisnikov avatar
By *deni*
Rekla sam da sam slaba sa kompjuktorima, sto ne znaci da ne umem kako-tako izvest operacije koje sam namjerila izvesti na racunaru.
:hvala:
Korisnikov avatar
By Stripi
E sad mi je ve? oma lakše :brišeznojsa?ela::cheer:
Korisnikov avatar
By gari
Ipak, mislim da je malo 24 sati za sahranu. Treba tu dosta toga pripremiti, uostalom svadbe i sahrane u Srbiji su veoma sli?ne što se ti?e dekora, samo što u jednom slu?aju preovlaðuje bela boja a u drugom crna /kod nekih naroda obrnuto-belo je znak žalosti/.Ako taj koji to snima ho?e da favorizuje "naše" obi?aje nekrofili?nog jedenja i pijenja na sahranama koje se, najzad, pretvore u veselje i pri?anje viceva mislim da mu to nije potrebno. Ima?e velike muke jer svako selo u Srbiji ima neke "svoje" obi?aje a sveštenici umesto da suzbijaju taj paganizam i to žrtveno klanje životinja u neograni?enim koli?inama, ritualno cepanje glave praseta i deljenje komadi?a mozga "ožaloš?enima" stvarno je nepotrebno, jer nema on toliko mašte koliko ovaj narod. Svaka baba ima neki svoj obi?aj i "valja se". A najviše se valja svešteniku koji sve to podržava radi li?ne i koristi po crkvu a što nema ama blage veze sa hriš?anstvom. U tom smislu svaka ?ast katolicima-dovoljna je sve?a i cve?e sve ostalo je OUT.:evilgrin:
Korisnikov avatar
By *deni*
Televizija STANKOM je demantovala informaciju da ce se na njenom programu emitovati ovaj mortaliti show. :shocked: :shocked: :zen: :zen:
Korisnikov avatar
By gari
Hvala Bogu-nisam mogao da gledam ni one glupe svadbe gde su prodefilovali kojekakvi debili i debilke...Doduše, 24 sata sahrane ne bi nas optere?ivalo pokojnikom /valjda bi se uzdržao da se ne pojavi pred kamerama, mada je od naše TV sve mogu?e/. Dakle, verujem da bih bolje podneo "24 sata sahrana" nego svadbe, bar ne bih morao da gledam mladu i mladoženju kako "ar?e" one silne pare na gluposti.:ostrisekiru:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by gari
Hvala Bogu-nisam mogao da gledam ni one glupe svadbe gde su prodefilovali kojekakvi debili i debilke...Doduše, 24 sata sahrane ne bi nas optere?ivalo pokojnikom /valjda bi se uzdržao da se ne pojavi pred kamerama, mada je od naše TV sve mogu?e/. Dakle, verujem da bih bolje podneo "24 sata sahrana" nego svadbe, bar ne bih morao da gledam mladu i mladoženju kako "ar?e" one silne pare na gluposti. :ostrisekiru:
Pazi, demantovana je samo informacija o imenu TV stanice na kojoj ce se emitovati show, a nije demantovano i postojanje i realizacija samog show programa !
Korisnikov avatar
By gari
Jao majko, dakle ipak ?u doživeti i to maltretiranje, a ne mogu da se uzdržim da to ne gledam, pa makar pogubio ovo malo živaca što mi je još ostalo posle "vožda" u Hagu.:evilkiss:
By argentum_inf
ja bih to obavezno odgledala..opustajuce,pred spavanje..
