Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by Tungi
Eksplicitne scene seksa,orgijanja,krvi..Zvuci zanimljivo.
Oz sam gledao pre 7-8 godina na BK:)
Originally posted by TungiJedina serija koja iz epizode u epizodu postaje sve bolja. 1x01 treba da bude nešto wow, ali bila bas bezveze naspram ostatka. Gledaj obavezno!
Meni se sad gleda Spartacus.
Cuo sam da je dobra serija.
Ali ja volim americku produkciju:D
Originally posted by horus.A ukupno je 13 epizoda?
ja skinuo svih 6 epizoda spartacus-a (gods of the arena), ali nikako da se nakanim da sednem da gledam...
inace, blood and sand je skroz ok... na momente tupavo, ali gledao sam i gore serije...
Originally posted by Partybreaker
Originally posted by TungiJedina serija koja iz epizode u epizodu postaje sve bolja. 1x01 treba da bude nešto wow, ali bila bas bezveze naspram ostatka. Gledaj obavezno!
Meni se sad gleda Spartacus.
Cuo sam da je dobra serija.
btw sad cu da gledam Dextera![]()
Originally posted by Tungida - prvi serijal "blood and sand"...
Originally posted by horus.A ukupno je 13 epizoda?
ja skinuo svih 6 epizoda spartacus-a (gods of the arena), ali nikako da se nakanim da sednem da gledam...
inace, blood and sand je skroz ok... na momente tupavo, ali gledao sam i gore serije...
Originally posted by kal zakathopen your mind
Oz sam gledao pre 7-8 godina na BK:)
verovatno bolje da gledaš reprizu, nego kombinaciju europska istorija + američka produkcija
Originally posted by Partybreakerditto.
Originally posted by KittrieNo ordinary family? Sa americkih nacionalnih TV meni jedina OK u ovoj sezoni.
a ove nabrojane serije sam ili vec gledala,
ili mi se no djasvi,
ili mi nesto.. ne mirisu.![]()
znaci NE MOGU da gledam heroes, gossip girl, pretty little liars, big bang theory, how i met your mother itd.
a VOLIM, ponavljam se, absolutely fabulous, six feet under <3, scrubs, lost, californication, dexter, house md., united staes of tara, twin peaks:
a mogu u grey's anatomy, sex & city i desperate houswifes od tih najhitova da prodju.
i treba mi nesto NOVO, heeeeeeeeeeelp !!![]()
Originally posted by Partybreakergledala i weeds.
Originally posted by KittrieNo ordinary family? Sa americkih nacionalnih TV meni jedina OK u ovoj sezoni.
![]()
.....
i treba mi nesto NOVO, heeeeeeeeeeelp !!![]()
Weeds? <3
Vidim po ovim seijama sto gledas da su uglavnom onako opustene, pa eto nekih. Pogledaj pilote, trejlere, a nadam se da si gledala weeds . steta ako nisi.![]()
Originally posted by TungiGej par je bio odvratan, ali zato Celeste Cid...
Resistire.![]()
Argentinska serija,jeste telenovela,ali je po mnogo cemu odskakala od ostalih latino-americkih serija...
Smestena u Buenos Aires-u,krimi-triler-romansa..Gledao sam je pre 8 godina,kada se davala na RTS-u i sad je skidam za kolekciju.
Originally posted by Dante
Originally posted by TungiGej par je bio odvratan, ali zato Celeste Cid...
Resistire.![]()
Argentinska serija,jeste telenovela,ali je po mnogo cemu odskakala od ostalih latino-americkih serija...
Smestena u Buenos Aires-u,krimi-triler-romansa..Gledao sam je pre 8 godina,kada se davala na RTS-u i sad je skidam za kolekciju.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!