Korisnikov avatar
By gari
Vala baš...Da još malo gledam seljake koji ionako ne silaze više sa TV ekrana. Sve ankete koje se vode prepune su debila koji ne mogu da sastave ni prosto-proširenu re?enicu, da ne govorim o padežima i gramatici. Samo mi još fale sahrane pa da poludim. Gde li nestade graðansko društvo? Odavno nisam ?uo ni jednog pametnog ?oveka na TV, naro?ito u emisijama gde se vrše ankete. Sa?uvaj me Bože nepismenjaka...:nazdravlje:
Korisnikov avatar
By usamljeniLepotan
Kad sam procitao ovo, prvo cega sam se setio bila je jedna moja stara ideja da se ljudi snimaju na sahranama kao i na svadbama. Kasnije sam shvatio (i nazalost, osetio) da sahrane i nisu tako lepa desavanja. Ne pricam o kicu i ljudskoj gluposti vec o ljudskoj nesreci, gubitku drage osobe, koja je prisutna na svakoj sahrani koliko god ona bila kic. Zato nisam za taj reallity mortality show, ako je uopste potrebno da to kazem. Uopste i ne mislim da je to u stvari ozbiljna emisija, iako kao zamisao. Ne mogu da verujem da je svako imao stav kao da emisija stvarno postoji. Nemoguce je postojanje bilo cega slicnog jer ekipa ne moze tek tako da juri mrtve po srbiji dok se ne o'lade, niti ce bilo ko zdrav ili bolestan da pozeli bilo kakvu vrstu kamere na sahrani clana porodice(ne mogu da verujem da ovo pisem ali vasi predhodni postovi su me naterali). Podrzavam taj realiti sou, i radujem se sto je nekom palo na pamet, samo ako je to parodija na sve ostale gluposti na TV-u gde ovaj ili onaj ide u Egipat ili se zeni pred celom nacijom. Cak je i veoma inteligentna zamisao da se na takve emisije parodira emisijom o sahrani. Ali bi bilo previse debilno snimati takve emisije na pravim sahranama. Gde je tu umetnicki dojam? To bi sa figuricama od plastelina islo mnogo lepse. Ali i u dosta nasih filmova vec postoje parodije na sahrane, recimo kad Cika Kure daje babama kinti da placu i sl.

------------------------------------------------------------

Sto se tice popova i 100e, taj pop nije hriscanin, niti je crkva iz koje je izasao, niti je vecina nasih sahrana hriscanska. Ni ja nisam hriscanin, isto kao vecina nasih sugradjana, ali ja bar znam da nisam. Iako sam krsten, kad sam imao godinu dana, na silu, na pravde boga. Mogu da se kladim da sam plakao, i da nikog nije bilo briga. A pritom su i platili veliku kintu. Pitam se koliko kosta gajba u raju? Mora da postoji cenovnik negde tamo...
Korisnikov avatar
By gari
Naravno "Usamljeni lepotane" da niko ne bi voleo da mu kamermani vršljaju dok sahranjuje nekog dragog mu. Ja sam se gore samo šalio na ra?un tog serijala koji je najavljen. Ja verujem da se radi o šali, mada, kad bolje razmislim-ne bih imao ništa protiv da snimaju MOJU sahranu. Ionako ne bih ništa ni video ni ?uo, pa šta me onda briga. Nego, sekirao bih se i na onom svetu kako sam "ispao" u seriji. Ha, ha, ha...:rotflmao:
Korisnikov avatar
By usamljeniLepotan
Ma super sminkaju ovi sa TV-a. Ima da izgledas ko da ti je 25 kad te budu sahranjivali pred kamerama.
Ili isceniraj svoju sahranu pa posle gledaj kako si ispao! Bices drugi koji ce znati sta ga ceka posle smrti. Ja sam onaj prvi.
Korisnikov avatar
By gari
Onda ti prepuštam prvenstvo. Idi prvo ti, pa kad mi ispri?aš kako je "tamo" onda idem i ja. Posle ?e razmenimo iskustva. Važi?:maji:
Korisnikov avatar
By usamljeniLepotan
Ne razumes, nemam ja gde da idem. Vec sam tu. Rekao sam: "Bices drugi koji ce znati sta ga ceka posle smrti. Ja sam onaj prvi."
Pa ti vidi.
Korisnikov avatar
By gari
Šta je hteo pisac da kaže-niki ne zna. Ja se malo zezam, ne dao Bog da idemo još ni ja ni ti. Neka se sahranjuju oni kojima je red a mi ?e sa?ekamo. Malo da karikiram "serpski" jezik, ili da po?nem govoriti onako kako ina?e ?ujem svaki dan na TV-u.:andjelak:
Korisnikov avatar
By usamljeniLepotan
Kazem ti, ja sam vec oisao. I veruj mi, bog se nije pitao. Treba li da vicem da svi cuju? JA VISE NISAM MEDJU ZIVIMA!
Korisnikov avatar
By gari
Eh, usamljeni lepotan, pa ve? otišao, i još "nisam više meðu živima"! Kakav pesimizam, daj opusti malo. Sve je to samo šala, ne treba vikati, razumeo sam šta si hteo da kažeš. Ne?e gledamo "24 sata sahrana" i gotovo.:bye:
Korisnikov avatar
By usamljeniLepotan
"Eh, usamljeni lepotan, pa ve? otišao, i još "nisam više meðu živima"! Kakav pesimizam, daj opusti malo. Sve je to samo šala, ne treba vikati, razumeo sam šta si hteo da kažeš. Ne?e gledamo "24 sata sahrana" i gotovo". :bye:

:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
Ovaj se bas primio!
Korisnikov avatar
By gari
Baš i jesam, ali nema veze-ne se ljutim. :panker: Ako serije bude dobrovoljno se prijavljujem za grobara /mnogo volim da zatrpavam/.:trep:
By Bombina
aha taman sam gledala 4 svadbe i sahrane
Korisnikov avatar
By gari
Jel po?elo sahranjivanje? Gde, kako, zašto...? Kako ja to nisam registrovao? Zašto to nisam gledao, kada sam morao da odgledam sve svadbe!? Ho?u da vidim sahrane...Na kojoj televiziji? Jabite, ako Boga znate, da malo uživam.
:kuca:
Korisnikov avatar
By waterlily
i? Sta bi? Da li se pocela prikazivati?
Korisnikov avatar
By gari
Ah, to se mala Bombica malo zezala, ona je izgleda uživo gledala 4 svadbe i 1 sahranu. Serije još nema, a kad ?e NE ZNA SE...
:dancing:
Korisnikov avatar
By waterlily
Bezze, a bas me je zanimala koncepcija prijavljivanja. Da li ce biti ono : " Baba ima 96 godina, pa da je stavimo na listu cekanja?"
Korisnikov avatar
By gari
Ja sam NEKE odavno stavio na listu ?ekanja, ali nikako da do?ekam da se lista ostvari. Ne znam šta se ?eka-Ðekna valjda?
:seljache:
Korisnikov avatar
By waterlily
A kako bi bilo da pokrenes sopstveni reality show pod nazivom "Malo ubistvo medju (ne) prijateljima i rodbinom" ako vec imas formiranu listu? :lol:
Korisnikov avatar
By gari
Pokrenuo bih ja, ali ni jedna TV ku?a ne me puš?a ni da uðem, akamoli da snimam šou. Kaže mi portir-samo mrtav ovde možeš da uðeš. Pa sad ili da ?ekam da umrem pa da me unesu u studio /i odmah snime 24 sata sahrana/ ili su unutra svi ve? mrtvi, zajedno sa urednikom i osobljem. Ne znam, proverio bih, ali ne me puš?aju da ugiljam.
:murkan:
Korisnikov avatar
By *deni*
Mortaliti show "24 sati sahrana" nikako da krene na nekoj od ovdasnjih televizija.
:budilnik:
Korisnikov avatar
By gari
Ništa, to zna?i da ?u morati da otvorim sopstvenu TV ku?u koja ?e se zvati "Pasja ku?a" a udarna emisija zva?e se "Zapišavanje". O mortaliti shou ima da razmislim koga ?u prvo da saranim. Imam više kandidata, ali nikako da se odlu?im koga ?u prvog. Ina?e ašov i lopatu sam ve? spremio, samo mi treba studio, tehnika i predajnik / i jedan dobar VODITELJ/...
:peva:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!